Davon Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Davam se dotaz za kamarada. Ma OII a v noci na dnesek se snazil bud nekdo ukrast mlhovky, nebo jen sebrat ty mrizky vedle, coz se povedlo. mam se optat, zda bylo treba nejake tesneni kolem mlhovek z venku pod tou mrizkou na fotce, ci si vzali jen ty mrizky? Pokud ma nekdo z vas ETKU, muze se mi prosim podivat, co by to stalo origo, nebo kdyby nekdo mel navic... Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 To Davon: Žádné těsnění tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 nic tam není a mě se to válí celý v garáži, protože tam mám místo mřížky tohle : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 sorry za OT, ale jde tohle taky nejak rozumne vyndat v pripade, ze chces namontovat tazny oko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 nebudˇ detailista, na co nějaký oko, já o žádným ani nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 OK diky, slo jen o to, zda se jednalo jen o mrizky, ci sli cu*aci po mlhovkach a vzali i tesneni!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Nevím kam to hodit, tak to plácnu sem. Trochu sem si pohrál ve Photoshopu s jedním obrázkem ze stránek Milotecu. Jak by se vám líbilo něco podobného? Teď myslím jen mřížku mezi mlhovkama. U toho původního Milotecku mi vadily ty nasávací otvory, u origo nárazníku mi ta mřížka připadá strašně fádní a zhazuje celkový dojem ze sériové OII (tím samozřejmě nemyslím RS, aby mě někdo neukamenoval :-) ) http://insider.rajce.idnes.cz/Na_net/#Navrh_-_mrizka.jpg Co na to říkáte? Šli byste do něčeho takového? (samořejmě taky chápu, že vzor mřížky pasuje k masce Milotec a s origo maskou by to vypadalo asi divně) Znova připomínám, že je to jenom můj výmysl nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 no já tam měl tohle... ale znám pár případů Praze,kde o to jedno auto připravili již několikrát za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gogon Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) Mno taky to není špatné. Jen ta šířka... Prostě mi to od mlhovky k mlhovce připadá takové... jako kdyby to tam nemělo patřit... Ale každý máme jiný vkus, že :-) Editováno: 14. Únor 2008, autor: Gogon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) no já tam měl tohle... ale znám pár případů Praze,kde o to jedno auto připravili již několikrát za sebou. no u nás se to vyřešilo jinak že ,nic-méně ani to tvé(poněkud..ehm-snažší řešení) nevypadá vůbec špatně Editováno: 16. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.