Host V/// RS Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 "ale ja nemam listy ani Martinoslav uz sa vytracaju s mody"?????? co je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 2 V///RS: Děkuji za názor Jen Martin je hrdým majitelem lišt A nemááš čirou nááhodou jednu sadu doma která se ti váli nepoužitá v garáži? Když na 70% je tam dávat nebudeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Nejak to nechapu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Martinoslav som zle asi precital alebo si upravil prispevok ja som precital ze si dal tiez dole listy ! tak berem spat co som napisal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Aha Nedal, nedal Listy RULEEEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Aha Nedal, nedal Listy RULEEEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Čau Lugo: auti máš velmi pěkné, ale s těmi černými lištami je podle mě přece jen o dost pěknější. I kdyby jsi ty lišty dal do laku, tak už by to nebylo tak pěkné, jako když jsou černé, prostě kdyby jsi měl všechno v barvě, tak už by auti vypadalo moc monotónně, prostě takové nijaké, jestli víš, co myslím? Mě se tedy rozhodně líbí víc s černými lištami, nemluvě o jejich praktickém významu. A tam nezáleží jen na tom, jak opatrně otevíráš dveře Ty, ale taky jak otevírá dveře ten, kdo parkuje vedle Tebe (ikdyž samozřejmě záleží jak vysoko má dotyčný hranu dveří atd). Nemluvě o tom, že pokud by byly lišty v laku, tak už by jejich praktická funkce byla přece jen trochu omezena, vždyť "drbnout" s nimi potom o něco, k čemuž asi taky na tom autě jsou, tak by byl ten lak na nich v háji.... No tak to asi vidím já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Já jsem si boční lišty taky sundal a přijde mi to docela v pohodě... co říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 2McFormat : Děkuji za pochvalu Něco na tom bude co jsi napsal...praktická výhoda lišt se holt nedá zapřít...i když se ubráním já ťuknutí..nikdy nevím co se děje a jaký expert vedle mě zaparkuje...je fakt,že praktičnost by šla dolu kdyby byly lišty v laku..tak by to možná bylo ještě horší..někdo by do tebe ťuknul a lak by z lišty oprískl a pod tím by svítil černý plast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 2 Lugo: Jj, někteří lidi jsou fakt hovada, praktickou funkci bych rozhodně nepodceňoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 2McFormat : Děkuji za pochvalu Něco na tom bude co jsi napsal...praktická výhoda lišt se holt nedá zapřít...i když se ubráním já ťuknutí..nikdy nevím co se děje a jaký expert vedle mě zaparkuje...je fakt,že praktičnost by šla dolu kdyby byly lišty v laku..tak by to možná bylo ještě horší..někdo by do tebe ťuknul a lak by z lišty oprískl a pod tím by svítil černý plast... Nejlepší asi je zalakovat lišty do barvy... chtěl bych to udělat s přeními a zadními... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 2McFormat : Děkuji za pochvalu Něco na tom bude co jsi napsal...praktická výhoda lišt se holt nedá zapřít...i když se ubráním já ťuknutí..nikdy nevím co se děje a jaký expert vedle mě zaparkuje...je fakt,že praktičnost by šla dolu kdyby byly lišty v laku..tak by to možná bylo ještě horší..někdo by do tebe ťuknul a lak by z lišty oprískl a pod tím by svítil černý plast... Nejlepší asi je zalakovat lišty do barvy... chtěl bych to udělat s přeními a zadními... Proti vkusu.... výsledek bude ale ještě horší než když by jsi nalakoval boční lišty. Někdo se Ti o to trochu otře a už Tě to bude sejřit. U předních a zadních to bude ještě horší než u bočních (parkování v řadě vozidel stojících rovnoběžně s okrajem vozovky). Tento "revoluční" nápad realizovali u Seatu (Cordoba, Ibiza) ale nedomnívám se, že by byl moc šťastný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Jestli se prodává jenom celá sada,nic nezkazíš když to sundáš vše.Třeba Ti to za pár dní padne do oka.Když ne nalepíš nové lišty.S tou ochrannou funkcí bych to nijak nepřeceňoval.Nejvíc na ráně je rádius v úrovni klik a tam lišty nic neřeší.Asi lepší ochrana je parkovat pokud to jde mezi pěkná auta,kde je předpoklad,že majitelům taky záleží na tom,aby si auto neomlátili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Jojo přesně jak říkáš...taky si raději obějdu několikrát parkoviště než abych to hned postavil vedle 120.. zásadně parkuji vedle lepších aut...Audi,Bmw a další nejsou vyjimkou Prostě už podle auta zhruba poznáš "hovado" majitele Jinak lišty se prodavají buďto jako sada za cca 700kč nebo po jedná za 250 Jen tak mimochodem nevíte někdo jaký je objednací kód pro ty lišty?? Prolezl jsem ETOS a nikde je tam nenašel...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Boční ochranné lišty KDA400002 677,10 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 2Miro84: Děkuji Jinak dneska jsem jel natankovat a zase jsem to študoval a stále je to tak 50 na 50... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Jsem prostě váhavé znamení Ať se máte na co kouknout a udělat si lepší představu jak to asi vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Já ti nevím, asi bych tam nechal černé tenké z praktického hlediska a částečně estetického jako píše Martinoslav, pokud neparkuješ někde často venku, tak pak bych volil variantu bez lišt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Jojo přesně jak říkáš...taky si raději obějdu několikrát parkoviště než abych to hned postavil vedle 120.. zásadně parkuji vedle lepších aut...Audi,Bmw a další nejsou vyjimkou Prostě už podle auta zhruba poznáš "hovado" majitele Jinak lišty se prodavají buďto jako sada za cca 700kč nebo po jedná za 250 Jen tak mimochodem nevíte někdo jaký je objednací kód pro ty lišty?? Prolezl jsem ETOS a nikde je tam nenašel...díky Nevim, ale dneska hodne majitelum drahejch aut je uplne jedno ze otevre dvere a ty pak musis na lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axess Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Jsem pro zachování černých lišt. Dát je do laku nemá podle mě smysl - mizí funkce ochranná a ještě přibývá starost, co s odřeným či odloupnutým lakem... V případě úplného sundání se mi nelíbí přechodová hrana dveří, která tam stejně zůstane. A z estetického hlediska se mi líbí optické snížení vozu pomocí ochranných lišt. Můj názor na věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek TDi Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Já v tom mám jasno. Optické rozdělení černou lištou se mi nelíbí, takže na autě jsou lišty černé a druhé momentálně v lakovně. Jestli mi má někdo něco otlouct, ať jsou to lišty a ne dveře. Přední nárazník mám RS, na zadním zatím lištu v laku a v lakovně překryt zadního nárazníku, takže stejná situace jako zakladatela tématu. Marek TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Jo díky za názor:)Zajímavé..možná taky zajdu do lakovny..A to lakuješ ty svoje původní lišty? Nebo jsi koupil novou sadu? A poslední dotaz..na kolik to přijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 (editace) ja bych listy nechal, s nema to auto vypada daleko lip sam jsem je na sede stone nechal. o laku jsem tez uvazoval, kdyz jsem je videl jednou v laku na stribrne metle, ale nakonec zustali tak jak je v MB nalepily Editováno: 16. Duben 2006, autor: soviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ja je lakoval...koupil sem nove,stare sundal,nalakoval nove a dal je tam..byla to prvni vec co sem na aute udelal a jsem za to rad..Ty dvere bez te listy mi prijdou dost prazdne..ale to je vec vkusu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek TDi Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Jo díky za názor:)Zajímavé..možná taky zajdu do lakovny..A to lakuješ ty svoje původní lišty? Nebo jsi koupil novou sadu? A poslední dotaz..na kolik to přijde? Dal jsem do lakovny novou sadu. Na kolik mě vyjde jejich lakování fakt nevím, protože mi dělají najednou boční lišty, lištu na čelní sklo, převlek zad. nárazníku na komi a masku od EP. Marek TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.