Ghostbuster Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) Aktualizované dnes :-) Tu sa všetko bude priebežne aktualizovať!!! Termín zrazu SUPERBclubu na Slovensku 21.-24.5.2015 Autocamp Manínska tiesň:ava Považská Teplá (Považská Bystrica) GPS súradnice: 49.143948,18.497103 https://www.google.cz/maps/@49.144238,18.497027,3a,75y,146.52h,80.6t/data=!3m4!1e1!3m2!1sM7hry_usTiXnLhDC93cG2g!2e0?hl=cs ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Program: Štvrtok: Príjazd 1. účastníkov (voľný program) Piatok: Príchod väčšiny Superbclubu, (Voľný program, Tatranský čaj, gril atď :-) ) Sobota: Prćhod zvyšných účastníkov, - 12:45 výjazd z campu na obed do penziónu Manín - 13:00 Tradičný spoločný obed - 14:00 Spanilá jazda SUPERBclubu smerom na Súľovské Skaly /čas je orientačný, podľa toho kedy doobedujeme/ 16:00 voľný program, rozoberanie superebov (niekedy doslova) pivečko, klobása gril atď, veď to poznáme :-) Nedeľa: Ľúčenie a kto chce môžeme ešte zájsť najesť sa niekam "po ceste" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Potvrdená účasť: Celkom: cca 40 ludí ukáže sa viac ako 30 Superbov :-) 1.Bája +psík2.Airman64 /chata MrChodny+Airman+Tarantulas/3.SUP1 2 osoby4.vick (rodinka)5.Tarantulas /chata MrChodny+Airman+Tarantulas/6.KubinoS7.Doktorone8.nemo.x9.czechmichael 2 osoby10.MrChodny /chata MrChodny+Airman+Tarantulas/ 11.Šťastnej Krtek 2 osoby12.vrbicek 2 osoby13.Majkl sup 23 2osoby14.Drizzy 2 osoby15.Ghostbuster 2 osoby 16.Čuzík 2 osoby + psík 17.Michael91 18.Suprd - Adam a Market 2 osoby 19. David Vorel 20.ACE Ventura 2 osoby 21. RENO a Wladi 4 osoby 22. Matus Pigi Knap (Facebook) 2 osoby 23.Majo777 a dost zatial nepotvrdenych supikov :-) vyzera to tak ze na spanilej jazde by mohlo byt aj 30 kuskov ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pôvodný príspevok: Keďže tatranský čaj na Šumave urobil svoje a teraz na Bystričke sa to už nedalo zahovoriť, nezostáva mi nič iné len pripraviť Jarný zraz 2015 na Slovensku Viem že väčšina z Vás nemá problém prísť kamkoľevek, ale budem sa snažiť vybrať niečo čo bude spĺňať kritéria, a zároveň bude dobre dostupné pre väčšinu zo Superbclubákov. Takisto verím že sa na zraze ukážu aj nové tváre zo Slovenska (ktoré budú mať o výhovorku menej) a zíde sa skvelá partia ako vždy. Otváram teda diskusiu o ďalšom zraze a sem do prvého príspevku sa budem snažiť aktualizovať všetko potrebné a dôležité. Otázka č1: termín - máj? Otázka č2: máte chuť prísť na Slovensko? Editováno: 20. Květen 2015, autor: Ghostbuster 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Odpověď: č1: Mááááj č2: Anoooo Těšííííme se a mooooc Bája, Kubišta a Charlie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Cus napiš si mě hned :-) Termin mi je jedno když ho budu vědět dopředu zařidim si volno :-) A mám chuť na 120% :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Už teď se těším!!! Snad nás bude ještě více, než na Bystřičce :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Tak jo, napiš si mě taky, udělej si to kde chceš. Aspoň to budu mít zase nejdál, začlo mě to bavit 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 tak za mňa dobré miesto na zraz u nás na SK, aby ste to z CZ nemali ďaleko, sú dva tipy: buď kemp Vyšné Kamence pri Terchovej, s možným výletom s autami do Vrátnej, alebo kemp Slnečné skaly pri Rajeckých Tepliciach s výletom na Rajeckú Lesnú a Čičmany.... Od hranic CZ/SK Lysa p/Makytou cca 60km....od oka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 beruuuuuuuuuuuuuu a jeduuuuuuuuuuuuuuuuu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Ano, Máj (Květen) už bývá pěkně a celkem teplo, a jinak přijedu kamkoliv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Souhlasím v celém znění:-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 U me víte jak, snad to půjde, ale nemůžu nic zaručit, porod si nevybírá kdy je sraz.Jinak ještě u oravské přehrady je taky krásne, a jak psal majo terchova je taky paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Ja tedy rovnez prijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Už je Květen 2015 ? Beru to je jasné . A místo je mi jedno kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Za mě taky souhlas. Termínu se přizpůsobím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Jen tedy pro mě tedy by byl supr datum jako bylo na jaře na Šumavě. Prosím prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 taky si mě napiš !! aspoň to spojíme s návštěvou přítelkyně příbuzenstva )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Mám to v plánu úplně stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) Parada prideme uz sa tesim ... a ten Maj je super Editováno: 18. Říjen 2014, autor: motoCvok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 no tak ja nebudu trhat tu nejlepsi partu a jedemeeee .... datum je mi taky jedno. prizpusobim se. udelam si nejaky tydenni vylet se zakoncenim supiho srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Bando jelikoz mi vychazi vetsina akci v roce 2015 na pracovni vikend, tak bych potrebovala, co nejdrive vedet termin, kdy sraz uskutecnime. A asi urcite nebudu sama, co maka i o vikendech. Mohli bychom zacit resit termin, pevne datu Jinak Misko pripis si do seznamu i Adama + 1 Nema na foru zatim uzivatelsky ucet, ale sleduje info o srazu. Je to kamos, co koupil od Nema.x Superba Diky Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 20. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Tak ja by som predbezny termin videl 22-24 maj. mohlo by byt uz pekne a este nebude sezona... mozeme teda zacat diskutovat o termine, co vy na to? (je to predposledny vikend v maji tak ako to bolo myslim na sumave) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ideální stav! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Klasika Nevyhovuje O týden dříve nebo později? Ale ne já si tam nahlásím teda dovolenou Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 pokud posůvat tak později, ať je teplo. Ale pokud to de nahlaš dovolenů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.