Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Aktualizované dnes :-)

Tu sa všetko bude priebežne aktualizovať!!!

Termín zrazu SUPERBclubu na Slovensku

21.-24.5.2015

Autocamp Manínska tiesň:ava

Považská Teplá (Považská Bystrica)

GPS súradnice: 49.143948,18.497103

https://www.google.cz/maps/@49.144238,18.497027,3a,75y,146.52h,80.6t/data=!3m4!1e1!3m2!1sM7hry_usTiXnLhDC93cG2g!2e0?hl=cs

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Program:

Štvrtok: Príjazd 1. účastníkov (voľný program)

Piatok: Príchod väčšiny Superbclubu, (Voľný program, Tatranský čaj, gril atď :-) )

Sobota: Prćhod zvyšných účastníkov,

- 12:45 výjazd z campu na obed do penziónu Manín

- 13:00 Tradičný spoločný obed

- 14:00  Spanilá jazda SUPERBclubu smerom na Súľovské Skaly /čas je orientačný, podľa toho kedy doobedujeme/

16:00 voľný program, rozoberanie superebov (niekedy doslova) pivečko, klobása gril atď, veď to poznáme :-)

Nedeľa: Ľúčenie a kto chce môžeme ešte zájsť najesť sa niekam "po ceste"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potvrdená účasť:

Celkom: cca 40  ludí  ukáže sa viac ako  30 Superbov :-)

1.Bája +psík
2.Airman64 /chata MrChodny+Airman+Tarantulas/
3.SUP1 2 osoby
4.vick (rodinka)
5.Tarantulas /chata MrChodny+Airman+Tarantulas/
6.KubinoS
7.Doktorone
8.nemo.x
9.czechmichael 2 osoby
10.MrChodny /chata MrChodny+Airman+Tarantulas/

11.Šťastnej Krtek 2 osoby
12.vrbicek 2 osoby
13.Majkl sup 23 2osoby
14.Drizzy 2 osoby
15.Ghostbuster 2 osoby

16.Čuzík 2 osoby + psík

17.Michael91

18.Suprd - Adam a Market 2 osoby

19. David Vorel

20.ACE Ventura 2 osoby

21. RENO a Wladi 4 osoby

22. Matus Pigi Knap (Facebook) 2 osoby

23.Majo777

a dost zatial nepotvrdenych supikov :-) vyzera to tak ze na spanilej jazde by mohlo byt aj 30 kuskov

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pôvodný príspevok:

Keďže tatranský čaj na Šumave urobil svoje a teraz na Bystričke sa to už nedalo zahovoriť, nezostáva mi nič iné len pripraviť Jarný zraz 2015 na Slovensku :kol-45: Viem že väčšina z Vás nemá problém prísť kamkoľevek, ale budem sa snažiť vybrať niečo čo bude spĺňať kritéria, a zároveň bude dobre dostupné pre väčšinu zo Superbclubákov. Takisto verím že sa na zraze ukážu aj nové tváre zo Slovenska (ktoré budú mať o výhovorku menej) a zíde sa skvelá partia ako vždy. Otváram teda diskusiu o ďalšom zraze a sem do prvého príspevku sa budem snažiť aktualizovať všetko potrebné a dôležité. :kol-99:

Otázka č1: termín - máj?

Otázka č2: máte chuť prísť na Slovensko?

Upraveno od Ghostbuster

Odpověď:

č1: Mááááj

č2: Anoooo

Těšííííme se a mooooc :)

Bája, Kubišta a Charlie 

Cus napiš si mě hned :-) Termin mi je jedno když ho budu vědět dopředu zařidim si volno :-)

A mám chuť na 120% :-)

Už teď se těším!!! Snad nás bude ještě více, než na Bystřičce :-)

Tak jo, napiš si mě taky, udělej si to kde chceš. Aspoň to budu mít zase nejdál, začlo mě to bavit :kol-31:

tak za mňa dobré miesto na zraz u nás na SK, aby ste to z CZ nemali ďaleko, sú dva tipy: buď kemp Vyšné Kamence pri Terchovej, s možným výletom s autami do Vrátnej, alebo kemp Slnečné skaly pri Rajeckých Tepliciach s výletom na Rajeckú Lesnú a Čičmany.... Od hranic CZ/SK Lysa p/Makytou cca 60km....od oka :D

beruuuuuuuuuuuuuu a jeduuuuuuuuuuuuuuuuu

Ano, Máj (Květen) už bývá pěkně a celkem teplo, a jinak přijedu kamkoliv :)

Souhlasím v celém znění:-D

U me víte jak, snad to půjde, ale nemůžu nic zaručit, porod si nevybírá kdy je sraz.Jinak ještě u oravské přehrady je taky krásne, a jak psal majo terchova je taky paráda.

Ja tedy rovnez prijedu.

Už je Květen 2015 ? :D Beru to je jasné :). A místo je mi jedno kde :) 

Souhlas

Za mě taky souhlas. Termínu se přizpůsobím. :kol-31:

Jen tedy pro mě tedy by byl supr datum jako bylo na jaře na Šumavě. Prosím prosím :D

taky si mě napiš !! aspoň to spojíme s návštěvou přítelkyně příbuzenstva ))

Mám to v plánu úplně stejne

Parada prideme uz sa tesim ...

a ten Maj je super

Upraveno od motoCvok

no tak ja nebudu trhat tu nejlepsi partu a jedemeeee ....   datum je mi taky jedno. prizpusobim se. udelam si nejaky tydenni vylet se zakoncenim supiho srazu.  :D

• 2 týdny později...

vyhovuje :)

Bando jelikoz mi vychazi vetsina akci v roce 2015 na pracovni vikend, tak bych potrebovala, co nejdrive vedet termin, kdy sraz uskutecnime. A asi urcite nebudu sama, co maka i o vikendech. Mohli bychom zacit resit termin, pevne datu

Jinak Misko pripis si do seznamu i Adama + 1 ;) Nema na foru zatim uzivatelsky ucet, ale sleduje info o srazu. Je to kamos, co koupil od Nema.x Superba :)

Diky ;)

Baja

• Autor

Tak ja by som predbezny termin videl 22-24 maj. mohlo by byt uz pekne a este nebude sezona... mozeme teda zacat diskutovat o termine, co vy na to? (je to predposledny vikend v maji tak ako to bolo myslim na sumave)

Ideální stav!

Klasika :D Nevyhovuje :D O týden dříve nebo později? :D 
Ale ne já si tam nahlásím teda dovolenou :D

Bája

:D pokud posůvat tak později, ať je teplo. Ale pokud to de nahlaš dovolenů :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.