petous22 Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Funguje vše krásně, ale GPS si to bere jen z mobilu. Standardní apk pro AA si může brát souřadnice i z auta (jako google maps, ale waze to asi nedělá). Ovládání dotykovkou z auta taky funguje, ale jen když aplikaci AA miror povolíš root práva, jinak to nelze a asi ani dlouho nepůjde. Takže jen pro rootnuté telefony. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Nová verze AA mirror: https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4403654&d=1517249796 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Jsem si říkal, kde je zakopaný pes...a on je to root. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Root je nutný jen pro dotykové ovládání spuštěných aplikací, ale ne pro vlastní vyzkoušení AA mirrror. Jestli se vidíš stále jen černou obrazovku, tak tím to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Nene, už se mi po posledním updatu zobrazuje. Ale ovládat mimo display rádia je nepohodlné a nebezpečné. Ale dobrá vlaštovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Tak tel samsung s7 funguje parádně i android auto a novej samsung a5 jde krásné mirror link ale android auto ne a ne spustit a to jsem zkoušel 4 kabely.to dokáže naštvat už nevím jak to rozchodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Možná že to bude to bude trošku offtopic.. Ale existuje nějaká možnost jak dostat mirror link do Octavia III. RS s Columbem? Výroba 11/2014? model rok 2015? když tedy nepočítám výměnu komponentů? Myslím tím spíš update softu.. nebo něco takového.. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Další vychytávka pro AndroidAuto - něco jako sportovní budíky: https://github.com/jilleb/mqb-pm/releases 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 uz jsem to nainstaloval a slape to [emoji3][emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HynekV Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 (editace) V 5. 2. 2018 na 16:45, flope63 napsal: uz jsem to nainstaloval a slape to Rozšířit Mám to nainstalované, tohle se také zobrazí, ale při jízdě se mi hodnoty nemění. Nevíte co by mohlo být špatně ? Editováno: 6. Únor 2018, autor: HynekV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Presne rovnaky problem..nic sa nedeje,ale na obrazovke to je hezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 (editace) je treba zasrtnout v configuraci mirrorlink prenos dat pro app skoda a povolit vsechny povoleni v obou aplikacich v telefonu,tak jsem to udelal ja a funguje mi to Editováno: 6. Únor 2018, autor: flope63 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Jo..teba to facha...ale mam spravene vsetko ako pises a nic...hodnoty sa nemenia...ako keby to netahalo udaje..odkial ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 (editace) Je nutno nainstalovat aauto-vex-vag předem! + povolit práva pro performance monitor. Na starších verzích firmwaru to údajně nefunguje, viz.: dole https://github.com/jilleb/mqb-pm a mirrorlink s tím nesouvisí. Editováno: 6. Únor 2018, autor: petous22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 (editace) Popisem detailne,ako to robim... Vsetko som odinstaloval V tvojom linku su 4 subory Prvy stiahol ten aauto veg...ulozil..otvorit vsak nesiel Stiahol som performance monitor..ulozil...vpohode som ho otvoril a pomenil si v nom bez pripojenia k auto udaje Stiahol a extrahoval prvy zip subor Stiahol ten druhy,ale extrahovat nejde Po pripojeni sa obraz performance monitoru zobrazi,idu menit udaje,ale pri nastartovanom motore sa nic nedeje...udaje sa nemenia Editováno: 7. Únor 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaMlaticka Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Stejne problem jako ostatni...nainstalovat to jde (delal jsem to podle toho navodu...btw k cemu jsou ty ZIP soubory? To je pokud chapu spravne jen "rozdelanej" ten vag pro nekoho kdo se v tom chce hrabat ne?) ale informace se nemeni... Mam RCD 330+ ...teoreticky a prakticky by informace headunit mit mela protoze stara RCD 300 zvladala ukazovat pres "tajne" menu spoustu veci(teplotu vody rychlost atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Ty zipy jsou zdrojové kódy pro programátory, respektive lidi aby si to mohli modifikovat podle svého. Je k tomu potřeba android studio. Pro instalaci nejsou třeba, jen soubory .apk. Spustit jdou oba, pokud ti ten vag vex nejde, tak je to ten důvod proč ti to nic neukazuje. Stáhni to znovu. Je to komunikační interface specifický pro VAG a rozšiřuje možnosti AA právě o zajímavé věci, jako např. data z čidel motoru atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaMlaticka Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 V 7. 2. 2018 na 8:54, petous22 napsal: Ty zipy jsou zdrojové kódy pro programátory, respektive lidi aby si to mohli modifikovat podle svého. Je k tomu potřeba android studio. Pro instalaci nejsou třeba, jen soubory .apk. Spustit jdou oba, pokud ti ten vag vex nejde, tak je to ten důvod proč ti to nic neukazuje. Stáhni to znovu. Je to komunikační interface specifický pro VAG a rozšiřuje možnosti AA právě o zajímavé věci, jako např. data z čidel motoru atd. Rozšířit Vzdyt ten VAG se i podle navodu nema v launcheru ukazat(nainstalovanej ho mam)...je fakt ze jsem nekoukal v android autu jestli se ukazuje...ale ten performance tam je... To se musi v tom AA spustit jeste ten vag vex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 skontroluj v telefonu jestli jsi mu dal vsechna prava a jestli mas zaskrtnuty prenos dat pro skoda aplikace,mne to bez toho taky neukazovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Presne to..stiahol som ho teda este raz ten VAG ...ale otvorit ho neponukne a ani nejde,ale mam ho v mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaMlaticka Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 V 7. 2. 2018 na 10:47, flope63 napsal: skontroluj v telefonu jestli jsi mu dal vsechna prava a jestli mas zaskrtnuty prenos dat pro skoda aplikace,mne to bez toho taky neukazovalo Rozšířit Hele u VAGU to zkusim ale zadny skoda aplikace nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 to je v nastaveni mirrorlinku v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 (editace) Opravdu postupujete naprosto přesně podle návodu? Pro jistotu znovu link s překladem: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=cs&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&tl=cs&u=https://github.com/jilleb/mqb-pm&usg=ALkJrhilUCKPcYp9IxcTvf-zUx-9cR3L4w +++ nová verze i nová vá verze interfacu vexvag: https://github.com/jilleb/mqb-pm/releases Editováno: 7. Únor 2018, autor: petous22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Pokud se aplikace aavagvex odmítá nainstalovat, tak je nutno odinstalovat starší verzi, najdete ji v seznamu aplikací podle abecedy pod názvem: VAG Extension Android Auto, tam se také dají zkontrolovat oprávnění, je nutné povolit sdílet "Informace o autě". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.