sr5 Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Ahoj chci se poradit jestli máte stejný problém. Když se rozjíždím na suchu rtak mi jako kdyby od předku vozu ozval takový zvuk jako by přehazovačka na kole. ale jen chvilku nebo dkyž přejedu zatačkou a zaberu tak to vrzne. Co by to mohlo být. Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 (editace) Ahoj chci se poradit jestli máte stejný problém. Když se rozjíždím na suchu rtak mi jako kdyby od předku vozu ozval takový zvuk jako by přehazovačka na kole. ale jen chvilku nebo dkyž přejedu zatačkou a zaberu tak to vrzne. Co by to mohlo být. Dík za odpověď Na 99% EDS - urcite mrkni dozadu do kufru na tabulku - musis hledat 1AH Editováno: 9. Září 2006, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Když EDS, tak zkus zmáčknout talčítko EDS, jestli to bude mít na něco vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Když EDS, tak zkus zmáčknout talčítko EDS, jestli to bude mít na něco vliv. EDS nema tlacitko, pokud nemyslis ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 ha ha ha ja to mam dobre , takovej system jako EDS a ESP tam nemam OO :: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 ha ha ha ja to mam dobre , takovej system jako EDS a ESP tam nemam OO :: EDS jen tak nepoznas. Pouze vyctenim z tabulky v kufru ci pri proklouznuti kola se spusti cerpadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 23. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2006 problém je vtom že tento zvuk se ukáže i když neprotočím kolo!!!! tak copak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 problém je vtom že tento zvuk se ukáže i když neprotočím kolo!!!!tak copak to je? I kdyz neprotocis kolo? Tak co treba kaminek mezi kotoucem a krytem( z plechu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Bacha na to, mě se tento zvuk ozýval naprosto náhodně (vždy krátce) až do nějaké rychlosti 40 km/hod. Bylo nefunkční PP čidlo ABS. Mě ale současně nepravidelně problikávala kontrolka na palubce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 2. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 tak kamínek to není je to takové zahrknutí jako když přez zuby!! takže jsem asi v p.... nemůže to dělat ložisko? treba jako že by se ty kuličky nějak rovnaly nebo co!!! dík ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 jo mě to taky dělá! eds mám! a ten zvuk mi připadne přesně jak to čerpadlo abs, ale dělá to naprosto náhodně-někdy vubec, jindy dám 2ku a plyn tak, že to na suchu ani proklouznout nemuže a ozve se to... nevím co to je, přisuzuju to tomu eds!!! žiju s tim... jinak eds v zimě skvělá věc!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 (editace) Tak jsem se projizdel v 1.6 SLX ja mam GLX a tam to pri rozjezdu taky hrablo - cerpadlo. Tak nevim. Napojil jsem to na pc a zavada zadna. Hm to me podrzte ..... ze by malicko sterku? Editováno: 3. Říjen 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 namazej všechny gumové části co tam uvidíš a bude to o.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 namazej všechny gumové části co tam uvidíš a bude to o.k Co presne myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Mě tam taky škroutalo,myslel jsem na kamínek,ložisko,atd. ,ale měl jsem lehce povolený šrouby na kole !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Ahoj chci se poradit jestli máte stejný problém. Když se rozjíždím na suchu rtak mi jako kdyby od předku vozu ozval takový zvuk jako by přehazovačka na kole. ale jen chvilku nebo dkyž přejedu zatačkou a zaberu tak to vrzne. Co by to mohlo být. Dík za odpověď Zdarec!! mě to teď taky dělalo, je čidlo ABS!! neměnil jsi ložiska?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 co treba homokynetickej kloub...jedno me to delal na focusu ze pri rozjezdu byly slyset takovy divny zvuky a hlavne kdyz byly natoceny kola...sice se s tim jezdit da ale musis na to byt strasne opatrny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Mě to dělá spojka, asi už jezdím na nejty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeli Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Kolem 20km/h system dela kontrolu ABS/ASR tak jestli to nebude tohle..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.