jindrous Vloženo 21. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 smartgate mi nabízí aktualizaci - zkoušel to již někdo? zatím jsem zkusil dát edy update, ale nepovedlo se to, jen to psalo zprávu, že se provádí update smartgate a může to trvat několik minut, čekal jsem déle cca 20 min a nic...tak jsem dal zrušit.. neví někdo jak na to a nemá někdo tušení co je tam nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) Ja jiz upgradoval nekolikrat jak pres aplikaci Skoda Service tak naprimo pres webove rozhrani. Je nutne mit po celou dobu upgradu zapnute zapalovani, ale ne nastartovano. Vetsinou upgrade trva 10-20min. Podle pripojeni k internetu. Ja to vzdy upgradoval pres iPhone s LTE a zatim ze 3 pokusu mi dvakrat upgrade probehl v poradku, jednou jsem to vypnul. V upgrade by mel byt myslim WIFI Direct podpora a zmena nazvu wifi na SmartgateDirect-123456 nebo tak nejak Editováno: 21. Únor 2015, autor: bozskydave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 21. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Už se mi to i povedlo :-) A nevíš k čemu je ta změna názvu dobrá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Pokud mas telefon s Androidem a aplikace komunikujici se Smartgate budou take updatovany pro podporu Wifi Direct pujde ti nove i v telefonu internet kdyz budes pripojeny ke Smartgate v aute. Pokud mas iOS nic se pro tebe nemeni. Jen nazev WIFI ktery musis nove vyhledat. Upgrade take dovoluje byt pripojen ke dvou aplikacim zaroven nebo dvou telefonu k jedne aplikaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 21. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Díky moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 (editace) Vcera jsem zkousel aplikaci Motorsound pro iOS a docela vtipne. Podle toho jak pridavate nebo jedete rychle zni z repraku zvuk rally auta. Jediny problem je s hlasitosti zvuku, z repraku telefonu neni pres zvuk motoru samotneho auta nic slyset. Proto je nutne napojit appku pres AUX nebo BT k radiu a pouzivat repraky auta. Potom uz to ma jine grady :-) Vezl jsem kolegu v Rapidu se spustenou aplikaci na pozadi a totalne nechapal, myslel ze ma auto diru ve vyfuku Editováno: 24. Únor 2015, autor: bozskydave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 24. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 já to chci zkusit ale mám android :-) chystá se něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Už má někdo SmartGate dodelavané do auta původně "bez"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Musíš počkat až to Škoda Auto vydá. Já zas čekám na Škoda Drive pro iOS. Ten je zatím jen pro Android. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Zdravím, již lze koupit v originálním e-shopu jako sadu. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/smartgate-octavia-iii-5e0063218x/0/1/10000/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Tak by mohlo byt za chvilku i mirror link.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Zdravím, již lze koupit v originálním e-shopu jako sadu. Instalace v servisu abych nepřišel o záruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) určitě doporučuji navštívit Servis. Práce je to cca do hodiny u zrucneho servisaka, v Oktávce je instalace těžší ještě díky kolennímu airbagu. Smartgatu mám v Rapidu i v Oktávce dodělávané. Teprve až moje osobní Oktávka bude mít instalaci přímo z továrny. Editováno: 9. Březen 2015, autor: bozskydave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Já mám doděláno a funguje skvěle. Jakou máte verzi fw? Já po upgrade viz. výše mám 0928. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 také mám 0928 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Nechal jste si někdo už dodělat smartgate v servisu? Zajímala by mě cena za montáž. Když jsem se ptal v servisu, tak mi řekli, že se do OIII nic takového neprodává. Jaké bylo jejich překvapení, když jsem jim to ukázal v e-shopu škodovky. Prý se na to musejí informovat. Jsem zvědavý, jakou si řeknou cenu za montáž a tak zjišťuji, jaká je asi běžná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 z 100 autorizovanych servisu si myslim (a verim, ze nebudu daleko od pravdy), kdyz v 95 z nich Ti reknou, ze to neumeji/neslyseli/nejde/nemaji podklady/neznaji. je to osobni zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Součástí balení montážní sady je i podrobný návod, jak Smartgate zapojit a namontovat. Šikovný automechanik nemá problém namontovat a zapojit. Mě to montoval ve škodovce mechanik, který to taky nikdy nedělal. V balení jsou i pěnovky na kabely, stahovací pásky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Tak včera jsem byl informován, že cena práce za montáž bude do 1500,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Už vyšla aplikace Motor Sound pro Android :-) Ale nechápu proč je pouze na šířku a ne na výšku - určitě budu stojánek na mobil pokaždé přenastavovat a utahovat šorubovákem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 koukám že kromě ŠKODA MotorSound pro android. https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.skodaauto.motorsound Dnes vyšla i ŠKODA Drive pro iOS. https://itunes.apple.com/us/app/skoda-drive/id943351785?mt=8 A další nová aplikace ŠKODA LittleDriver https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.skodaauto.littledriver https://itunes.apple.com/us/app/skoda-littledriver/id967917807?mt=8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Přemýšlím jak to propojit aby ten zvuk motoru šel do repro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jedni se snaží auto maximálně odhlučnit, druzí by si zase pouštěli motor i do repráků....no proti gustu.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 @jindrous jedině přes AUX kabelem a nebo přes BlueTooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.