LadaT Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) Mám takovou prosbu s autem jsem měl nehodu kdy jsem o obrubník urval obě levý kola a auto dostalo ranu o obrubnik na spodek a zachytlo se až o pravý kola. Ve škodovce mi to opravili dali 2 nový gumy levá strana je cela nová (tlumice,ramena,loziska).po tom co mi vratili auto tam něco nepříjemně hučí při 80 někdy už dřív někdy vůbec bylo mi řečeno že je to gumama dunlop sp fastresponce takže jsem koupil nový gumy continental sportcontact 3 a vida stále to hučí. Sice měli pravdu že dunlopy hučeli asi taky ale togle je něco jinýho na reklmaci mi řekli že je všechno v pořadku a dal se semnou nebavili. Nenapadá vás někoho na co se podívat? Jinak mám 3.6 takže motor "tichoučko" ale tohle mě hrozně žere proto to řeším Editováno: 6. Říjen 2014, autor: LadaT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 tipoval bych ložiska, ověříš na heveru a otáčet kolem, pokud se netočí v klidu "tedy takový zvuk dření", je to ono.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Také bych to tak viděl. Dobré je sáhnout u toho točení na pružinu - přenáší se to a je to dobře cítit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 6. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Tak auto bylo na zvedaku kde pry nic nehuci loziska ok ale to mi rekli v autorizaku kde delali opravu a jeste ty loziska zkouseli stylem ze to rozpalil motorem a chcipnul to.neco jinyho Vas napada?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 A jak dopadly poloosy, klouby? Nejsou cítit nějaké vibrace? Když máš 2ks nových gum, jak sjeté jsou oproti starým a jsou na stejné nápravě? Jak je na tom uchycení převodovky, motoru, spojky na haldexu atd.? A nakonec zkus vychytat, jestli to hučí při stejné rychlosti na jiných otáčkách, převodovém stupni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 9. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Vše bylo po nehodě v autorizáku děláno gumy mám všechny nové a dělá to na 3-4 a výš na 2 jsem to nechtěl zkoušet není to silné hučení ale je tam od 80 do 240 furt stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.