amarek Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Neznáte někdo kódování maxidotu po faceliftu.Cosby tady psal že má nové kódování a nikde to tady nemůžu najít.Jedná se mě hlavně o signalizaci otevřených dveří,odstranění hlášky o leji a odstranění kontrolky sklopení sedadla..Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Kódování: Kodovani__nov__.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Olej. Kanál 39: Olej__nov__.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Kontrolka sklopení opěradel zadních sedaček se odkódovat nedá, ale stačí uzemnit oba příslušné vývody v centrální řídící jednotce a je od kontrolky pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Kontrolka sklopení opěradel zadních sedaček se odkódovat nedá, ale stačí uzemnit oba příslušné vývody v centrální řídící jednotce a je od kontrolky pokoj. Ale dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarek Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Kontrolka sklopení opěradel zadních sedaček se odkódovat nedá, ale stačí uzemnit oba příslušné vývody v centrální řídící jednotce a je od kontrolky pokoj. Ale dá Jak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Kódováním BSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarek Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 To me taky napadlo,je to už napsáno v te historické DP co mám.Když ale odečtu 16 tak se auto tváří jako dvou dveřové.Tak teď nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 aha,to jsem nezkoušel.Chtělo by to mrknout do DP nejnovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarek Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 To by chtělo někoho známýho v serisu Škoda.Tam by měli vědět jak na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Když jsme dávali maxidot do mýho auta (dělali jsme kódování přes VAS), tak se to normálně ptalo, co je v autě za výbavu, jenom jsme potvrzovali jednotlivý kroky a nakonec vše krásně fungovalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Já montoval X maxidotů na nex i old modely a s opěrkou jsem neměl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarek Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Ja jsem montoval jeden maxidot a problem se sedackou mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Mně to kódovali v autorizovaném servise Škoda na VASu a nějak se nedovedli té kontrolky opěr zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Mně to kódovali v autorizovaném servise Škoda na VASu a nějak se nedovedli té kontrolky opěr zbavit. To je divný, tu kontrolku maj nejspíš všechny maxidoty, jestli se nepletu a mě tam při kódování opravdu nezlobila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarek Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Mluvil jsem s jednim manikem primo z VDO a rekl me ze jedina moznost je bud odletovat diodu,nebo vymenit BSG.Jen pro poradek mam maxidot 6Y0 920 843L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Tak to já mám úplně jiný číslo, myslím, že končí písmenem M a komfortku mám z výroby, tak jestli nemůže být u tebe chyba ještě tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 kontrolka mi sviti, dodelam spinac zadnich sedacek a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarek Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 To me taky napadlo.Spinac stoji asi 250 kc ,jen jeste zjistit kam picnout draty do BSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 DP, asi to bude chtit studium ale ta cena je fajnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarek Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 To jo cena je dobra,jen doufam,ze moje BSG tuto funkci zna. A jak to vypada s tim zapojenim Symphony na maxidot?Zitra se chystam shanet mini iso konektor a o vikendu to chci zapojit.Dnes jsem se jen tak zkusebne poptaval a vsude na me zirali jak na vola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 zapojis dva dratky a nechas nakodovat, ale me to nefunguje, musim zjistit kde je zakopany pes a to se povede snad ve ctvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarek Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Tak ted jsem se jen tak narychlo dial do DP na konektory na BSG a nikde tam pripojeni na spinac zadniho operadla popsano neni.Uz to vidim,to bude zas mnamka najit to zapojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 toto je ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarek Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Ano je to ono,diky. Ty mas novejsi DP? Bylo by mozne je mit taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.