xx30 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá podobnou zkušenost s navigací v telefonu. Mám telefon Smsung Galaxy S III a v něm navigaci Navigon s mapami zdarma. V autě mám autorádio Bolero. Co se týče telefonování a handsfree, vše funguje jak má a telefon se bez problémů spojí a funguje. Co se ale týče navigace, tak ta sice funguje, ale po připojení telefonu k handsfree nejsou slyšet z telefonu hlasové informace ( povely ), telefonování přitom funguje jak má přes handsfree. Když auto zhasnu a odpojí se telefon tak navigace funguje i s hlasovými povely. Po nastartování a spojení s autorádiem se navigace opět odmlčí. Navigace sice funguje ale bez hlasových instrukcí. Telefonování přitom funguje. Prosím o nějakou radu či zkušenost. Děkuji. Hlas z navigace nechci z rádia ale z telefonu. Editováno: 14. Říjen 2014, autor: xx30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Obávám se ž s tím nic neuděláš. Telefon posílá svůj hlasový výstup buď na vlastní repráček nebo přes BT. Prostě buď a nebo. Je možné že na vyřešení toho problému bude existovat nějaká aplikace, ale spíš by si s tím měla poradit samotná navigace jsko software. Ale o ničem, co by to řešilo, jsem neslyšel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanroubal Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Zkus aplikaci SoundAbout. Ta umožňuje volit zvukový výstup nezávisle, tedy pro média nastavit speaker a pro telefon bluetooth. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Děkuju, jen ještě podotknu, že několikrát se stalo, že i po připojení hlasový výstup z navigace byl z telefonu slyšet. Přitom jsem nic nenastavoval a ani neupravoval. Napřed jsem si myslel, že když navigaci nastavím mimo auto a hlasový výstup funguje a po nastoupení s spojení s BT se odmlčí, že to je špatně. Tak jsem zkoušel nastavit navigaci až po spojení BT v autě a párkrát navigace fungovala, ale těď nefunguje ani tak. Přitom jsem nic neměnil. Může být problém i v navigaci a jiná by to nedělala nebo je to někde mezi rádiem a telefonem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanroubal Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Ještě může být problém v tom, že po připojení bluetooth se změní jednotlivé hlasitosti, takže vyzkoušet zmačknout zesílení a pak to ozubené kolečko, co se objeví, kde se nastavují jednotlivé hlasitosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Navigon taky pouzivam (i kdyz ted zkousim prejit na Be-on-road) a problem bych videl v tom, ze Navigon pro hlasove povely nepouziva vystup pro media, ale vystup pro vyzvaneni a notifikace. To si lehce muzes overit, kdyz pri prave prehravajicim se povelu zkusis zvuk ztlumit. Potom po vypnuti Navigonu uvidis, ze hlasitost medii mas nedotcenou, ale ze mas ztlumene notifikace. Navigon je v tomto asi uplna rarita. Nechapu, proc to takto udelali. Je to vlastne hlavni duvod, proc hledam jinou navigaci. Ale mam pocit, ze v nastaveni Navigonu je neco o prehravani hlasovych povelu pres BT. Uz jsem ho ale odinstaloval, mrkni se sam... EDIT: Jinymi slovy, zkus jinou navigaci a uvidis. Podle me to s jakoukoliv jinou navigaci fungovat bude. Pokud chces off-line navigaci, muzes zkusit taky Be-on-road. Je uplne zdarma (na rozdil on Navigonu) a zatim se mi zda celkem povedena. Pokud muze byt on-line, stoji za vyzkouseni Waze (take zdarma). Editováno: 14. Říjen 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Waze je supr a má v menu nastavení hlasového výstupu. Jestli je to ono. Off používám Sygic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Takže vyzkoušeno, Navigon hlasově při spojeném BT nefunguje. Jakou jinou off-line navigaci doporučujete, která je bezplatná a bez reklam. Jinak děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Sygic mi vubec nesedl, navic je placeny. Jak uz jsem psal, zkus Be-on-road. Je to off-line navigace zdarma. Vyzkousel jsem dost ruznych navigaci a nejlepsi podle me jsou Navigon a Be-on-road (z tech off-line). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 (editace) Používám Sygic,bez reklam, offline a jako vše dá se stáhnout zdarma, české menu, český hlas. Jsem s ní spokojený. Editováno: 14. Říjen 2014, autor: Sanek81 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 14. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 Tak jsem odinstaloval Navigon který si opravdu s Bolerem a BT nesednul a vyzkoušel Be-on-road a zatím spokojenost. Zvuk funguje jak má. Jen mě překvapilo když jsem chtěl nainstalovat tuto navigaci, že mi nešla nainstalovat na SD kartu ( vždy se objevila hláška, že soubor nemůže vytvořit složku .....nevím jestli to nemá souvislost s Androidem 4.4 ) tedy volba instalace na pevnou paměť telefonu. Bohužel i mapy se tedy stahují do telefonu. Nenašel jsem možnost uložit pravidelné trasy do nějaké složky nebo někam. Objevují se pouze v historii odkud jsou snadno smazatelné. Jinak zatím spokojenost, uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Mam taky Android 4.4.4, ale mobil bez SD karty, takze v tomto neporadim.. Trasy jdou ulozit do nejake slozky oblibene a potom se nechaji najit v Menu -> POI -> Oblibene -> Oblibene -> Moje POI. Je to trochu zdlouhave. Mozna to jde i lepe, ale navigaci nemam ani tyden a jeste jsem to moc neresil. Pokud bude toto jedina vada na krase, klidne to prekousnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 15. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Dnes další zkušenost. Telefon stále stejný Samsung Galaxy SIII Neo, auto stále stejné. Dnes odzkoušena další navigace Sygic ( líbi se mi více jako Be-on-road ) a po spojení s BT nefunguje zvuk stejně jako u Navigonu. Takže zůstávám u Be-on-road. Zatím jediná kde zvuk funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 (editace) Co takhle IGO Primo? Nezkoušels? Když jsem měl HTC Desire HD, nedal jsem na něj dopustit. Pak jsem si koupil jednoúčelovou navi a nahrál IGO 8. Pro mě prostě nejlepší navigační software Editováno: 9. Březen 2015, autor: waleri 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Stačí v nastaveniach bluetooth v aute zrušiť pre daný telefón možnosť A2DP/AVRCP. Vtedy ide cez auto iba hlasový hovor, ostatné zvuky cez repro telefonu. Nedá sa potom ale použiť ako zdroj hudby v MEDIA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 ok vyzkouším, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Zrušeno, vyzkoušeno a zvuk nefunguje ani z telefonu ani z rádia. A to ani když je A2DP/AVRCP zaškrtnuté nebo není. Přesto děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 a čo nastavenie hlasitosti "zvonenie/médium/oznámenie/systém" v telefóne po spojení s autom ? Mne pomohlo to vypnutie A2DP. Mám Note s androidom 4.4.4 skús prípadne nokia navigáciu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.