Lancelot Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Zajímala by mně její cena a jak je složité ji vyměnit. Nevědel jsem kam to dát tak jsem to hodil jsem. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Sakra to fakt nikdo nic neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 cenu můžeš zjistit na ofiko stránkách škodovky a v servisech se ale může lišit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Lancelot: jestli myslis jakoby ten koberec na kapotu - pak cena cca 550,- Kc Je tu o tom dost napsano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 (editace) ne, nemyslím to na kapotu, myslím tu izolaci co je za motorem a izoluje kabinu od hluku motoru-mám ji totiž sežranou od jakési havěti (kuny myslím) přihazuji foto aby jste věděli co myslím Editováno: 11. Září 2006, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Takže by to měla být "vnější izolace horní" - podle Etky cca 600,- , pak je ještě vnější spodní dle vozu 1100 až 1600,-, pak je izolace vnitřní cca 1700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 jo těch 600 kč to by mohlo být ono dík teď ještě nemyslím že by ta výměna té vrchní části byla nějak složita ale kdyby někdo věděl o nějakých záludnostech tak sem s nimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 jo těch 600 kč to by mohlo být ono díkteď ještě nemyslím že by ta výměna té vrchní části byla nějak složita ale kdyby někdo věděl o nějakých záludnostech tak sem s nimi žiadne tam nie su aspon u mna neboli. odmontuješ držiak RJ a odšrobuješ tie slniečka, daš dolu držiaky hadic (to je asi najťažšie ) a maš to dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 jo dík je mi to jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 + doporučuju někam do motoru pověsit voňavej stromeček - to ty mrchy odradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) ked chces nieco na kuny pozri sem : http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?p=&kat=&id=574 ...samozrejme, myslel som proti kunam ! Editováno: 12. Září 2006, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 jo o tom spreji vím, ale teď to nemá význám když už tam skoro žádna izolace není, koupím novou a pak to tím nastříkám a snad bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.