Publikováno Říjen 18, 201410 r Ahojte, něco mě klepe na přední nápravě levé kolo u Octavie II 1.9 TDI. Když vezmu za kolo zatlačím na něj, zahejbám s ním tak tam něco klepe, jak kdyby něco bylo volného. Neměl by někdo nějaké rady? Díky Upraveno Říjen 18, 201410 r od Zenda899
Říjen 19, 201410 r Zendo ťažko radiť od PC...väčšinou odchádzajú silenbloky v ramenách...koleso utiahnuté?
Listopad 1, 201410 r Autor Byla to tyčka stabilizátoru, čep vymláčenej - výměna pohodová. Teď je krásně tichoučko :-)
Listopad 2, 201410 r Ahojte, něco mě klepe na přední nápravě levé kolo u Octavie II 1.9 TDI. Když vezmu za kolo zatlačím na něj, zahejbám s ním tak tam něco klepe, jak kdyby něco bylo volného. Neměl by někdo nějaké rady? Díky tak toto na tyčku nevyzeralo ...hlavne,že všetko klape ako má
Březen 11, 20223 r Dobry den,kdyz zatocim do prava,tak to klepe,,vymenil jsem h.kloub,vnitrni ulozeni stabilizatoru a porad klepe..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.