Richter Josef Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Ahoj, prosím o radu. Mám Superba kombi 2,0 125kw v manuálu. Když jedu a zařadím kvalt 4 a přidám plyn tak při 2000 otáčkách to vypadá jak když proklouzne spojková lamala. Může mi někdo říci kolik to tak stojí opravit? A jestli se mění jenom lamela nebo celá spojka? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Ahoj, záleží kolik naježděné, většinou co vím od mechanika, tak pokud se to rozdělává, tak už se to mění komplet... já měnil u O2 při ca. 180.000km, kvůli tomu, že setrvačník vydával pazvuky a trochu to třepalo s autem, ale to určitě víš, že je to následek podtáčení motoru... nevím přesně kolik stojí komplet spojka + setrvačník na O2 1,9Tdi mě stála kolem 10.000Kč + výměna ca. 2.500 - 3.000Kč... záleží podle machanika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Preklz spojky zistis jednoducho. Zarad do vacsieho briezka 4-5 stupen a ak ti zacne preklzavat, tak je to opotrebovana lamela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
williy160 Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Nevym jestli je to ješte aktuální ale před týdnem jsem mnel stejný problem a byla to spojkova lamela výměna celé sady včetně práce necelých 17000kč dvojhmota byla na kaši a to nevydavala žádné pazvuky.najeto 216000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.