Publikováno Říjen 24, 201410 r Ahoj lidi, přestal mi troubit klakson,pouze cvaká někde v relé.Může to být pojistkou nebo je to vážnější problém?Děkuji za odpověď.
Říjen 25, 201410 r Cau zkontroluj pojistku v motorovem prostoru pozice f17 15A jestli bufe ok tak pak bud mrizkou u mlhovky tam se dostanes blbe ke klaksonu nebo shodit spodni dekl a zmerit napajeni jestli tam jde jsou tam 2 klaksony na kazdej starane jeden . Uz jsem menil oba ko
Říjen 25, 201410 r Autor Děkuji za radu,mrknu na .Mohu se podelit o jednu vec taky,prestal svitit xenon,ale xenonem to nebylo.Takze ridici jednotka,vsude jsem tu cetl ze musi jit naraznik dolu atd.Neni tomu tak,staci vzdy jen sundat kolo a podbeh
Říjen 25, 201410 r ak cvaká relé tak by som šiel priamo po klaksonoch a zmerať to tam , resp. vyskúšať iné ...
Leden 19, 201510 r Ahojte chlapci. Ako je mozne ze mi klakson zmenil zvuk? Trubi jak ford transit z 95teho. Ako citam vyssie su tam 2? je asi dost mozne ze jeden z nich odisiel co? teda ako k nim? treba vybrat hmlovky? Dakujem
Březen 5, 201510 r Ahoj- ty klaksony časem odcházejí, měnil jsem oba dva. Dostává se do nich voda a v zimě sůl. Celé to oxiduje a potom, když se delší dobu nepoužívají celé to zatuhne a netroubí. Ve Škoda servise leželi 15 minut na klaxonu aby se to uvolnilo, ale mečelo to jako koza tak vyměnili za nové a je to OK. Stojí to pár stovek - vyměnit za nové a je to..:-)
Březen 9, 201510 r A taky je třeba občas si pro radost zatroubit, v létě třeba na mouchu co proletí těsně před autem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.