McLain5 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Ahoj lidi, přestal mi troubit klakson,pouze cvaká někde v relé.Může to být pojistkou nebo je to vážnější problém?Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Cau zkontroluj pojistku v motorovem prostoru pozice f17 15A jestli bufe ok tak pak bud mrizkou u mlhovky tam se dostanes blbe ke klaksonu nebo shodit spodni dekl a zmerit napajeni jestli tam jde jsou tam 2 klaksony na kazdej starane jeden . Uz jsem menil oba ko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLain5 Vloženo 25. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Děkuji za radu,mrknu na .Mohu se podelit o jednu vec taky,prestal svitit xenon,ale xenonem to nebylo.Takze ridici jednotka,vsude jsem tu cetl ze musi jit naraznik dolu atd.Neni tomu tak,staci vzdy jen sundat kolo a podbeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 ak cvaká relé tak by som šiel priamo po klaksonoch a zmerať to tam , resp. vyskúšať iné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLain5 Vloženo 27. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Díky lidi,pokusím se najít závadu a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Ahojte chlapci. Ako je mozne ze mi klakson zmenil zvuk? Trubi jak ford transit z 95teho. Ako citam vyssie su tam 2? je asi dost mozne ze jeden z nich odisiel co? teda ako k nim? treba vybrat hmlovky? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 odišiel ti jeden klaxón,preto ten "hnusný" zvuk ...áno cez mlhovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Ahoj- ty klaksony časem odcházejí, měnil jsem oba dva. Dostává se do nich voda a v zimě sůl. Celé to oxiduje a potom, když se delší dobu nepoužívají celé to zatuhne a netroubí. Ve Škoda servise leželi 15 minut na klaxonu aby se to uvolnilo, ale mečelo to jako koza tak vyměnili za nové a je to OK. Stojí to pár stovek - vyměnit za nové a je to..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 A taky je třeba občas si pro radost zatroubit, v létě třeba na mouchu co proletí těsně před autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.