petrjanik Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Zdravím, měl bych drobný dotaz .. jak nejjednodušeji odpojit zásuvky 12V v Roomstru, především zadní .. kudy tedy vedou kabely, reps. kde jsou jak zapojeny. Zásuvky mi aktuálně vyhazují pojistku a mám podezření, že to dělá zadní, tak ji chci zkusit odpojit - používám minimálně tudíž by to nevadilo. Díky za rady .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali_HTP Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Nerozsypala sa ti v niektorej nejaká nabijecka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanik Vloženo 1. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 to ne, z ničeho nic mi jednou přední nešla, tak jsem zjistil, že je spálená pojistka .. pojistku jsem vyměnil a fungovala .. pak cestou na dovolenou s lednicí na konci cesty opět pojistka v háji .. pak opt vyměněna pojistka a bez zatížení opět spálená .. teď tam mám menší pojistku a překvapivě drží .. prostě bez zjevné příčiny to začalo blbnout, tak hledám způsob jak nejjednodušeji bez velkého rozebírání zkusit odpojit jednu (zadní), kde to vypadá že není košer .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali_HTP Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Skor ako problem v zasuvke by som videl problem v predrate izolaci kabelaze kde nahodile + prerazi na kostru... Chcelo by to vedet ci na tom okruhu nevisi ese neco jine co by to mohlo delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Na té pojistce jsou jen zásuvky. před FL a po FL taky. A u krátké Fab. jen jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.