tomis Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Mám Yeti už čtvrtým rokem, ale po celou dobu jsem "čidlu deště" nepřišel na chuť. I za sucha se někdy stalo, že při zapomenuté 1. pozici páčky ovládání stěračů odněkud na přední sklo spadlo několik kapek, stěrače vykonaly svůj cykl přes zaprášené sklo a nadělaly zbytečné šmouhy přes celou šířku skla. A navíc mne náhlé zdánlivě bezdůvodné spuštění stěračů nepříjemně vylekalo. Dá se senzor deště vypnout ??? (přepínač citlivosti by pak mohl fungovat jako obyčejný cyklovač). Děkuji za pozitivní odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Řekl bych že jde...já měl v autě původně senzor deště deaktivovaný a bylo to jako obyč cyklovač. Stačilo jen předělat přes diagnostiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomis Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Takže moje myšlenka není zcestná, když v uvedeném případě stěrače fungovaly jako s cyklovačem. To právě chci. Zkusím se do nastavení podívat. Kdysi na začátku používání auta jsem si nastavil zablokování všech vnějších dveří po rozjezdu vozu. Teď ani nevím, jak se do nastavování parametrů dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Pokud nemáš mf volant tak je to dlouhej stisk tlačítka, kterým se pohybuješ v menu dolů. Potvrzuje se dolním kulatým a návrat zpět je zase tím vpravo směr dolů dlouze podržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.