hosik 1 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Ahoj pánové, prosím o radu, občas se mi u SDI stane, že po nastartování motor tak po 1-2 vteřinách opět chcípne. Někdy naskočí na druhý pokus, někdy až na třetí. Nedělá to pokaždé, ale čím dál častěji. Mám podezdření na origo imobilizer. Zkoušel jsem i druhý, skoro nepoužívaný klíč, ale je to stejné. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jak velký problém je imobilizer odpojit? Díky za jakoukoliv pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Hledej v sekci elektrika, témat o imobilizéru je tam dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsab Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 asi je potřeba vyměnit jedno rele, bude přepálené, taky mi zlobilo startování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Imo je v tachometru. Poměrně častá závada. Lze opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.