Dodi 15 Vloženo 8. Července Vloženo 8. Července A je to urcite lak? Neni to loupajici se folie, takto z fotky je to na lak moc divne. 1 Citovat
VeteranChild Vloženo 8. Července Vloženo 8. Července Taky mě napadlo, že by to mohlo být loupající se PPFko. Citovat
willec Vloženo 8. Července Vloženo 8. Července Ako zistím, či je to PPF fólia? Na kapote sa mi začínajú tvoriť aj menšie "pupaciky" som druhy majiteľ vozidla auto mam cca 7 rokov. Citovat
VeteranChild Vloženo 8. Července Vloženo 8. Července Mělo by to jít poznat ze spodní strany kapoty. Fólie se přehýbá přes hranu a zařezává. Je možné, že to tam první majitel nechal nalepit. Citovat
Dodi 15 Vloženo 8. Července Vloženo 8. Července (editace) Udelej jeste vice foto. A bila se lakovala jen metaliza a to taky asi neni, nebo je? Editováno: 8. Července, autor: Dodi 15 Citovat
jirkash Vloženo 9. Července Vloženo 9. Července Ne, i pastelové barvy, tedy nemetalizovane barvy jsou dnes pod lakem. Citovat
willec Vloženo 10. Července Vloženo 10. Července Prikladám ďalšie fotky na objasnenie ci je to fólia, alebo poškodený lak. Citovat
Dodi 15 Vloženo 10. Července Vloženo 10. Července (editace) Na tom blatniku je mnoho bublinek a v hrane mezi blatnikem a sloupkem je vidět ohyb. Zkousel si trochu loupat, necim nahrat? Jak to vypada v hranach dveri, sloupku, kapoty. Je videt ohyb folie? Ta barva pod je hezky bila a pres folii (lak) je takova zazloutla. Tak pak dej vedet co to bylo a popr. vysledek po sundani. edit: jsem na vahach, jeste koukam na ten blatnik a oni tam jsou bublinky i kde jako chybi ta folie a to by ukazovalo na hodne zprasene amaterske lakovani. Fakt nevim 50 na 50 🙈 Editováno: 10. Července, autor: Dodi 15 Text Citovat
VeteranChild Vloženo 10. Července Vloženo 10. Července Můžu potvrdit, že i bílá Candy má na sobě vrstvu bezbarvého laku (možná bude tenčí než u metalízy). Bílá Candy má mít takový teplý nádech v porovnání s ostatními bílými barvami, takže těžko říct. 🤔 Pokud je tohle stav laku, tak bych řekl, že to auto má za sebou něco nepěkného s nic moc opravou. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.