Přejít na obsah

Zpoždění rozsvícení budíků a topení

cz pida

Doporučené příspěvky

Ahoj, nevim jak to přesně popsat, ale z ničeho nic když teď zapnu světla, tak podsvícení budíků a ovládání topení naskočí až o vteřinu dýl než zbytek všeho co je v autě podsvícený, dveře, výhřev sedaček a  i světla jako takový jak vepředu tak vzadu reagujou ihned na vypínač světel......vůbec to nechápe..jediný co jsem dělal bylo VAGem zapnutí stagingu, ten jsem zase vypnul s tím že jsme si myslel jestli to s tím nesouvisí, ale bohužel nesouviselo :-(

http://youtu.be/wAKT_dd73nQ

Je to sice kravina, ale strašně mě to štve :-) ...třeba to tak ale má bejt nebo bylo dřív a já si toho teprv teď všiml..co já vim |:-) ..jak to máte vy?

Mám F2 po faceliftu s maxidotem

Editováno: , autor: cz pida
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Ty se tam radši nedostávej, fábule dvojka není felina - podsvícení je udělaný LEDkama a pokud tam neopatrně šáhneš, vyčudíš toho mnohem víc než bys čekal. Dej to opravit někomu kdo ROZUMÍ ELEKTRONICE V AUTECH. Znalejch lidí je tady na fóru 6 půlek, jestli to máš blízko do Pardubic, můžu ti dokonce poslat přímo kontakt na servis, kde se specializujou na autotroniku a podobný věci řeší levou zadní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...