cz pida Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) Ahoj, nevim jak to přesně popsat, ale z ničeho nic když teď zapnu světla, tak podsvícení budíků a ovládání topení naskočí až o vteřinu dýl než zbytek všeho co je v autě podsvícený, dveře, výhřev sedaček a i světla jako takový jak vepředu tak vzadu reagujou ihned na vypínač světel......vůbec to nechápe..jediný co jsem dělal bylo VAGem zapnutí stagingu, ten jsem zase vypnul s tím že jsme si myslel jestli to s tím nesouvisí, ale bohužel nesouviselo :-( http://youtu.be/wAKT_dd73nQ Je to sice kravina, ale strašně mě to štve :-) ...třeba to tak ale má bejt nebo bylo dřív a já si toho teprv teď všiml..co já vim |:-) ..jak to máte vy? Mám F2 po faceliftu s maxidotem Editováno: 9. Listopad 2014, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Já když rozsvítím světla, tak palubní deska se taky zrozsvítí až za vteřinu. Dělalo to odjakživa, takže mě to neštve :-) (Roomster, 2012) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 (editace) Čau všem. Nechci zakládat nové téma a tak se zeptám tady.Fabia 2 , rv 2012 Problikává mě podsvícení otáčkoměru. Co se s tím dá dělat?Nebo spíš jak se tam mám dostat?Dík Editováno: 9. Květen 2016, autor: stoupa1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Ty se tam radši nedostávej, fábule dvojka není felina - podsvícení je udělaný LEDkama a pokud tam neopatrně šáhneš, vyčudíš toho mnohem víc než bys čekal. Dej to opravit někomu kdo ROZUMÍ ELEKTRONICE V AUTECH. Znalejch lidí je tady na fóru 6 půlek, jestli to máš blízko do Pardubic, můžu ti dokonce poslat přímo kontakt na servis, kde se specializujou na autotroniku a podobný věci řeší levou zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.