Publikováno Listopad 14, 201410 r Potřebuji poradit plánuji si k baráku dostavět zimní zahradu s napojením na schodiště do 1 patra. Našel jsem si jednu firmu co se zabývá kovovýrobou v Brně - Abev. Ale moje dilema je, že když jsem googloval, tak jsem našel i nějaké živnostníky, kteří byli relativně levnější. Moje obavy však jsou, jestli volit malého živnostníka a nebo velkou firmu, co již má dost zkušeností. Máte někdo tip, či zkušenosti? Není to nejlevnější a nechci se pak rozčilovat:)
Listopad 14, 201410 r ja v tom problém nevidím ..je to v sekcii Odkazy na iné webstránky,tak prečo nie...
Listopad 14, 201410 r Já v tom taky nevidím problém, potíž je jen ta, že to nepatří do Odkazů, takže jsem to přesunul do odpovídající sekce.
Listopad 15, 201410 r no ono v tej predchádzajúcej sekcii boli tiež odkazy na nesúvisiace webstránky čo sa týka áut,ale ty si tu šéf
Leden 23, 201510 r Autor Tak já to naschvál dal bokem, aby to nenarušovalo téma webu. Ale i lidé co mají rádi auta, hold někdy řeší i něco dalšího.
Leden 23, 201510 r a sháníš jen někoho, kdo to udělá, nebo to má i vymyslet, navrhnout? "Prosklenou boudu" umí udělat kde kdo, ale aby ti pak někde něco nevlhlo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.