Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřebuji poradit plánuji si k baráku dostavět zimní zahradu s napojením na schodiště do 1 patra. Našel jsem si jednu firmu co se zabývá kovovýrobou v Brně  - Abev. Ale moje dilema je, že když jsem googloval, tak jsem našel i nějaké živnostníky, kteří byli relativně levnější. Moje obavy však jsou, jestli volit malého živnostníka a nebo velkou firmu, co již má dost zkušeností.

Máte někdo tip, či zkušenosti? Není to nejlevnější a nechci se pak rozčilovat:)

A proč to řešíš na automobilovém fóru?

ja v tom problém nevidím ..je to v sekcii Odkazy na iné webstránky,tak prečo nie... :kol-32:

Já v tom taky nevidím problém, potíž je jen ta, že to nepatří do Odkazů, takže jsem to přesunul do odpovídající sekce.

no ono v tej predchádzajúcej sekcii boli tiež odkazy na nesúvisiace webstránky čo sa týka áut,ale ty si tu šéf  :kol-21:  :kol-28:

• 2 měsíce později...
  • Autor

Tak já to naschvál dal bokem, aby to nenarušovalo téma webu. Ale i lidé co mají rádi auta, hold někdy řeší i něco dalšího.

a sháníš jen někoho, kdo to udělá, nebo to má i vymyslet, navrhnout? "Prosklenou boudu" umí udělat kde kdo, ale aby ti pak někde něco nevlhlo... 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.