dobima Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Dobry den na superbu 1.9tdi 96kw avf mam problem pri prvnim startu motor nastartuje krasne na otoceni ale hned po startu zacne motor trepat jako by jeden valec vynechaval trva to ale jen asi 2 vteriny a potom se volnobeh ustali a jede v pohode dival jsem se na vagu na korekce a pri tom trepani vyskocila na 4 valci na +2.5 ale postupne klesla az na nejakych 0.3.....jizda je absolutne bez problemu a dalsi startovani taky. Problem je ze to neudela pokazde. Kdyby mel nekdo nejaky napad budu rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Nejspíš žhavicí svíčka,jedna bude jo a než se válec chytne,tak to trepe a pak se to ustálí.Když pohledas,někde se řešilo,tak trochu příště hledej,hned na druhé stránce třeba forum.skodahome.cz/topic/126218-žhavící-svíčky-19tdi-96kw-awx/#entry1952423 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dobima Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Tohle jsem si procital ale nemyslim si ze to bude zhavkama delalo to i kdyz bylo venku 20 stupnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Neni nic jednoduššího než je změřit a budeš vědět,pak už jediné vstrik,ale když se ustali tak je to zvlastni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mato6 Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Mám stejný problém. Vůbec netuším co to může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.