Publikováno Listopad 14, 201410 r Mám od středy nový Roomster Ambition Trumf TSI. Před tím jsem měl předfaceliftový Roomster Style plus 1,4/63kW. Mám teď dojem, že buď u starého auta byly tlumiče již dost oddělané (téměř 5let a 100tkm), anebo mají nynější vozy znatelně komfortnější podvozek. U starého byl cítit každý kanál, i drobné spáry. Nové auto žehlí nerovnosti výrazně líp, přesto, že má nižší profil gum. Mají skutečně nové vozy jiný podvozek, než ty před faceliftem v roce 2010? Je to takové příjemné překvapení navíc. Kromě nádherně tichého TSI... Upraveno Listopad 14, 201410 r od HonzaR
Listopad 18, 201410 r Ja to iste pozorujem pri fabii, pred FL mr2009 je podvozok tvrdsi ale aj pri vyssich rychlostiach stabilnejsi tak na fabii mr 2013 je podvozok komfortnejsi ale zaroven nestabilnejsi.
Listopad 19, 201410 r Autor Mně to přijde, jako víc komfortu, bez újmy na stabilitě. Ale je možné, že je to jen skokem ze starého do nového.
Listopad 19, 201410 r Taktéž potvrzuji. V původním R bylo venitřku za jízdy vše daleko víc slyšet nežli ve stávajícím. A to ho teď mám po Bezpečnostní službě ve Škodovce, kde se sním asi nikdo nemazlil - najeto 54tis. r.v.4/13...
Prosinec 25, 201410 r Má ten podvozek jen jinou tuhost a vlastnosti a nebo se liší i po konstrukční a montážní stránce? Jde například dát RS podvozek z Combi do před FL Combi?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.