HonzaR Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 (editace) Mám od středy nový Roomster Ambition Trumf TSI. Před tím jsem měl předfaceliftový Roomster Style plus 1,4/63kW. Mám teď dojem, že buď u starého auta byly tlumiče již dost oddělané (téměř 5let a 100tkm), anebo mají nynější vozy znatelně komfortnější podvozek. U starého byl cítit každý kanál, i drobné spáry. Nové auto žehlí nerovnosti výrazně líp, přesto, že má nižší profil gum. Mají skutečně nové vozy jiný podvozek, než ty před faceliftem v roce 2010? Je to takové příjemné překvapení navíc. Kromě nádherně tichého TSI... Editováno: 14. Listopad 2014, autor: HonzaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Ja to iste pozorujem pri fabii, pred FL mr2009 je podvozok tvrdsi ale aj pri vyssich rychlostiach stabilnejsi tak na fabii mr 2013 je podvozok komfortnejsi ale zaroven nestabilnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Mně to přijde, jako víc komfortu, bez újmy na stabilitě. Ale je možné, že je to jen skokem ze starého do nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Taktéž potvrzuji. V původním R bylo venitřku za jízdy vše daleko víc slyšet nežli ve stávajícím. A to ho teď mám po Bezpečnostní službě ve Škodovce, kde se sním asi nikdo nemazlil - najeto 54tis. r.v.4/13... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicco Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Má ten podvozek jen jinou tuhost a vlastnosti a nebo se liší i po konstrukční a montážní stránce? Jde například dát RS podvozek z Combi do před FL Combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.