Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mám od středy nový Roomster Ambition Trumf TSI. Před tím jsem měl předfaceliftový Roomster Style plus 1,4/63kW. Mám teď dojem, že buď u starého auta byly tlumiče již dost oddělané (téměř 5let a 100tkm), anebo mají nynější vozy znatelně komfortnější podvozek. U starého byl cítit každý kanál, i drobné spáry. Nové auto žehlí nerovnosti výrazně líp, přesto, že má nižší profil gum. Mají skutečně nové vozy jiný podvozek, než ty před faceliftem v roce 2010?

Je to takové příjemné překvapení navíc. Kromě nádherně tichého TSI...

Editováno: , autor: HonzaR
Vloženo

Ja to iste pozorujem pri fabii, pred FL mr2009 je podvozok tvrdsi ale aj pri vyssich rychlostiach stabilnejsi tak na fabii mr 2013 je podvozok komfortnejsi ale zaroven nestabilnejsi.

Vloženo

Taktéž potvrzuji. V původním R bylo venitřku za jízdy vše daleko víc slyšet nežli ve stávajícím. A to ho teď mám po Bezpečnostní službě ve Škodovce, kde se sním asi nikdo nemazlil - najeto 54tis. r.v.4/13...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Má ten podvozek jen jinou tuhost a vlastnosti a nebo se liší i po konstrukční a montážní stránce? Jde například dát RS podvozek z Combi do před FL Combi?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...