Publikováno Listopad 15, 201410 r Hledal jsem nějaké info o staré Octavii a narazil jsem na zajímavé stránky. Ženské a auta...Když se proklikáte dalšími stránkami zjistíte, jak je krásné amatérské foto. Ke staré Octavii stačí postavit vhodný objekt a je to. A co Vy? Máte se čím pochlubit? Zadejte kozi pribehy webnode. Pak první odkaz s fotogalerií a klikněte na stránku "4". Pak už jen měňte stránky a kochejte se.
Listopad 15, 201410 r Autor Tak oprav i ten název prosím....zapomněl jsem jedno písmenko. A nebo to smaž celé....
Listopad 15, 201410 r Opraveno. Mazat se to nemusí, jen je vždy potřeba uvážit, kam nové téma vložit.
Listopad 17, 201410 r Autor V Googlu zadat kozí příběhy, kliknout na první odkaz pak "Kozí příběhy" a pak vlevo nahoře Photo gallery a od stránky 4...
Listopad 30, 201410 r Autor Tady jde vidět jak krásné auto v kombinaci s ženskou krásou a přirozeností jde ruku v ruce. Nádhera. A co Vy máte se čím pochlubit? http://www.fanklubskoda.cz/cz/auta-clenu/jan-skoda-1000-mb/#
Březen 14, 201510 r Autor Nová fotka v galerii. A co Vy máte se čím pochlubit? Upraveno Březen 14, 201510 r od agent007
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.