Publikováno Listopad 21, 201410 r Zdravím chlapi, chtěl bych se optat, zda někdo máte zkušenosti z mým problémem=( Včera jsem si všimnul že výfuk má hrozný odfuk.. když stojím třeba na místě, sešlápnu na neutrál cca do 3000 a jakmile dam nohu z plynu tak to hrozne odfoukne a přímo z výfuku.. pro přiřovnání jak kdyby byl v zadním dílu výfuku blow off.. je to 2,5 tdi 114kw + chip. Jinak vše série, výfuk nikde není děravý, vše ok... žádné chyby nehlásí nic... Děkuji všem za rady.. Děkuji.
Listopad 23, 201410 r Dyt je tam turbo čemu se divíš...je to uplně normal....posad nekoho do káry at to odpíchne a stuj za autem pak teprv uslyšíš jak to fučí.
Listopad 24, 201410 r Autor Ono to spíš střílí než fuci=D a to určíte nedelalo...=) dnes jsem to natočil, sice ve tmě ale slyšet to je hezký, možná az moc.. nekouří to nic, ale ten zvuk divny... no poslechněte sami. http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=eIEpGqwAACo
Listopad 28, 201410 r Mě to připadá normál (možná připadá v úvahu nějaká netěsnost třeba na hadici na turbu, nebo intercooler, ale to by se projevilo vpředu, ne u výfuku). Spíš nechápu tůrování při stojícím vozidle A pokud máš tiptronic a takhle to tůruješ, připrav si peněženku.....
Prosinec 3, 201410 r Myslim si ze je to ok neprijde mi ze by tam bylo neco spatneho akorat se pridam k Supovi proč turujes naftovej motor za neutralu ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.