Vašuz Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Zdravím chlapi, chtěl bych se optat, zda někdo máte zkušenosti z mým problémem=( Včera jsem si všimnul že výfuk má hrozný odfuk.. když stojím třeba na místě, sešlápnu na neutrál cca do 3000 a jakmile dam nohu z plynu tak to hrozne odfoukne a přímo z výfuku.. pro přiřovnání jak kdyby byl v zadním dílu výfuku blow off.. je to 2,5 tdi 114kw + chip. Jinak vše série, výfuk nikde není děravý, vše ok... žádné chyby nehlásí nic... Děkuji všem za rady.. Děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satas Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Dyt je tam turbo čemu se divíš...je to uplně normal....posad nekoho do káry at to odpíchne a stuj za autem pak teprv uslyšíš jak to fučí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vašuz Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 Ono to spíš střílí než fuci=D a to určíte nedelalo...=) dnes jsem to natočil, sice ve tmě ale slyšet to je hezký, možná az moc.. nekouří to nic, ale ten zvuk divny... no poslechněte sami. http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=eIEpGqwAACo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUP1 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Mě to připadá normál (možná připadá v úvahu nějaká netěsnost třeba na hadici na turbu, nebo intercooler, ale to by se projevilo vpředu, ne u výfuku). Spíš nechápu tůrování při stojícím vozidle A pokud máš tiptronic a takhle to tůruješ, připrav si peněženku..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drizzy Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Myslim si ze je to ok neprijde mi ze by tam bylo neco spatneho akorat se pridam k Supovi proč turujes naftovej motor za neutralu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts