Petrkiller Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Ahoj rád bych si nechal u jednoho ze zdejších členů namontovat tajný vypínač do F2 FL 1.6 TDI CR.. Jenže potřebuju schéma zapojení. Nemá to tady už někdo a neporadil by? Nebo na jakou část to napojit? Čerpadlo mě napadá jako první možnost. Děkuji.. ve vyhledávání nic není :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Nic tu není protože je to přeci TAJNE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 23. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Tak pokud někdo něco ví, tak ať se mě ozve přes SZ a já myslím že zloději je jedno jak to máš zapojené ale zajímá ho kde ten vypínač máš schovaný a to mě je jedno já si jej dám kam chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Honza. Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Taky se zabývám, co rozpojit, aby to nerozhodilo řídící jednotku. U mě je relé vypnuté. Po sepnutí zapalování se relé sepne a po autorizaci se zase vypne. Napájení RJ se mi nezdá dobrý nápad, spíš palivové čerpadlo ? Co se stane, když se čerpadlo odpojí před startem ? A co když se odpojí za jízdy ? Může se něco pokazit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.