Petrkiller Vloženo 23. Listopad 2014 Vloženo 23. Listopad 2014 Ahoj rád bych si nechal u jednoho ze zdejších členů namontovat tajný vypínač do F2 FL 1.6 TDI CR.. Jenže potřebuju schéma zapojení. Nemá to tady už někdo a neporadil by? Nebo na jakou část to napojit? Čerpadlo mě napadá jako první možnost. Děkuji.. ve vyhledávání nic není :/ Citovat
Alma Vloženo 23. Listopad 2014 Vloženo 23. Listopad 2014 Nic tu není protože je to přeci TAJNE ! Citovat
Petrkiller Vloženo 23. Listopad 2014 Autor Vloženo 23. Listopad 2014 Tak pokud někdo něco ví, tak ať se mě ozve přes SZ a já myslím že zloději je jedno jak to máš zapojené ale zajímá ho kde ten vypínač máš schovaný a to mě je jedno já si jej dám kam chci. Citovat
.Honza. Vloženo 23. Březen 2017 Vloženo 23. Březen 2017 Taky se zabývám, co rozpojit, aby to nerozhodilo řídící jednotku. U mě je relé vypnuté. Po sepnutí zapalování se relé sepne a po autorizaci se zase vypne. Napájení RJ se mi nezdá dobrý nápad, spíš palivové čerpadlo ? Co se stane, když se čerpadlo odpojí před startem ? A co když se odpojí za jízdy ? Může se něco pokazit ? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.