M_ike Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Z poi.cz stahuj ve formatu pro Garmin (gpx), to funguje v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 diky ale pro evropu tam neni nic aktualniho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 (editace) Tak nevim co delam spatne.Minuly rok jsem vytvoril radary pres stranku WV a vpohode. Letos nejsem schopny to dat dohromady a ni za nic, Stahnul jsem usekove radary z poi.cz ve formatu gpx, a kdyz jsem to udelal pres skoda portal tak mi to hazelo error,a kdyz jsem to udelal pres Wv tak se mi nainstalovaly ,v seznamuy jsem je zaskrtnul ,ale na mape jsem je nevidel. Poradi mi nekdo,pripadne pomuze? Podklady mam, na portalu skody mi je na mape ukazuje ,ale nejsem schopny vygenerovat slozku aby se mi to dobre nainstalovalo. Editováno: 2. Květen 2017, autor: flope63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 (editace) Takze to vypada ze nejsem sam kdo ma problemy s radary. Cetl jsem ze je vice lidi kterym to momentalne nefunguje. Muze mi to nekdo potvrdit ,jestli se nekomu podarilo v posledni dobe vytvorit spravne radary na skoda portal nebo WV? Editováno: 3. Květen 2017, autor: flope63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 flope63: výše v tomto vlákně jsem dával odkaz na stažení radarů (ale jen CZ) připravených přes Škoda portál i přes VW portál pro Wombata, který s tím měl taky problém . Zkus si to stáhnout a nainstalovat. Pokud ti to půjde, tak děláš něco špatně při přípravě dat. Popiš co nejpodrobněji, jak co děláš, případně sem dej link na tvoje zdrojová data a zkusíme přijít na to, co je špatně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 (editace) Diky S.Lopik ,tady jsou moje zdroje https://www.dropbox.com/s/c62ih5nv154hvax/1 PRUEBA 1.rar?dl=0 Zkousel jsem ty tvoje a funguje mi jenom od skody portal. Uvidis jestli najdes problem,protoze pred rokem jsem to delal stejne a fungovalo to ,ale ted ne a ne . Radary stahuju z ruznych stranek,potom to zkousim dat pres skoda portal ,abych videl kde jsou ty radary. Napriklad radary francie ,ktere stahnu rozdelene podle rychlosti davam dokupy programem poi inspektor,potom to exportuju v asc a to programem poi edit hodim do gpx. Minule bez problemu,letos co jsem se naucil pouzivat skoda portal ,tak to dam do neho abych vedel ze archiv je vporadku ,ze to ukazuje radary jak vidis na obrazku vise a vygeneruji . At to delam pres skodu nebo pres wv nejde to a nejsem sam ,tady ve spanelsku taky pisou na foru ze jim to nejde. Asi delame vsichni nejakou chybu , ale nejsem schopny prijit kde.Kdybys na neco prisel mam tu jeste z minuleho roku radary HR-H-D-PL-A-SK-SLO-I-CZ-CH-BIH tak bychom je tam mohli pridat a lidi muzou mit radary skoro pro celou evropu.Ty moje jsou aktualizovane 2017.Taky jsem zkousel archiv od M_ike a funguje. Zatim moc dekuji. Editováno: 3. Květen 2017, autor: flope63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 (editace) Zdravím, udělal jsem skript na automatické hlídání databáze radarů a následně vytvoření dat pro MMI Škoda (standardně je nutné vše naklikat přes mydestination.skoda-auto.com/POIs) tento skript to udělá všechno sám) a aktuální databáze je dostupná na: https://www.poi-radary.eu/ Dejte vědět, co si o tom myslíte :-) Díky. Editováno: 19. Srpen 2017, autor: wombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 teď jsem si to stáhnul a hodil do auta a fungujeto,za mě dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Ok, pokud by to bylo ok, dám to na nějakou doménu. Kdyby Vás něco nepadlo, dejte info. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 je to super, i kdyz to ukazuje nejaky datum z roku 2014 ja bych mel jeden napad - sla by udelat i verze akustickeho oznamovani (pipani) bliziciho se radaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Zdarec, co se datumu týče, bude to chyba na tom jejich portále. Zvuky jsou primárně zapnuté. Mi to zvuky dělá. Opravdu to nedělá nic jiného, než že automaticky dělá to co člověk, přes ten portál, takže výstup je stejný, jako bysis to naklikal ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 (editace) hm, koukam, ze mi tam vypadlo klicove "bez" , cili "bez akustickeho oznamovani"... totiz kdyz projizdim Prahou, tak mi to pipa snad kazdejch 500 metru Editováno: 20. Červen 2017, autor: Drahosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Ok, udělám i variantu bez pípání, ještě chci udělat nastavit okruh např. 20(+) km kdy to smaže body a vůbec v té databází nebudou (pod komínem nejspíše každý ví, kde co je). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 V 19. 6. 2017 na 13:37, wsharan napsal: teď jsem si to stáhnul a hodil do auta a fungujeto,za mě dobrý jak si to "hodil" do auta po stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 musíš to dát na USB nebo na SD ale nic jiného tam nesmíbýt,pak v navi dáš inport aje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 ok, mel jsem tam na sd jeste dalsi veci, tak proto to asi nenaslo ty spravny soubory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 nevim, ale s tim hledanim souboru na sd karte mam asi problem, kdyz jsem delal aktualizaci navigace, tak to nenaslo soubory mib ikdyž byly nakarte samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 V 18. 6. 2017 na 11:49, wombat napsal: Zdravím, udělal jsem skript na automatické hlídání databáze radarů z POI.cz a následně vytvoření databáze pro MMI Škoda (standardně je nutné vše naklikat přes mydestination.skoda-auto.com/POIs) tento skript to udělá všechno sám) a aktuální databáze je vždy dostupná na: http://tmp.mendrala.eu/skoda/ Dejte vědět, co si o tom myslíte :-) Díky. Ahoj jen pro info stažený rar soubor rozbalím a všecky složky z něj naházet na SD kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys88 Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Ahoj, může mi někdo poradit. Mám nového amundsena 2/2017 Octavia FL a nedaří se mi tam nahrát ty radary. S výše uvedených příspěvků. Když po rozbalení všechny soubory nakopíruju na USB navi to nevidí. Když tam nakopíruju jen složku Personal POI z těch 3 a textálu tka to navi vydí rozkliknu import z usb a je tam prošedivělí import složek z USB. Složka Personal poi je vidět normálně ,ale nemůžu s ní nic dělat. Kdyžtak bych udělal scany jak to dělám, aby mě někdo řekl kde je problém. Všem moc díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Nejsem si jist, ale když má amundsen mapy na SD kartě jestli to vůbec půjde, u columbusu je to něco jiného, jelikož to nahráváš na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Vendys88 > v tématu Amundsen, kde jsi vznesl svůj dotaz poprvé jsem ti napsal návod jak na to. Těžko Ti více pomoci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Vendys88 - dodržuj pravidla fora! Psaní stejných příspěvků, navíc do nesprávných témat, není dovoleno. Taktéž zneužívat funkci "Nahlásit příspěvek"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 (editace) V 18. 6. 2017 na 11:49, wombat napsal: Zdravím, udělal jsem skript na automatické hlídání databáze radarů z POI.cz a následně vytvoření databáze pro MMI Škoda (standardně je nutné vše naklikat přes mydestination.skoda-auto.com/POIs) tento skript to udělá všechno sám) a aktuální databáze je vždy dostupná na: http://tmp.mendrala.eu/skoda/ Dejte vědět, co si o tom myslíte :-) Díky. Zdarec, stránka upravena (resp. skript) tak, že je možné vybrat radary, které chcete vygenerovat a ty se online připraví přes ten Škoda portál. Update 27.7.2017 - přidána možnost vypnout zvuky - opravena chyba přehození mobilní/stacionární radary Editováno: 27. Červenec 2017, autor: wombat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 super! a co ta moznost "s pipanim/bez pipani"? nebyla by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 (editace) Ok, stačí globálně? Jedno zatržítko? S/bez zvuku? Nechtěl bych tam 150 možností, aby to za chvíli nebylo složitý jak ten portál. Editováno: 27. Červenec 2017, autor: wombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.