Květen 31, 20187 r V 28. 5. 2018 na 15:32, axicom napsal: Pokud by někdo chtěl vyzkoušet, jsou tam radary z poi.cz, zvukové upozornění 200m a nové ikonky 44*40. Radary_636630236153211942.zip Zkusil jsem RADARY - fungují - SUPER!!!! Radary jsem nahrál na SD kartu a použil jsem “správu paměti” vybral možnost “aktualizovat pomocí SD/USB” a data se nahrály. Radary tam byly, ale zmizely mé "zvláštní cíle". Po opětovném nahrátí mých zvláštních cílů pomocí - online (ŠKODA CONECT) - zase zmizí radary. Jak to udělat, aby tam zůstaly mé zvláštní cíle a ktomu se přidaly "RADARY"? Nebo naopak to už je jedno.
Červen 1, 20187 r Výhoda nahrání skrze SD kartu je v tom, že si může zapnout pípnutí. Tohle, bohužel, nelze udělat ve Škoda connect. Pokud ovšem o pípnutí nestojí, šel bych cestoz Škoda connect.
Červen 1, 20187 r Ale já chci nahrát radary od AXICOma spolu se svými zvláštnímy cíly (mimo jiné také radary rakouska ty jsem tam dal online). Tak jak je doporučeno od ALEŠ-BX
Červen 1, 20187 r Tak potom si proste udelej svoje POI vcetne radaru pomoci http://mydestination.skoda-auto.com/POIs a nahraj pres SD. Udelal jsem si takove barevnejsi ikonky, kdyz by nekdo chtel, viz priloha.
Červen 1, 20187 r Jo jo ale jak aby tam zůstaly upozornění v již vytvořených radarech od AXICOM. Pokud tam budu dávat jen soubory (GPX nebo CSV ) tak je to dobrý, ale nevím jakým způsobem sloučit soubory (GPX nebo CSV ) a již vytvořené RADARY od AXICOM a nebo např. radary rakouska z POI-RADARY.EU
Červen 2, 20187 r Tak co --- každá rada drahá co ---- jak sloučit soubory GPS z POI.cz spolu s balíkem radarů od AXIOMa a plus balík radarů Rakouska z POI-RADARY.EU do jednoho balíku a ten pak pomocí SD karty nebo online poslat do navigace.
Červen 2, 20187 r Ahoj, poi-radary.eu 1) automaticky aktualizuje radary z poi.cz (stacionární, úsekové, semafory) poté sloučí do jednoho souboru 2) zahraniční - využívá volné zdroje z netu, které se aktualizují několikrát měsíčně Vše je plně automatizované. tzn. pokud si vybereš Českou republiku a Rakousko, tak budeš mít to co chceš. Upraveno Červen 2, 20187 r od wombat
Červen 2, 20187 r Z poi-radary.eu i z poi.cz jdou radary stahnout i ve formatu gpx a ten ti vezme http://mydestination.skoda-auto.com/POIs + si k tomu pridas ty svoje vlastni poi a vygenerujes si svuj balik prez ten skoda portal. Obracena cestam tj. z jiz vygenerovaeho baliku zpet na nejaky jiny format napr. gpx podle me nejde.
Červen 2, 20187 r Pánové děkuji - až budu doma vyzkouším (jsem v robotě) jde u balíků radarů z poi-radary.eu nastavit zvukové upozornění - pípnutí nebo nějaký vložený zvuk? Ještě jednou děkuji.
Červen 2, 20187 r Ano jde, nastavuje se to az v tom generatoru balicku na http://mydestination.skoda-auto.com/POIs, pri pridavani soboru s poi. Tam, kde si vybiras i ikonku k danym poi je zaskrtavatko "Přidat zvukovou výstrahu"
Červen 14, 20187 r konecne se mi podarilo nahrat vlastni kolekci bodu vcetne upozornovani (6 kategorii a cca 50tisic bodu) z usb do Columbus 9.2" maly dotaz: po nahrani se pod tlacitkem vlastni cile (krom tech 3 predvolenych) objevi menu "moje zvlastni cile'. Zajimave kdyz to otevru se nabidnou uplne vsechny krom tech mych. Mate to taky tak?
Červen 26, 20187 r V 2. 6. 2018 na 9:11, wombat napsal: Ahoj, poi-radary.eu 1) automaticky aktualizuje radary z poi.cz (stacionární, úsekové, semafory) poté sloučí do jednoho souboru 2) zahraniční - využívá volné zdroje z netu, které se aktualizují několikrát měsíčně Vše je plně automatizované. tzn. pokud si vybereš Českou republiku a Rakousko, tak budeš mít to co chceš. Ahoj tak jsem vybral na poi-radary.eu ČR a Rakousko (začátkem června tam ještě bylo) zaškrtnul audio alert, po stažení poslal do Škoda connect a v autě jsem zaškrtnul jak radary ČR i A tak i zvukové upozornění. Při cestě do Chorvatska u nás a ani v Rakousku žádné zvukové upozornění , přitom ikony radarů jsou na mapě tak jak mají být. Udělal jsem někde chybu ? Proč není funkční zvukové upozornění? Děkuji za odpověď.
Červen 26, 20187 r Zvukové oznámení je pouze v případě volby "Data na SD/USB" kdy to vytvoří formát pro MMI auta. Předpokládám, že do Škoda Connect si importoval pouze GPX body, což je v podstatě pouze datábaze souřadnic daných radarů.. Upraveno Červen 26, 20187 r od wombat
Červen 27, 20187 r ak si niekto chce naimportovat radary prvy krat, tak sa mu tam aj tie stare data z AT a SK zidu... neviem ako AT, no na SK nam za posledne roky aj tak nic nepribudlo (nastastie, lebo urcite snahy pred poslednymi volbami boli) zatial som cez skoda connect nahodil z poi.cz slovenske a ceske radary, no najradsej by som pridal aj AT a DE + zvuk... Upraveno Červen 27, 20187 r od PistaTT
Červen 27, 20187 r Tak pokud je to stále původní stav z toho roku 2017, klidně je nechám. Já měl za to, že se neaktualizují a tím pádem k ničemu.
Červenec 17, 20187 r ahoj. skusil som vybrat vsetky krajiny a stiahnuty ZIP subor sa neda otvorit, navyse ma iba 11 kB, pricom davnejsie stiahnuta kombinacia CZ + SK + DE ma 53 kB. niekde bude sotek. madarsko nemas? tam je radarov celkom dost...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.