Vendys88 Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Ahoj Ferda25, prosim tě mohl by jsi mi poslat odkaz ke stažení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Ahoj, zkoušel jsem update radarů, bohužel se mi neukazují ikony radarů na mapě, pouze se ozve pípnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakamil777 Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Zkoušel jsem, nejsou tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Pokud si použil poi radary, pošli mi do SZ tvojí IP. Podívám se co se ti vygenerovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punit Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Ahoj, chci se zeptat.. po delší době chci nahrát POI soubory do amundsena. Dřív jsem soubory z poi.cz stáhl a na http://mydestination.skoda-auto.com/POIs přidal ikonky nebo zvukové oznámení. Pak se vytvořil jeden soubor, který se nahrál na SD kartu a tou pak radary, obchody atd do amundsena nahral. Teď mi ale portal na škodě píše, že už není funkční a podporovaný. Změnil se postup, nebo už to nejde nahrávat Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panco004 Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 V 19. 1. 2020 na 19:30, ferda25 napsal: Krásně to mám připravené: Zdravím prosím ta neposlal my si mi na stiahnutie odkaz?? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbird_ Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Ahoj, mate prosim nekdo k dispozici novejsi verzi nez tu, co jsem tu nasel z r. 2019? Predem diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor12 Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 (editace) Zdravím, rychlý dotaz ohledně https://www.poi-radary.eu/, pravděpodobně pro @wombat To upozorňování na radar pípnutím by mělo fungovat jak v případě importu z USB, tak i přes Škoda Connect? EDIT: Tak už jsem to našel, to pípání na vlastní POI je věc nastavení v infotainmentu, takže je jedno jak to tam dostanu. EDIT 2: Aha, tak to má jít jen u varianty "SD/USB a MIB2" Jinak díky, a donate 5 EUR na pivko Editováno: 30. Květen 2020, autor: libor12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Mně bohužel zvukové upozornění nefunguje a to i přes to, že ho mám zaškrtnuté. Poi stáhnuté ze poi-radary.eu. Mám ale Amundsen, ale vím, že to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Mělo by to fungovat jen u varianty SD/USB a MIB2. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Díky, na to jsem už úplně zapomněl. Aktualizoval jsem POI online, což je ta chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor12 Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Také moc děkuji a nešel by aktualizovat první příspěvek o tyto informace, aby to bylo hned každému jasné a nemusel to dohledávat v dlouhé diskusi nebo neotravovat stále stejnými dotazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Dá se nějak docílit toho, aby mi zůstaly v infotainmentu nahrané POI´s z SD karty po online aktualizaci POI´s? Celkem jsem se do toho zamotal a potřebuji radu. Na SD kartě mám radary z poi-radary.eu, ale potřebuji k nim přidat POI´s, které mám pouze ve formátu .gpx z portálu poi.cz . Je nějaký program na převod těchto dat (.gpx) tak, aby byly viditelné v infotainmentu z SD karty a zároveň byla zachována zvuková signalizace? Chci aktualizovat z SD karty z důvodu zachování zvukového upozornění, což u online aktualizace nefunguje. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 (editace) LukášCBR: na stránkách Škody byla aplikace "my destinations", kde se nahrály data (např. ve formátu GPX) a následně se stáhnul soubor ve formátu "čitelném pro Columbus", který se rozbalil na SD kartu a dal naimportovat do navigace. Byla tam i možnost volby "pípnutí". Bohužel na update portálu na stránkách Škody ten odkaz už není a nemůžu najít přímý odkaz na tu stránku - možná, že už nefunguje. Obdobnou stránku měl i VW, tam jsem měl dokonce uložen v záložkách i přímý odkaz na tu stránku, ale ta už také není k dispozici. Importované POI mohou být buďto všechny z SD karty anebo všechny on-line. Nejde to zkombinovat tak, aby část byla importiovaná z SD karty a část on-line - při importu se vymažou ty již uložené v navigaci. Editováno: 15. Červen 2020, autor: S.Lopik doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 [mention]S.Lopik [/mention] Díky za info. Tohle jsem měl přesně na mysli a stránku se mně také už nepodařilo dohledat. Takhle mám na vybranou buď to, nebo ono, přesně jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 LukášCBR: na stránkách Škody byla aplikace "my destinations", kde se nahrály data (např. ve formátu GPX) a následně se stáhnul soubor ve formátu "čitelném pro Columbus", který se rozbalil na SD kartu a dal naimportovat do navigace. Byla tam i možnost volby "pípnutí". Bohužel na update portálu na stránkách Škody ten odkaz už není a nemůžu najít přímý odkaz na tu stránku - možná, že už nefunguje. Obdobnou stránku měl i VW, tam jsem měl dokonce uložen v záložkách i přímý odkaz na tu stránku, ale ta už také není k dispozici. Importované POI mohou být buďto všechny z SD karty anebo všechny on-line. Nejde to zkombinovat tak, aby část byla importiovaná z SD karty a část on-line - při importu se vymažou ty již uložené v navigaci. Nepodařilo se ti najít nějakou funkční náhradu? Pátral jsem i po convertoru, ale bezvýsledně. Nechápu, proč už jsou ty stránky nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 LukášCBR: o ničem boužel nevím. Ty stránky jsem využíval pro přípravu dat pro import poměrně dlouho na Scoutu - ten ještě neměl možnost on-line aktualizace. Pak u Kodiaqa jsem využíval on-line ale myslím tak cca rok zpátky ty stránky ještě normálně fungovaly - tím, že u on-line aktualizací nejde zapnout "pípnutí", tak jsem aktualizoval "postaru". Aktuálně využívám https://www.poi-radary.eu/, ale výhoda byla, že si k radarům mohl člověk přidat i nějaké další POI. Možná by poradil wombat - jeho stránka s radary generuje data "čitelná" columbem, možná by svou stránku doplnit o možnost importu uživatelské POI databáze.. Důvodem pro zrušení služby je podle mne její malé využití - osobně jsme překvapený, kolik lidí navigaci má a využívá tak 1% funkcí - jediné, co umí, je zadat cíl a nic více. :( sam121: ten prográmek pro import POI je zde: https://poinspect0r.blogspot.com/, ale je to na RNS510, takže ta data k importu jsou jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 tak jsem trochu googlil a vypadá to, že POI inspector by měl umět v novějších verzích i export do MIB2. Něco píšou tady, ale ještě jsem to blíže nestudoval: https://forums.seatcupra.net/index.php?threads/uploading-speed-camera-pois.444799/#post-4780168 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor12 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Tak já pevně doufám, že to zaškrtávátko na pípnutí časem přidají na portál Škoda Connect. Docela ho překopávají a předělali i import POI, kde se dají doplnit i vlastní ikony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 [mention]S.Lopik [/mention] tak jsem to zkoušel, ale celkem jsem se v tom ztratil. Wombat by mohl vědět, ale pokud vím, dělá to z vlastní iniciativy a zadarmo. Jeho radary z POI-radary.eu využívám také, jen bych k nim rád přidal ostatní POIs např. z POI.cz, což nejde (buď online, nebo SD karta). Přesně, jak si sám napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Ano, je to čistě na radary, samozřejmě import vlastních bodů by šel, ale bylo by to zbytečně komplexní a navíc doména by nebyla relevantní. Jiné nástroje neznám, toto jsem dělal čistě pro svou potřebu jak co nejvíc zautomatizovat. Až budu mít auto se Škoda Connect, tak bych to automatizoval na úrovní importu přímo do něj - jedním klikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlodys Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 vyuzivam k tvorbe vlastnich POI pro moji Discover PRO tento SW: https://www.dropbox.com/sh/nwer9gay6fk2u86/AADx05YyTJMF2tP-Jt6c_8oxa?dl=0 stahnete gpx treba z poi.cz, ktere nasledne prekonvertujete na csv, ja vyuzivam http://www.poiedit.com VW-Eigene POIS - V7.2 je jednodichy script fungujici pod MS Excel. Dokaze vytvorit POI se zvukovym upozornenim s definovanou vzdalenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Díky, vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliF Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Muzu se zeptat, jak to tu procitam tak https://www.poi-radary.eu funguji jen pro novejsi MIB2 Columbusy, je to tak? Mam nekde moznost sehnat do MY2014 Octavie s Columbusem, tudiz MIB1 predpokladam, POI radarů? Nebo nema nekdo tady uz vygenerovany ktery pouziva? To by bylo uplne nejlepsi protoze jsem z toho popravde trochu zmateny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 On 6/17/2020 at 10:20 AM, wombat said: Ano, je to čistě na radary, samozřejmě import vlastních bodů by šel, ale bylo by to zbytečně komplexní a navíc doména by nebyla relevantní. Jiné nástroje neznám, toto jsem dělal čistě pro svou potřebu jak co nejvíc zautomatizovat. Až budu mít auto se Škoda Connect, tak bych to automatizoval na úrovní importu přímo do něj - jedním klikem. Ahoj, nemáš to vystavené někde na githubu nebo neplánuješ to? že by si tam šly ty vlastní kategorie dodělat svépomocí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.