vlakras Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Já dneska objednal tenhle. Shanel jsem neco decentnejsiho. Az dorazi, tak poreferuju http://m.aliexpress.com/item/2035377398.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Tohle je tedy hrůza hrůzoucí tvoje jiné vnímání nás Dušane nepřekvapuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Tobě se to dlouhé zahnuté rameno jako líbí, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 No musim rict ze me to taky pripada dost divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) na to co to má splňovat ano... Musíš koukat na to, za jakým účelem byl tenhle držák takhle vymyšlený. Držák telefonu na sklo nebo na palubku je možná hezký, ale sakra nebezpečný. Často se mi stalo u navigace, že se za ní "schoval" člověk, cyklista apod. Prostě to brání ve výhledu. Tohle tím ramenem krásně kopíruje palubku a nebrání vůbec ve výhledu. Držák do výdechů ventilace je možná lepší, pro mě zase nepraktický a držák telefonu používám pouze při navigaci v telefonu a to je jednou za uherák... + pro ty co to používají pořád, je ergonomicky lepší... Editováno: 22. Červenec 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Nezlob se na me, ale to me prijde nejaky divny. Ja mam ted drzak telefonu na skle, uple tesne nad palubkou a i kdyz v nem je telefon, je za nim z meho uhlu pohledu ridice videt jen kapota auta. Ve vyhledu v zadnem pripade nebrani. Nevim kolik meris, ja 185cm. Vyska samozrejme muze hrat roli, ale od toho je nastavitelne sedadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 ano, to hraje roli, já měřím 177cm a mám sedadlo co nejníže a opěradlo trošku položený jednoduše řečeno, mému posedu něco většího už při určitých situacích brání ve výhledu... To je jak u Peugeota, chvástal se jak dal budíky nahoru aby každý na ně super viděl, ale pak nemalá skupina lidí co nějak měří, mají nějak nastavený volant apod. na budíky prostě nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Tak to je pak jasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Já mám držák na telefon v levém rohu na čelním skle a ničemu mi nevadí,ač měřím 177 cm a sedadlo mám raději níže nastavené Odpoledne udělám foto, jo a mám jej tam rok a žádný pád horkem,či únavou jsem nezaznamenal A jde mi jak na 5" mobil,tak i navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Tak mám tento: http://www.okay.cz/ci-195-strong-holder/ , vlevo. Drží jak přibitej, přehledné. Samsung Ativ S, poměrně velké pádlo. S držákem maximální spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 (editace) Editováno: 25. Červenec 2015, autor: Zajíc15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Jejda,nějak neumím vložit miniatury Já použil zde ten čtvereček Obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Takhle v rohu by mně to strašně vadilo, asi bych to vyhodil po pár metrech. Stačí nechat parkovací lístek v držáku a hned to bije do očí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Ale ve výhledu to nevadí a je to lepší,než uprostřed čelního skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Ja mam drzak uprostred kvuli nabijcce, jinak bych si to dal taky vlevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Když telefon nabíjím,hodím si jej dolů do kastlíku pod klimoškou...Jinak navigace má kabel dlouhý a navigaci v mobilu nevyužívám skoro vůbec. Jen občas na rychlý náhled okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 (editace) Existuje držák do středu u rádia do odkládací schránky? Editováno: 10. Listopad 2015, autor: Zdeny89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Kluci... Řešil jste někdo držák na sklo pro telefon Lumia...? Mám obavu z těch tlačítek na uspani telefonu, co jsou na boku... Líbí se mi ten držák z toho Okay co tu byl ten odkaz nedavno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 V pátek jsem objednal MAGIC CUBE https://www.youtube.com/watch?v=B6p3b-cdq4U , tak uvidíme. Reference jsou dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 to vypadá hodně zajímavě, ale zase u mě "problém" ... nevím, zda bych chtěl něco, co se bude lepit na palubní desku... zatím jsem spíš přívržencem držáku na sklo... myslel jsem tento držák mobilu ---> http://www.smarty.cz/FIXER-drzak-Microsoft-Lumia-640/17217/Produkt a tento držák na sklo ---> http://www.smarty.cz/Flexibilni-rameno-na-sklo-pro-drzaky-FIXER/5315/Produkt nemáte s tím Fixerem náhodou někdo zkušenosti???? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 (editace) Já zas nechtěl nic, co musim pokaždý vyndat z kaslíku a připlácnout na okno. Z logických důvodů držák na okně nenechávám. Držák do výdechu ventilace se mi nelíbí. Ta kostka není škaredá, může tam být pořád. Sednu do auta, vezmu telefon, přimáčknu na kostku a hotovo. Mám ještě jednoúčelovou navigaci s držákem na okno. Na mě by to bylo moc práce pořád to štelovat, abych na to dobře viděl. Ale ještě tu kostku nemám, třeba to zas taková výhra nebude. Editováno: 13. Prosinec 2015, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 já si ten držák na tom okně nechám... to neřeším... do výdechu ventilace a na palubku to dávat nechci... doteď jsem používal navigaci na skle a držka jsem tam nechával... jinak uznávám, že ta kostka má teda něco do sebe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Já držákům přichyceným na mřížce nějak nevěřím. Podle mě se to musí vyxlat, tím pádem drnčet a tím pádem to není nic pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Mám něco podobného http://www.applemix.cz/apple-iphone-6/6201-univerzalni-360-otocny-magneticky-drzak-itap-na-ventilacni-mrizku-automobilu-pro-apple-iphone-a-dalsi-zarizeni-cerno-stribrny.html?gclid=Cj0KEQiA7rmzBRDezri2r6bz1qYBEiQAg-YEtrVrSDW4Z-5CR2Mai8qaxXCGjwZYWrx6hHacSXOH22gaAm028P8HAQ a funguje to skvěle, drží to bez problémů 5" telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 já jenom se přidám, koupil jsem klon G21 a válí se mi ve skříni - na zakulacený palubce to prostě nedrží a já ho hlavně koupil v létě, takže na rozpálený už tuplem ne. Když jsem ho šoupnul na zkoušku na tu druhou/rovnější půlku palubky, už to bylo cajk, ale nepoužitelný + zanechávalo to kolečko na palubce, takže za mě nejlepší je na sklo nebo do výdechů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.