vorlajz Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 no jsem zvědavý na ten ExoGear... určitě ho dám na sklo... mám trošku strach to dávat na palubku, nechci si jí zničit, z toho mám strach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 S odstupem měsíce můžu zhodnotit Magic Cube. Velká spokojenost. Kostka je malá, lesklá, elegantní (moje je černá, ale existuje i bílá), otočná, takže jde snadno nastavit uhel. Perfektně drží jak sama na palubce, tak mobil (a to mám 5"). Za jízdy se mobil ani nehne, až mě to překvapilo. Nechávám jí na stálo přilepenou a hrozně mě baví, jak se všichni ptají co to je. Rozhodně doporučuju. Na přání můžu dodat foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Mě by fotka zajímala. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 já s odstupem času mohu doporučit pouze tento.... Mám ho a je super, drží jak kráva i Lumia 640XL v horizontální podobě se neklepe apod. Akorát člověk přijde o jeden výdech, ale pro člověka co to použije pouze při navigaci - ideální... http://www.aliexpress.com/item/universal-car-holder-for-Mobile-phone-GPS-car-bracket-stents-support-holder-stand-trestle-Black-color/32362614603.html Koln G21 je na hovno, nedrží na palubce a zanechá kolečko. Na sklo jsou dobrý, ale brání ve výhledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrabcak Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 @Rypicong, Ja sa bojim ze poskriabem/poskodim tie vyduchy. Da sa to potom jednoducho vytiahnut ked nepouzivam telefon? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 ty držáky jsou z pryže/gumy ani omylem to nepoškrábeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 (editace) Mě by fotka zajímala. Díky Editováno: 21. leden 2016, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Nemá někdo zkušenosti s tímto držákem? Hlavně jde o to, aby nepadal ze skla. Většina těhle držáků má tu přísavku dost slabou. Hlavně se mi líbí, že je k němu i nabíječka. https://www.alza.cz/gogen-sada-car-kit-3v1-d3905647.htm?catid=18855447#recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 (editace) Ja to vyresil takhle. Na palubku jsem nalepil podlozku, musel jsem ji trochu ohnout (pomoci fenu). Na Aliexpressu jsem asi za 140Kc koupil drzak. Shanel jsem nejakej jednoduchej, zadnou obludu. Telefon v tom drzi dobre... Editováno: 29. Únor 2016, autor: vlakras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 já s odstupem času mohu doporučit pouze tento.... Mám ho a je super, drží jak kráva i Lumia 640XL v horizontální podobě se neklepe apod. Akorát člověk přijde o jeden výdech, ale pro člověka co to použije pouze při navigaci - ideální... http://www.aliexpress.com/item/universal-car-holder-for-Mobile-phone-GPS-car-bracket-stents-support-holder-stand-trestle-Black-color/32362614603.html Koln G21 je na hovno, nedrží na palubce a zanechá kolečko. Na sklo jsou dobrý, ale brání ve výhledu. Muzes to prosim vyfotit jak to vypada v realu v Rapidu? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 jj, až přijedu z práce tak udělám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 takže asi tak, přijdeš o jeden výdech. Držák drží telefon fakt super a pevně. Mám Lumii 640XL - což je opravdu velký pádlo a v pohodě, ani se nehne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Vypada to dobre. A neni to moc nizko na navigaci? Napriklad oproti tomu, kdyz je to na palubovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 to záleží od vkusu každého soudruha, rozhodně vejš jak originální U té na palubce nebo skle mi zase vadí, že brání částečně ve výhledu. Dle mého názoru nejlepší pozice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Možná myslel příjem signálu GPS, ale to snad problém není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 není, já telefon míval i opřenej úplně dole v středovém tunelu a cajk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 (editace) Myslel jsem spise z hlediska urovni oci A urcite to ma taky vyhodu v tom, ze je to bliz. Kdyz to mam na skle, tak se musim predklanet, kdyz chci neco zmenit. Rypicong: A jakym zpusobem ten mobil drzi mezi tema packama? Cim jsou pritahovany k sobe? Nejaky magnet, pruzina? Nebo se to nejak zacvakava? Aaa uz asi vim.. tim koleckem vzadu se to asi utahne a az pak se to da do te mrizky? Editováno: 16. Březen 2016, autor: SkodaRapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Nema nekdo zkusenost s timto magnetickym drzakem? Prodava se tady na Aliexpress. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 (editace) kolečko vzadu slouží na pootáčení těch pacek / kleští - jestli chceš telefon na výšku nebo na šířku, nebo šikmo. Packy se jednoduše roztahují na péro, konce jsou gumové, telefon neponičí... Jinak ten na magnet mi nepřijde 2x dobrý, musíš mít něco nalepený na telefonu a nevim, jestli je dobré mít telefon pod nějakým silnějším magnetem... Editováno: 17. Březen 2016, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincoxxx Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Ja ho mam kupil som to na MP3 okolo 11 eciek a som snim spoko .. jednoduche rychle ..drzi to dost pevne cize zatial spokojnost no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 U toho magnetu mam hlavne obavy, ze to mozna muze znicit mikrofon nebo sluchatko. Magnet se pry da dat pod kryt telefonu, takze se nemusi lepit. A dalsi obava, ze kdyz tam budu mit pripojenou nabijecku, tak to bude tahnout na nejakou stranu a nebude to horizonalne. Ale treba se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincoxxx Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Ja to mam konkretne pod krytom na telefon platna je asi milimeter cize nic skoro nevyduva ... to ci magnet moze nieco znicit neviem hmmm dufam ze nie ..nabijacku mam nato normalne zapojenu ale mahnet je na tej gumennej podlozke dost pevny cize nic samovolne sa nehybe ani nekruti .. ako to polozis tak to drzi .. aspon telefon table som neskusal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Rypicong a Vincoxxx: Ted jsem byl v aute a koukal jsem na ty mrizky, ze jsou docela naklonene nahoru. Nevadi to, ze ten mobil nemate vic kolmo k podlaze? Da se to i nasadit, aby to nebylo tak moc smerem nahoru? Nebo ty mrizky mate trochu jinak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 bohužel jsem tvůj příspěvek vůbec nepochopil, sklon mřížek můžeš regulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 A topení vám nevadí? Např při navigaci ten smartphone dost maká a topí, zezadu se teplo neodvádí, páč je připláclej k držáku, a ještě k tomu přes něj v zimě fouká horký topení... Osobně vyzkoušeno Já jen že co se týká aut je to tu samej puntičkář, ale dávat takhle zabrat mobilu, to nikomu nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.