Přejít na obsah

Nějaké fotky vytuněných OII?

Luke288

Doporučené příspěvky

zajímavý, jsou ze severní Moravy? Koukám že je to zajímavá alternativa k Jablotronu

Právě, že mně to doporučil..ne že by nebyl s Athosem asi nějaký problém, ale do toho by prý nešel..a to nedá jinak na Jablotron dopustit..leta je montuje, dělá i zabezpečení budov a tak, takže do toho dost dělá..a zná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ta zlata ma s OII spolecnyho jen ten nazev Skoda, ale to jste asi vsichni poznali :)

jinak s tema mracitkama a STK a policajtama...mno, dam ruku do ohne za to, ze Milotec nevyrobi mracitka, ktery budou zasahovat do svetelnyho kužele. tzn. sviti naprosto stejne s mracitkama i bez. mel jsem mracitka na golfu, policajtu nikdy nemeli problem, na STK se na to taky ani nepodival...

Odkaz ke komentáři

Co se týká policajtů a STK, chodí k nám hodně lidí, že mají v dokladech chaos, překlepy ve VINech a nikdy si toho na STK nebo ulici nikdo nevšiml..to až v poslední době se to víc hlídá.. Jinak jsem koukal, Milotec tam má i nějaké schvalovačky na ta mračítka. Donedávna ale všude psali o mračítkách (nemyslím teď jen Milotec), že probíhá schvalovací řízení..zřejmě to někomu na ministerstvu přestalo vadit lol

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...