Listopad 24, 200618 r zajímavý, jsou ze severní Moravy? Koukám že je to zajímavá alternativa k Jablotronu Právě, že mně to doporučil..ne že by nebyl s Athosem asi nějaký problém, ale do toho by prý nešel..a to nedá jinak na Jablotron dopustit..leta je montuje, dělá i zabezpečení budov a tak, takže do toho dost dělá..a zná.
Listopad 26, 200618 r no, pěkný kola, některý. Jinak na těch autech nic speciálního není, až na něco málo od Milotecu. Sakra to vážně nikdo jinej ještě nic nevyrábí ?
Listopad 28, 200618 r Barva krásná, ale vypadá jak nafukovací balónek nebo jak bombon vykoupaný v medu..
Prosinec 1, 200618 r Autor ta zlata ma s OII spolecnyho jen ten nazev Skoda, ale to jste asi vsichni poznali jinak s tema mracitkama a STK a policajtama...mno, dam ruku do ohne za to, ze Milotec nevyrobi mracitka, ktery budou zasahovat do svetelnyho kužele. tzn. sviti naprosto stejne s mracitkama i bez. mel jsem mracitka na golfu, policajtu nikdy nemeli problem, na STK se na to taky ani nepodival...
Prosinec 1, 200618 r Co se týká policajtů a STK, chodí k nám hodně lidí, že mají v dokladech chaos, překlepy ve VINech a nikdy si toho na STK nebo ulici nikdo nevšiml..to až v poslední době se to víc hlídá.. Jinak jsem koukal, Milotec tam má i nějaké schvalovačky na ta mračítka. Donedávna ale všude psali o mračítkách (nemyslím teď jen Milotec), že probíhá schvalovací řízení..zřejmě to někomu na ministerstvu přestalo vadit
Leden 28, 200718 r taky bych si to na auto nedal jinak se zatím asi nic jinyho nedělá OII se zatím moc netuní
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.