Octavian1 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) Rumunsko v EU je Je to Laurin a Klement 2.0 TDI, skoro maxvybava jenom bez navigace, tu si pockam u alessia asi az bude ta nova... Jinak dane zadny, jen prihlasis na financaku, zajdes na STK a na dopravni inspektorat a je to alles, takze jak jsem rek ta cena 100 000,.- ze usetris je realna Editováno: 24. Duben 2007, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Rumunsko v EU jeJe to Laurin a Klement 2.0 TDI, skoro maxvybava jenom bez navigace, tu si pockam u alessia asi az bude ta nova... Jinak dane zadny, jen prihlasis na financaku, zajdes na STK a na dopravni inspektorat a je to alles, takze jak jsem rek ta cena 100 000,.- ze usetris je realna DPH zaplatis tam (tam je taky 19%) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Rumunsko v EU jeJe to Laurin a Klement 2.0 TDI, skoro maxvybava jenom bez navigace, tu si pockam u alessia asi az bude ta nova... Jinak dane zadny, jen prihlasis na financaku, zajdes na STK a na dopravni inspektorat a je to alles, takze jak jsem rek ta cena 100 000,.- ze usetris je realna DPH zaplatis tam (tam je taky 19%) Pokud je tam stejný,tak je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak to je fičák.. škoda, že neumím taky dobře Rumunsky, našetřil bych a vyrazil.. To Jiřik.Dc: no možná se zkusím o polední pauze stavit před Grandem, snad bych tam někoho se znalostí rumunštiny našel.. ) :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) tak to je fičák.. škoda, že neumím taky dobře Rumunsky, našetřil bych a vyrazil.. To Jiřik.Dc: no možná se zkusím o polední pauze stavit před Grandem, snad bych tam někoho se znalostí rumunštiny našel.. ) :rolleyes: Tak pokud by mel nekdo vazny zajem tak jsem schopnej mu to dojednat, rumunsky umim a mam kontakt na sefika dovozu skodovky v Rumunsku, nebo primo na nejvetsiho dealera v Bucuresti Editováno: 24. Duben 2007, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) Tady prikladam z jejich ofiko ceniku cenu napr RSek(jsou to ceny bez DPH) Pricemz u mnoha vybav je vetsi zakladni vybavenost nez v ceskych verzich (Ja v tom mel napr prakovaci senzory dozadu zdarma apod) a jeste k tomu mi dali 550,- EUR slevu z celkový částky Lista cu modele Pret fara TVA Octavia RS / benzina / 2.0 Turbo FSI / 200 CP / transmisie manuala - 6 trepte / 5 usi EUR 19.484,- Octavia RS / diesel / 2.0 TDI DPF / 170 CP / transmisie manuala - 6 trepte / 5 usi EUR 20.139,- Pokud mi to dobre vychazi tak s DPHackem pri prevodu na cesky ceny to dela cca u benzinu RS cenu 650 000,- Editováno: 24. Duben 2007, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak to je fičák.. škoda, že neumím taky dobře Rumunsky, našetřil bych a vyrazil.. To Jiřik.Dc: no možná se zkusím o polední pauze stavit před Grandem, snad bych tam někoho se znalostí rumunštiny našel.. ) :rolleyes: No a nebojíš se,když neumíš tak dobře rumunsky? Nejsou to spíš občané Mosambiku,co máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) tak cenofka je to dozajista dobrá, ale tohle na mobile.de najdeš taky a nemusíš se qůli tomu trmácet někam do horoucích prdel ze strachem, že tě sežerou lidojedi nebo zapíchnou cigáni tady je příklad i s DPH (neboli MwSt.) a je to tudíž ještě levnější, řek bych : http://www.mobile.de/SIDtV2jx9pdepCwyZRWa6...1254844461& a ještě jedna v benzínu. To jsou šoky, co ? http://www.mobile.de/SIDB8yzch5fcB9U0GJp2B...1242530651& Tohle není ani 590 t. !!! Tak pozdravuj Drákulu. Editováno: 24. Duben 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak cenofka je to dozajista dobrá, ale tohle na mobile.de najdeš taky a nemusíš se qůli tomu trmácet někam do horoucích prdel ze strachem, že tě sežerou lidojedi nebo zapíchnou cigánitady je příklad i s DPH (neboli MwSt.) a je to tudíž ještě levnější, řek bych : http://www.mobile.de/SIDtV2jx9pdepCwyZRWa6...1254844461& a ještě jedna v benzínu. To jsou šoky, co ? http://www.mobile.de/SIDB8yzch5fcB9U0GJp2B...1242530651& Tohle není ani 590 t. !!! Tak pozdravuj Drákulu. Tak o trmaceni neni zadna rec, pze ja tam jezdim casto, takze to mam jako sluzebni cestu, kdyz jsem octavii vybiral tak sem se ridil jen podle platnejchofiko ceniku v dane zemi a proste treba i ted v lipsku na autosalonu byla skoda octavia LaK combi za 33 000 a ja ji mam teda v sedanu za 26 plus se stresnim oknem, nebo priplatkova vybava srovnej si ceny v nemecku a v rumunsku treba to okno strestni tam vychazi na nejakych 14 000,- ( samozrejme ze treba vybavicka od alesia me nakonec vyjde levneji) Takze z hlediska toho ze si auto poskladam sam me to Rumunsko vychazelo nejlevneji, zase na druhou stranu mas pravdu ano, ted pojedu do nemecka a muzu si ho hned vyzvednout a nemusim cekat 2 mesice nez ho poskladaj v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 V te moji vybave mobile.de zatim nemuze tomu v bucuresti konkurovat nejlevejsi LaK 2.0 TDi pokud jsem hledal spravne tak je tady mobile.de S timze me stoji nejakych 26 v max vybave bez navigace s prome vylkym plusem, ze se tam dam co chci a ne pak neco vyndavat nebo instalovat dodatecne (Technicky antitalent) P.s. Neumim az tak dobre nemecky takze presne nevim co nektery polozky na mobile.de znamenaji ale snad ta za tech 25,5 je zaklad (vyvedte me kdyztak z omylu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Já kdybych měl OII, tak by šla do Octavia Cup looku http://www.octaviacup.cz/getimg.php?id=1196 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 tak to je fičák.. škoda, že neumím taky dobře Rumunsky, našetřil bych a vyrazil.. To Jiřik.Dc: no možná se zkusím o polední pauze stavit před Grandem, snad bych tam někoho se znalostí rumunštiny našel.. ) No a nebojíš se,když neumíš tak dobře rumunsky? Nejsou to spíš občané Mosambiku,co máš na mysli? Počkej počkej, to je nový krycí název pro menšinu z Boletic, Bynova, Teplické ulice a centra DCIV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 S timze me stoji nejakych 26 v max vybave bez navigace s prome vylkym plusem, ze se tam dam co chci a ne pak neco vyndavat nebo instalovat dodatecne (Technicky antitalent) P.s. Neumim az tak dobre nemecky takze presne nevim co nektery polozky na mobile.de znamenaji ale snad ta za tech 25,5 je zaklad (vyvedte me kdyztak z omylu) No tak "tech ant" jsme tu dva ale urcite dalsich pet let, no mozna drive, bych rad vymenil svou 12/04 vymenil za funglovku. Pak bych treba Tve nabidky vyuzil. Je to opravdu velmi zajimave. A co zaruka, nebudou tu delat problemy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 No tak "tech ant" jsme tu dva ale urcite dalsich pet let, no mozna drive, bych rad vymenil svou 12/04 vymenil za funglovku. Pak bych treba Tve nabidky vyuzil. Je to opravdu velmi zajimave. A co zaruka, nebudou tu delat problemy? Neměli by,je to auto pořízené z EU a platí ti stejná záruka,jako by bylo koupené tady.A servis si můžeš vybrat svobodně,abys nemusel na garančky do Bukurešti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Mluvil jsem se svym dealerem (Auton Ústí n/lää a rikal presne jak je uvedeno výše, v zaruce problem neni, ale presne vse kdyztak popisu za ty dva tydny az si pro to pojedu jak to bude vypadat s vyrozenim a financakem tady apod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Mluvil jsem se svym dealerem (Auton Ústí n/lää a rikal presne jak je uvedeno výše, v zaruce problem neni, ale presne vse kdyztak popisu za ty dva tydny az si pro to pojedu jak to bude vypadat s vyrozenim a financakem tady apod.... To pak dej vědět, protože zákon pořád chce doklad o doplacení DPH, jenže když je DPH stejný (jako např. od 1.1. v SRN),tak co vlastně chtít..jestli třeba nestačí,že je na faktuře jasně vidět,že DPH už uhrazené je.. Jinak já mám auto dovezené právě ze SRN..předváděčku a servis v Čechách i záruky jsou naprosto v pořádku. Jen jsem si nechal pro jistotu origo německou servisku..vedle ní mám i českou ale nevyplněnou, to jen kvůli případným překladům a tak.. Editováno: 25. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Mluvil jsem se svym dealerem (Auton Ústí n/lää a rikal presne jak je uvedeno výše, v zaruce problem neni, ale presne vse kdyztak popisu za ty dva tydny az si pro to pojedu jak to bude vypadat s vyrozenim a financakem tady apod.... To pak dej vědět, protože zákon pořád chce doklad o doplacení DPH, jenže když je DPH stejný (jako např. od 1.1. v SRN),tak co vlastně chtít..jestli třeba nestačí,že je na faktuře jasně vidět,že DPH už uhrazené je.. Jinak já mám auto dovezené právě ze SRN..předváděčku a servis v Čechách i záruky jsou naprosto v pořádku. Jen jsem si nechal pro jistotu origo německou servisku..vedle ní mám i českou ale nevyplněnou, to jen kvůli případným překladům a tak.. Ale je pravda, že jestli je to DPH stejný i v Německu, tak potom je jedno jestli je auto z Rumunska bo z Německa. Teda záleží už jen na ceně... "samozdřejmě".. Jiříku, co to máš v autě za ZOOlogickou zahradu? Jsem byl dnes omylem u Vás kvuli změně parkovací kartičky, tak jsem Ti okouknul Oskara Editováno: 25. Duben 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Mluvil jsem se svym dealerem (Auton Ústí n/lää a rikal presne jak je uvedeno výše, v zaruce problem neni, ale presne vse kdyztak popisu za ty dva tydny az si pro to pojedu jak to bude vypadat s vyrozenim a financakem tady apod.... To pak dej vědět, protože zákon pořád chce doklad o doplacení DPH, jenže když je DPH stejný (jako např. od 1.1. v SRN),tak co vlastně chtít..jestli třeba nestačí,že je na faktuře jasně vidět,že DPH už uhrazené je.. Jinak já mám auto dovezené právě ze SRN..předváděčku a servis v Čechách i záruky jsou naprosto v pořádku. Jen jsem si nechal pro jistotu origo německou servisku..vedle ní mám i českou ale nevyplněnou, to jen kvůli případným překladům a tak.. Ale je pravda, že jestli je to DPH stejný i v Německu, tak potom je jedno jestli je auto z Rumunska bo z Německa. Teda záleží už jen na ceně... "samozdřejmě".. Jiříku, co to máš v autě za ZOOlogickou zahradu? Jsem byl dnes omylem u Vás kvuli změně parkovací kartičky, tak jsem Ti okouknul Oskara Za Oskara se teď trošičku stydím..za týden bez vody je pěkně špinavý..no zas už vím,co budu dělat hned v sobotu ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Ale je pravda, že jestli je to DPH stejný i v Německu, tak potom je jedno jestli je auto z Rumunska bo z Německa. Teda záleží už jen na ceně... "samozdřejmě".. Jiříku, co to máš v autě za ZOOlogickou zahradu? Jsem byl dnes omylem u Vás kvuli změně parkovací kartičky, tak jsem Ti okouknul Oskara Za Oskara se teď trošičku stydím..za týden bez vody je pěkně špinavý..no zas už vím,co budu dělat hned v sobotu ráno Jiříku nebuď blázen, vždyť to je v NORMĚ počasí jaký venku vládne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekVW Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Par fotecek s Auto Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ty jo ta modrá mrda . Sice vypadá jako audi ale superr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Kdyby to nebylo oblepený od milotecu a pod. tak by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 kdyby to nebylo oblepený, byla by to tuctová Octa. Navíc jsou jen ty kola. Kurva každej má kritický medy na ty doplnky, ale ukažte mi teda něco jinýho, nad čím budou všichni chrochtat. Nevim o ničem takovým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Tak asi něco zplácat doma nebo nechat vyrobit ne? Jasný...nakoupim paket od milotecu a hned mám libovou káru. Ted si na to kápnul. Navíc někdy méně je lepší jak více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 tak já teda něco zplácám doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.