jindrous Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Zdravím, chci se zeptat těch, co mají elektrické sedačky s pamětí. Vrací se sklopené zrcátka při zpátečce do původní polohy po vyřazí zpátečky nebo nevrací? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Jasně, že VRACÍ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Což je logické. Při nějakém složitějším parkování by pěkně cvičilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 4. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 (editace) Aha, a já proč se nevrací, takže po rozjedu pak už ano? Nechtěl bych to pak pořád štelovat ručně :-))) Editováno: 4. Prosinec 2014, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 nevítě někdo coby mohlo být špatně? při zařazení R se zrcátko sklopí, po přepnutí na D a rozjetí se se sklo zrcátka nevrací ale je stále sklopené dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Vrátí se zpět až když jedeš 20km/h a více, případně když vypneš motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 nefunguje mi to ani tak, už jsem jel 80 a porád bylo zrcátko dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Pokud nemas elektricke sedacky s pameti a mas to jen dokodovane, tak se casem prestane vracet a je potreba srovnat ho rucne, pak to zase nejakou dobu funguje samo a takhle bohuzel porad dokola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Já to mám jen dokódované a vrací se dobře už 2 roky, v tom to nebude, jestli to nakódoval a nevrací se nahoru vůbec tak bych to znovu prošel, upravuje se víc položek tak překontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Ano, pokud se nevraci vubec, nejspis bude nekde v kodovani chyba. Pokud se vraci, ale časem jen do nějaké nesmyslné polohy, kde v něm pak neni nic vidět(jako se to stává mně), tak to muze byt jen rozhozené. Napriklad tim, kdyz je zrcatko v poloze R (tady zapnuté sklápění) a pri myti s nim clovek nechtene pohne. Alespon nejak takto mi to rikal ferda25, ktery mi sklapeni kodoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 (editace) nemám el.sedačky, je to pouze dokodované, a nevrací se to vůbec ani trochu, tak to asi budu muset pánovi zavést znova Editováno: 6. Listopad 2015, autor: Bildasek09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Minulý týden jsem měl auto v servisu a bohužel mi funkci sklopení zrcátka deaktivovali s tím, že není pro můj vůz. Je tady někdo (nejlépe z Prahy) kdo by dokázal dokodovat, aby to opravdu fungovalo? nebo je to mission impossible když nemá auto z výroby elektrické sedačky s pamětí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petroni Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Když jsem si to kódaval (nemám el. sedačky) dle návodu, tak se mi taky nevracelo:Tested on Elegance, vRS & SEController 52 - Passenger Door07 - CodingByte 4Enable Bit 2Enable Bit 3Musel jsem vypnout jeden z bitů a pak se zrcátko začalo vracet. Pokud si matně pamatuju, tak to byl bit 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 I když nejsou el. sedačky, tak to zrcátko má přesto paměť, nebo se to vrací "od boku"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 No po návštěvě servisu sice je kolnoka v infotaimentu stále, ale zrcátko se nesklopí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 Asi hloupy dotaz, ale mas ovladac zrcatek nastaven na prave zrcatko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 jj, mám. Ale nic nevím kam bych měl jít nebo za kým aby to konečně fungovalo jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.