Publikováno Prosinec 5, 201410 r Ahoj lidi mám takovej zvláštní problém, přestal mi fungovat centrál na zadních dveřích u Octavky I, a při tom ještě přestalo fungovat stahování okna (na těch stejných dveřích kde nefunguje centrál) od řidiče , nejvíc divný je že tlačítkem na těch zadních dveřích to ovládat jde a to i když zamknu auto a ostatní okna stahovat nejdou, tak tohle funguje pořád, neví někdo kde je zakopanej pes?
Prosinec 5, 201410 r Me se jednou stalo, ze se mi rozpojil konektor, co je v hadici u pantu dveri. Tim padem ridici jednotka danych dveri byla bez elektriky a tim padem dvere nezamykaly, neodemykaly a vubec nefungovalo stahovani daneho okna. Z toho, co popisujes ty, tak to vypada, jako kdyz u tebe napajeni ridici jednotky dveri funguje (tim padem lze lokalne stahovat okynko), ale nechodi povely po sbernici od ostatnich ridicich jednotek. (Tim padem se nezamkne, ale lze stahovat okynko, i kdyz ma byt zamceno.) Docela bych si tipnul, ze se ti s temito dvermi nepodari komunikovat VAGem.
Prosinec 5, 201410 r Měl jsem něco podobného,mě stačilo rozpojit konektory,prostříkat kontaktolem,párkrát spojit a rozpojit,od té doby vše OK.
Prosinec 6, 201410 r Autor Tak to auto už si ze mě dělá pr... Dojdu dneska k autu že na to mrknu a vše funguje bez problémů, myslím že tam asi fakt bude špatné kontakt v tom konektoru, jinak ten konektor se asi nachází za tím plastem co je aji naviják pásů že?
Prosinec 6, 201410 r Ano,ve sloupku B a pod výplní dveří je máš taky,prostříkej všechny,tím nic nezkazíš.Potom ještě zlomení dráty v průchodce mezi sloupkem a dveřmi nejčastější závady,projdi si forum,je toho psáno hodně.
Prosinec 6, 201410 r Autor Tak už jsem to vyřešil, byl to konktor co byl v ve sloupku zvenku pod tou gumovou průchodkou, prostříkl jsem ho Kontaktolem napružil trochu kontakty a vše funkguje jak má Díky!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.