zdenek1234 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) Dobrý den,nainstaloval jsem do kufru Skody Superb 2 Combi (2010), led osvětlení kufru . Svítí skvěle, ale mám jeden problém. Pokud kufr zavřu, tak vše zhasne, včetně odjímatelné svítilny, to je správně.Ale problém nastane, pokud vůz uzamknu, tak na odnímatelné svítilně v kufru se rozsvítí asi po 2 vteřinách od uzamčení světlo (konkrétně 1ze3 žárovek na svítilně) Pokud vrátím zpět originální osvětlení, tak se tento jev nevyskytuje. Čím to může být způsobeno, auto žádnou chybu nehlásí, vnitřní osvětlení není zapojeno na diagnostiku. Díky za rady??? Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: zdenek1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 ...nikoho nic nenapadá? takhle mám svítilnu schovanou v lékárničce, aby mi to nevybíjelo baterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 (editace) To nevím, ale.. Ty máš LEDky i v té svítilně? Nebo to tak jen vypadá.. Aha - tak koukám na druhou fotku a ne.. Editováno: 9. Prosinec 2014, autor: GeorgeFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 ve svítilně jsou LEDky, ne? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Svítilna je origoš. A tam budou asi ledky z výroby. Jinak ta první fotka je převzatá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 zkusil bych jinou svitilnu.....trebas bude chyba v ni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 svítilnu sem taky daval na reklamaci > nesvítila VŮBEC < takže muže to býti jí ale muj tajnej tip je ten , že ty tvoje new moduly maj minimalní odběr a tim nějak "okouzlujou" el.instalaci a lampička ti svítí z "nějákyho zustatkovýho proudu" jak vyřešíš dej každopádně vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Ja som tiez vymenil v "svitilne" vsetky ledky za biele (predne som vymenil za viac svietive aje ked boli biele a tie tri zlte som menil za biele tie co mi dali) a funguje ako predtym. Takze si daco odpalil asi v svitilne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 jak jsem říkal, když vrátím zpět originální světla do dveří kufru, tak se svítilna po uzamčení nerozsvítí. No zkusím si půjčit od kamaráda svítilnu a uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 (editace) r_e_n_e - No, právě to bych taky chtěl.. Ale nemám na to ani ruce, ani ,,nářadí".. Neuměl by to někdo v Praze a okolí (stačila by mi pouze výměna těch žlutých)? Editováno: 12. Prosinec 2014, autor: GeorgeFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 12. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 No jako nářadí ti stačí švýcarský nůž, který máš určitě v kapse. Musíš ty světla vydloubnout. Nesmíš se toho bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 ja by som počkal či to do pol hodiny nezhasne a potom to ak tak riešil , keď sa uspia všetky jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 zdenek1234 - nee.. ty světla už mám, myslel jsem předělat LEDky v té baterce. Aby to ladilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 (editace) No jako nářadí ti stačí švýcarský nůž, který máš určitě v kapse. Musíš ty světla vydloubnout. Nesmíš se toho bát tak toto som este nepocul! SMD ledky, ktore su napajkovane na plosny spoj odtrhavat s nozom! Ak chce niekto vytrhnut aj vodivu plochu, tak nech sa paci! Ja som to robil klasickou trafo pajkou. Pri spojoch som tu ledku nahrial a jednoducho ju odtiahol pinzetou. Samozrejme najprv zistit spravnu polarizaciu, aby nove led si nenapajkoval opacne. Ledky kupis v radioamaterovi... dones rozmontovanu svitilnu a oni ti daju biele... Nic zlozite...vela zdaru. Editováno: 16. Prosinec 2014, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 ja mam tiez jednu otazku k tomu svetlu. povodnemu majitelovi sa nejako podarilo to ulozenie vylomit a vtlacit dnu, takze dost tazko sa to svetlo teraz odtial vybera. chcel by som to opravit, ale neviem ako sa dostat k tomu. vie mi niekto poradit ako to rozmontovat? dakujem za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 19. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 Rene..Já jsem nevěděl, že myslíte ledky v té odnímatelné svítilně ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 (editace) tak sem se z "nudy" a pro lepší pocit osvitu kufru pustil do "přeledkování" těch tří origo žlutejch prostorovejch ledek v lampičce kufru za ledky bílí ... (bylo to poslední světlo týhle barvy v interieru) musim ovšem říci , že to neni činnost pro slabou povahu ja byl zralej celou dobu na BOHNICE all exclusive .. 3mm x 3,5mm nicméně , podařilo se a mam z výsledku i sebe RADOST ještě sem na odrazovou plochu pod "sklíčko" nalepil stříbrnou folii pro dobrej pocit k učelnějšímu odrazu světla a přiznám se , že při tý dnešní příležitosti sem po 2,25 letech zjistil , že lampička je magnetická PŘED - PO - V AUTĚ - TMA - BOHNICE Editováno: 26. Prosinec 2014, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1234 Vloženo 27. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 HANZTD máš to pěkný, asi dost piplačka. Psal jsi, že to bylo poslední žluté světlo, takže máš určitě i ledky ve víku kufru. Zeptám se tě tedy, zda jsi neměl stejný problém, jak jsem popisoval na začátku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) 1234- Schválně sem se na to prosvěcování po osazení víka zaměřil a opravdu neměl - nemám .. osazeno canbusem ,ale ten neni třeba , jen mi to přišlo zrovna pod ruku :-) (ano interier komplet v led + dveře + zrcátka) Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) HANZTD... gratulujem. Vitaj v klube bielo svietiacich. Mne osobne to islo s tou lampickou v poho... Inak si si isty, ze mas vsade biele svetlo? Otvoril si schranku pred spolujazdcom? U mna je to posledne zlte svetlo. Ja som tam daval uz dve ledky a ani jedna mi velkostne nepasovala... Tak som sa na to vykaslal. Editováno: 4. leden 2015, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) vždyt už se na tu žlutou vzadu nedalo koukat,tak sem se do toho hold pustil,a výsledek je okamžitej (po nasazení zpět) Ano i v kastlíku,je to sufit 31mm,řikam všechno tak všechno Editováno: 4. leden 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirkin Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Ahoj, mohu se optat prosím na vnitřní lampičku ? Můj problém je v tom, že lampička mi svítí, pokud je v držáčku. Pokud ji ale vyndám, tak svítit ihned přestane. Může můj problém způsobovat nějaká vyměnitelná vnitřní baterie nebo je jediná možnost lampičku vyhodit protože už není nabíjecí a na bazoši musím koupit za 300 Kč novou ? Moc děkuji Mirkin. Jo je to sup 2,0 tdi 103 kw, rv. 2012, manuál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Lampicku otvor. Skontroluj voltmetrom, ci je na baterkach napatie. Ak nie, tak mas baterky v prdeli. Vymen ich za nove, uz si nepamatam ci tam vojdu klasicke tri AAA, alebo musis kupit RC baterky. Ak su ok, tak odisla nejaka elektronika na plosaku. Dal by som ju skontrolovat nejakemu elektro kutilovi. Nie je nutne kupovat novu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirkin Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 (editace) r_e_n_e Díky moc. To je Super tohle on-line poradenství. Editováno: 6. leden 2015, autor: Mirkin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vti Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 (editace) Abych nezakládal nové téma, zeptám se na problém, který trápí mě... Při jízdě mi v nepravidelném intervalu něco z kufru (předpokládám tahle svítilna) problikává. Blikne na půl vteřiny a třeba za minutu, dvě to udělá znova. Myslel jsem, že je to nějakým dotekem, ale občas to udělá, i když auto stojí. Pokud jí vyndám, svítí normálně, jak má... Napadá někoho něco, co by se s tím dalo udělat? Je to nepříjemné vždy záblesk do zrcátka, i když jen odražený... Děkuji! P.S.: Ještě se mi několikrát stalo, že mi na vteřinku začalo naplno svítit za jízdy osvětlení nohou a zase se to vrátilo na těch nastavených asi 35%... Editováno: 12. leden 2015, autor: vti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.