karlozs Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Škoda Auto by si měla uvědomit, že zákazník je na prvním místě a více se snažit uspokojovat jeho individuální přání. V dnešním vyspělém světě IT technologií to přece není problém. Jinak skončí zákazníci u konkurence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Když nejdou objednat stříbrné nosiče, tak pak už jedině uvažovat o šedé metalíze "šedá metal" a pak by ten černý nosič k tomu šel. Ale stejně nejpěknější barva auta je bílá. Pak ale nesmí ta bílá barva s ničím kontrastovat. Jako např. s černou střechou, zatmavenými skly, černým nosičem apod. Mám pocit, že lidé, kteří určují konfigurace aut estetice nerozumí. Např. Golf variant se nabízel standardně s černým nosičem a za příplatek se stříbrným nosičem. Volbu nechávali na zákazníkovi. Schválně píšu v minulém čase. Protože od 1.9.2014 je už povinně pouze ten stříbrný nosič. Což není ideální zase v případě, že si chce zákazník koupit tmavší odstín barvy laku, protože k tmavšímu odstínu laku zase pasuje černý nosič. Může mi někdo vysvětlit, proč distributoři dělají omezující konfigurace? Hlavně, že je tam škrabka. Chlape, ty to máš totálně otočený Ke tmavému laku se hodí stříbrné/chromované detaily - maska, lišty kolem oken, stříbrné ližiny, stříbrná kola. Ke světlému laku naopak černá maska, černé lišty kolem oken a černé ližiny, tmavá kola. Jde o kontrasty tmavá-světlá. Třeba u OIII RS je to dotažené téměř k dokonalosti. Ano, můžeš mít démonickou kombinaci tmavá-tmavá či nenápadně elegantní světlá-světlá. U FIII to bohužel nejde. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Přesně, kombík bez hagusů je takovej divnej Přesně, kombi musí mít ližiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) mp390 - no líbí se mi jak je tu doporučil peterv - THULE, pätky Rapid Railing 757 a tyče WingBa Editováno: 3. Únor 2015, autor: MichalV123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlozs Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Chlape, ty to máš totálně otočený Ke tmavému laku se hodí stříbrné/chromované detaily - maska, lišty kolem oken, stříbrné ližiny, stříbrná kola. Ke světlému laku naopak černá maska, černé lišty kolem oken a černé ližiny, tmavá kola. Jde o kontrasty tmavá-světlá. Třeba u OIII RS je to dotažené téměř k dokonalosti. Ano, můžeš mít démonickou kombinaci tmavá-tmavá či nenápadně elegantní světlá-světlá. U FIII to bohužel nejde. A víš ty proč v té reklamě mají stříbrný nosič a ne černý? Nějaký důvod to určitě má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Protože to je verze pro DE a SK. Všude jinde je cerny nosič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 když se ten stříbrný hagus nedá objednat s autem, tak se ale určitě dá objednat jako náhradní díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Stojí to za ty prachy, pro občasné použití? http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=29194 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Já bych to asi neriskoval a šel do Thule. Sice drahé, ale "navždy". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Mám je na Roomsterovi ( snad budou pasovat i na FIII). Na robustnost si nemůžu stěžovat. 3 kola odvezu bez problémů, ale docela dost "pískají" (aerodinamický hluk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Pouziju to maximalne 2x za rok, s piskaním u tech levnych pocitám. Jeste to promyslim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Tak to bych do nich klidně šel, používám 2x do měsíce a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 žádné riskování - je to osvědčená léty prověřená kvalita. Pokud koupíš značkové příčníky, tak možná budou vypadat líp, ale tím to končí. Ty co mám já nepískají a hlavně - vzhledem k ceně se prakticky nekradou. Takže i teoretická životnost je o dost vyšší :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 A kdo to tedy pro Lidl vyrábí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Je to italské Menabo Brio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Mám je na Roomsterovi ( snad budou pasovat i na FIII). Na robustnost si nemůžu stěžovat. 3 kola odvezu bez problémů, ale docela dost "pískají" (aerodinamický hluk) No uvažuju o těch příčníkách.Jaký používáš nosiče na kola. Chci si pořídit Thule Pro ride 591, ale četl jsem že ty jejich T držáky nepasují do drážky na těchto příčníkách. Nemáte někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Citace z bike-fóra: "Příčníky vypadají dobře ale… pokud je necháte na střeše déle jako já, muže se vám stát, že až zaberete tím imbusem a budete je chtít povolit, tak ta matka nakonci se protočí a jste v pr…i a nic vás už nepomůže. Řezat ten pohyblivý díl pilkou na střeše je opravdu slušný zážitek, takže já se pokorně vrátil k Thule. Holt kvalita je v detailech a za ty si člověk musí připlatit. :-)" http://www.bike-forum.cz/forum/lidl-cykloveci-iii.html#unread1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Tak thule je kvalita o tom žádná. Nechávat to tam stabilně nechci, takže se půjdu mačkat s důchodci ve čtvrtek do lídlu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Dej pak vědět. Já už asi mám favorita: http://www.nosice-expert.cz/th4903-76x-1577-nosic-thule-757-wingbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Bulldog77 Mam taky tyhle od Thule, ale nejsou do t drazky, upevnuji se pomoci objimky s rychloupinakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Bulldog77 Mam taky tyhle od Thule, ale nejsou do t drazky, upevnuji se pomoci objimky s rychloupinakem Jo tak to je super, jdu do nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Ta délka 120 cm by měla stačit, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Jo, délka 120cm bohatě stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Příčniky z LIDLu mám doma, teď ještě to auto :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 taky jsem je dnes koupil:) cena dobra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.