Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Škoda Auto by si měla uvědomit, že zákazník je na prvním místě a více se snažit uspokojovat jeho individuální přání.

V dnešním vyspělém světě IT technologií to přece není problém. Jinak skončí zákazníci u konkurence.

Když nejdou objednat stříbrné nosiče, tak pak už jedině uvažovat o šedé metalíze "šedá metal" a pak by ten černý nosič k tomu šel.

Ale stejně nejpěknější barva auta je bílá. Pak ale nesmí ta bílá barva s ničím kontrastovat. Jako např. s černou střechou, zatmavenými skly, černým nosičem apod.

Mám pocit, že lidé, kteří určují konfigurace aut estetice nerozumí.

Např. Golf variant se nabízel standardně s černým nosičem a za příplatek se stříbrným nosičem. Volbu nechávali na zákazníkovi. Schválně píšu v minulém čase. Protože od 1.9.2014 je už povinně pouze ten stříbrný nosič. Což není ideální zase v případě, že si chce zákazník koupit tmavší odstín barvy laku, protože k tmavšímu odstínu laku zase pasuje černý nosič.

Může mi někdo vysvětlit, proč distributoři dělají omezující konfigurace?

Hlavně, že je tam škrabka.

Chlape, ty to máš totálně otočený :) Ke tmavému laku se hodí stříbrné/chromované detaily - maska, lišty kolem oken, stříbrné ližiny, stříbrná kola. Ke světlému laku naopak černá maska, černé lišty kolem oken a černé ližiny, tmavá kola. Jde o kontrasty tmavá-světlá. Třeba u OIII RS je to dotažené téměř k dokonalosti. Ano, můžeš mít démonickou kombinaci tmavá-tmavá či nenápadně elegantní světlá-světlá.

U FIII to bohužel nejde.

Přesně, kombík bez hagusů je takovej divnej :kol-32:

Přesně, kombi musí mít ližiny. :)

• Autor

mp390 - no líbí se mi jak je tu doporučil peterv  -  THULE, pätky Rapid Railing 757 a tyče WingBa

Upraveno od MichalV123

Chlape, ty to máš totálně otočený :) Ke tmavému laku se hodí stříbrné/chromované detaily - maska, lišty kolem oken, stříbrné ližiny, stříbrná kola. Ke světlému laku naopak černá maska, černé lišty kolem oken a černé ližiny, tmavá kola. Jde o kontrasty tmavá-světlá. Třeba u OIII RS je to dotažené téměř k dokonalosti. Ano, můžeš mít démonickou kombinaci tmavá-tmavá či nenápadně elegantní světlá-světlá.

U FIII to bohužel nejde.

A víš ty proč v té reklamě mají stříbrný nosič a ne černý? Nějaký důvod to určitě má.

Protože to je verze pro DE a SK. Všude jinde je cerny nosič.

když se ten stříbrný hagus nedá objednat s autem, tak se ale určitě dá objednat jako náhradní díl.

• 2 měsíce později...

Já bych to asi neriskoval a šel do Thule. Sice drahé, ale "navždy". :)

Mám je na Roomsterovi ( snad budou pasovat i na FIII). Na robustnost si nemůžu stěžovat. 3 kola odvezu bez problémů, ale docela dost "pískají" (aerodinamický hluk)

Pouziju to maximalne 2x za rok, s piskaním u tech levnych pocitám. Jeste to promyslim :-)

Tak to bych do nich klidně šel, používám 2x do měsíce a v pohodě.

žádné riskování - je to osvědčená léty prověřená kvalita. Pokud koupíš značkové příčníky, tak možná budou vypadat líp, ale tím to končí. Ty co mám já nepískají a hlavně - vzhledem k ceně se prakticky nekradou. Takže i teoretická životnost je o dost vyšší :-)

A kdo to tedy pro Lidl vyrábí?

Je to italské Menabo Brio

Mám je na Roomsterovi ( snad budou pasovat i na FIII). Na robustnost si nemůžu stěžovat. 3 kola odvezu bez problémů, ale docela dost "pískají" (aerodinamický hluk)

No uvažuju o těch příčníkách.Jaký používáš nosiče na kola. Chci si pořídit Thule Pro ride 591, ale četl jsem že ty jejich T držáky nepasují do drážky na těchto příčníkách. Nemáte někdo zkušenosti?

Citace z bike-fóra:

"Příčníky vypadají dobře ale… pokud je necháte na střeše déle jako já, muže se vám stát, že až zaberete tím imbusem a budete je chtít povolit, tak ta matka nakonci se protočí a jste v pr…i a nic vás už nepomůže. Řezat ten pohyblivý díl pilkou na střeše je opravdu slušný zážitek, takže já se pokorně vrátil k Thule. Holt kvalita je v detailech a za ty si člověk musí připlatit. :-)"

http://www.bike-forum.cz/forum/lidl-cykloveci-iii.html#unread1

Tak thule je kvalita o tom žádná. Nechávat to tam stabilně nechci, takže se půjdu mačkat s důchodci ve čtvrtek do lídlu :-)

Bulldog77 Mam taky tyhle od Thule, ale nejsou do t drazky, upevnuji se pomoci objimky s rychloupinakem

Bulldog77 Mam taky tyhle od Thule, ale nejsou do t drazky, upevnuji se pomoci objimky s rychloupinakem

Jo tak to je super, jdu do nich. :kol-47:

Ta délka 120 cm by měla stačit, že?

• Autor

Jo, délka 120cm bohatě stačí

Příčniky z LIDLu mám doma, teď ještě to auto :-D

taky jsem je dnes koupil:) cena dobra:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.