Přejít na obsah

karlozs

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení karlozs

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Trošku to tady oživím. Narazil jsem na fotku, na které je vidět částečně pod mezipodlahu G-tecu. Dá se jednoduše uživatelsky ta dřevěná (?) deska zcela odmontovat z kufru? Viz foto. Co by se pod deskou ukrývá?
  2. A víš ty proč v té reklamě mají stříbrný nosič a ne černý? Nějaký důvod to určitě má.
  3. Škoda Auto by si měla uvědomit, že zákazník je na prvním místě a více se snažit uspokojovat jeho individuální přání. V dnešním vyspělém světě IT technologií to přece není problém. Jinak skončí zákazníci u konkurence.
  4. Když nejdou objednat stříbrné nosiče, tak pak už jedině uvažovat o šedé metalíze "šedá metal" a pak by ten černý nosič k tomu šel. Ale stejně nejpěknější barva auta je bílá. Pak ale nesmí ta bílá barva s ničím kontrastovat. Jako např. s černou střechou, zatmavenými skly, černým nosičem apod. Mám pocit, že lidé, kteří určují konfigurace aut estetice nerozumí. Např. Golf variant se nabízel standardně s černým nosičem a za příplatek se stříbrným nosičem. Volbu nechávali na zákazníkovi. Schválně píšu v minulém čase. Protože od 1.9.2014 je už povinně pouze ten stříbrný nosič. Což není ideální zase v případě, že si chce zákazník koupit tmavší odstín barvy laku, protože k tmavšímu odstínu laku zase pasuje černý nosič. Může mi někdo vysvětlit, proč distributoři dělají omezující konfigurace? Hlavně, že je tam škrabka.
  5. A náhodou v té položce "ColourConcept ve stříbrné / bílé barvě" se to neskrývá? Nevím, co to totiž je. Jestli ten nosič nejde objednat ve stříbrné barvě, tak bych si tu fabii nikdy nekoupil. Černý nosič na bílé barvě je jak pěst na oko.
  6. V televizi běží reklama, v které jezdí bílá Fabia kombi se stříbrným střešním nosičem. Dá se u nás objednat stříbrný střešní nosič (bez panoramatického střešního okna)? V ceníku jsem našel jen černý nosič a v reklamě je stříbrný... Neví někdo?
  7. Nejseš ty ten Harrysomen, co si objednal už toho Golfa TGI? Podlaha kufru golfu TGI je popsána na konkurečním fóru - stačí více googlovat. Co se týče podlahy u G-tecu, tak tady na tomto vlákně zdechnul kuň.
  8. V Golfu Variant TGI na CNG se dá ta mezipodlaha úplně jednoduše vytáhnout spolu se všemi podepírajícími plasty pod mezipodlahou ven z auta. Tímto lze rozšířit zavazadlový prostor až na úplné dno. Viz foto níže. Lze tohoto dosáhnout i v Octavii G-tec?
  9. @Napalm Tam zadní náprava ještě nebude. Přikládám 2 fotky. Jedna Octavia je G-tec a druhá normální. Vidíte ten rozdíl dole u zadních sedadel? Podlaha u G-tecu je zvednuta tak, že není vidět spodní část průvlaku. A já se ptám, co je pod tou mezipodlahou v těch místech za zadními sedadly.
  10. @Hravec Zajímá mě ukrytý prostor hned za sedadly, cca těch 30 cm. Kufr je přece dlouhý přes 1 metr, ale vyduté dno na CNG nádrže je dlouhé jen cca 63 cm od nakládací hrany. Odhadem by se tam mělo skrývat volných až 40 l prostoru. Mohl by to někdo vyfotit?
  11. Měl bych dotaz na majitele G-tecu ohledně zavazadlového prostoru. Co se skrývá pod mezipodlahou v části mezi zadními opěradly a prostorem pro CNG nádrže? Je ta oblast nějak přístupná zvednutím mezipodlahy? Mohl by někdo udělat a nahrát zde foto? Je ta mezipodlaha a ten polystyren či co tam všechno je zcela odmontovatelné z kufru?
×
×
  • Vytvořit nový...