Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak graz k novému povozu...ať slouží..výbava vypadá pěkně..závidím tu panorámu a klimatronic:-)ale ta barva se mě jako nelíbí vůbec:-)))ať slouží...

Tak já z ní taky nejsem odvařenej, ale raději jsem tu částku za metalízu dal do Climatronicu. Pacific je relativně hezká barva, pokud je čistá (což ovšem nebude častej jev :kol-48:).

Vloženo

Gratulace Vašku k novemu Roomsteru. Pekna konfigurace, ale asi bych priplatil 3,5 alespon za bilou Candy.

Taky jsem mel moznost nakonfigurovat si Roomster a presne jak rikas, panorama udela radost :)  Akorat jako ridic si toho moc uzivat nemuzu, ale libi se mi, jak je interier krasne vzdusny a prosvetleny :)

Vloženo

Ta modrá barva není na Roomovi vůbec špatná, Jungle mi na Roomovi nesedí, naopak Jungle je na Yetim pecka a modrá už se mi nezdá, hoilt každý má jiný vkus. Vašku máš to dobrý  :kol-47:

Vloženo

Gratulace Vašku k novemu Roomsteru. Pekna konfigurace, ale asi bych priplatil 3,5 alespon za bilou Candy.

Taky jsem mel moznost nakonfigurovat si Roomster a presne jak rikas, panorama udela radost :)  Akorat jako ridic si toho moc uzivat nemuzu, ale libi se mi, jak je interier krasne vzdusny a prosvetleny :)

Když mně se hrozně příčí připlácet za barvu, která byla odjakživa bezplatná. A teď, když je bílá v módě, tak na tom chtějí natrhat :kol-32:

Mimochodem, z tý panoramy asi nebude moc vidět na semafory, co?

Dick: Díky. Dneska jsem viděl modrou Pacific na SII FL a musím říct, že se mi to líbilo. Ovšem je pravda, že SII se tak snadno nešpiní, jako Room. S Roomem stačí za deště pár kilometrů a hned je jako čuně. :kol-48:

Vloženo

Roomstřík se bohužel za mokra opravdu prasí vzadu až moc :kol-133: ...a výhled nahoru na semafory z první lajny je o vykrouceném krku.

Celkem rychle se člověk naučí nedojíždět na červenou až nadoraz... :kol-28:

Vloženo

Snad aspoň nějakou špínu chytnou zástěrky. Ovšem co je hodně špatně vymyšleno, je špinění odrazových skel na zpětných zrcátkách. Toto se mi na OII vůbec nestávalo, tam byly skla zrcátek i za deště suchý.

Všímám si toho na našem Roomu z roku 2006, ale nepředpokládám, že by se od té doby něco změnilo.

Vloženo

:D ano taky vetsinou stojim 3m pred carou u krizovatky abych videl. Ale clovek si rychle zvykne.

Jinak tech modrych roomstru (nejen ) mi tady kolem baraku jezdi dost bydlim totiz kousek od hlavni posty a posta ma modre auta skoro vsechna.

Vloženo

Co mate proti modrej Pacifik? Tiez ju mam, ale na F2. A jed sa auto poumyva, tak vyzera paradne. Oco ma modtu metalizu na Roime podobnej vybavy, akurat 2010 1.9TDI. Vratane strechy. Ked som bol za volabtom, tak mi to bolo na nic, no ked som sadol do zadu a zacalo prsat, to bola nadhera :)

A gratulujem ;)

--

Z mobilu

Vloženo

Václav Š.: řidič na semafory přes panoramu bohužel nevidí. To by musel mít sedačku buď hodně vzadu, nebo by musel stát snad až v křižovatce. Je to asi tím, že Roomster má panorámu umístěnou více dozadu (oproti Rapidu, zato zůstala zachována schránka pro brýle). Zadní cestující mají výhled parádní :)

Vloženo

Měl bych otázku ohledně MaxiDOTu. Co všechno je možné přes něj nastavit? Šlo by mi hlavně o nastavení zamykání po rozjezdu (jsem na to zvyklej z OII).

A pak ještě jeden dotaz. Dá se tlačítkama na pravé páčce pod volantem přeskakovat na předchozí/další skladbu vloženého CD? Na to jsem taky zvyklej z OII. A multifunkční volant jsem neobjednával, tak abych věděl.

Díky.

Vloženo

Václave, na maxidotu v FII/Roo nenastavíš bohužel nic kromě hodin. Nastavení zamykání po rozjezdu a podobné věci je u auta možné aktivovat pouze přes kabel. Nicméně to uzamykání ti bez problému nastaví každý autorizovaný servis na počkání, to už tam umí   :kol-28: .

Přeskakování skladeb/naladěných stanic radia páčkou lze, ale musíš si přepnout zobrazení MFD za AUDIO, to jde pomocí páčky a pár kliknutí.

Vloženo

Václave, na maxidotu v FII/Roo nenastavíš bohužel nic kromě hodin. Nastavení zamykání po rozjezdu a podobné věci je u auta možné aktivovat pouze přes kabel. Nicméně to uzamykání ti bez problému nastaví každý autorizovaný servis na počkání, to už tam umí   :kol-28: .

Přeskakování skladeb/naladěných stanic radia páčkou lze, ale musíš si přepnout zobrazení MFD za AUDIO, to jde pomocí páčky a pár kliknutí.

No pěkný teda. Já jsem tajně doufal, že ten Maxík bude stejnej jako u OII FL :-) Ale v zásadě to ničemu nevadí. Hlavně, že to zamykání budou umět nastavit v servisu.

Aspoň teda to přeskakování skladeb že je funkční. Díky tomu nemusím připlácet za multifunkční volant.

Díky moc Galvi!

Vloženo

Mimochodem, z tý panoramy asi nebude moc vidět na semafory, co?

Já se na semafory dívám prakticky jenom střechou. Mám dva dotazy:

- handsfree ne e?

- šly zvolit kola Noid? nesháněl jsem PP a konfigurátor je nenabízí za kombinační cenu

Vloženo

Handsfree ne, páč to bylo mimo rozpočet. Kdyby bylo na mně, naházel bych tam veškerou příplatkovou výbavu z konfiguráku, ale stav konta mi to zakázal :-)

Ty Noidy ti s určitostí říct nemůžu, protože jsem se o kola při objednávce nezajímal. Ta cena v konfiguráku je asi špatná. Já jsem zcela spokojen s těma litýma 15" Rotare, který se mi hodně líbí i vzhledově.

Vloženo

Tak dneska mám dva tejdny čekání za sebou. Hrozná otrava :kol-28:
V noci mě budí myšlenky, jestli bych přece jenom neměl změnit tu barvu. Jenomže stejně nevím, jakou bych chtěl.

Jak tak koukám na tu ochrannou fólii zadního nárazníku, tak nemůžu najít nějaké živé foto, kam až zasahuje. Našel jsem dva obrázky (bohužel jsou oba výmyslem grafika), na jednom to kryje jenom ten vršek nárazníku, na druhým to zasahuje až pod hranu skoro až k senzorům. Nemáte někdo tušení (případně nějaké živé foto), kam až ta fólie zasahuje? Budu občas vozit dva malý pejsky, kteří hrozně rádi škrábou drápkama nárazníky, tak bych byl rád, kdyby ta fólie byla co největší.

post-4297-0-01402800-1419597685_thumb.pn

Vloženo (editace)

Václave já to od jisté doby s tou barvou praktikuji tak, že ji musím vidět někde na ulici na živo-jinak ani prd :-) Ale myslím, že ta modrá bude OK, nebral bych asi tu červenou z těch za nic, nebo málo peněz.

Editováno: , autor: dick
Vloženo (editace)

Jo s barvou je to tezke , ale pokud bych se rozhodl jednou uz bych asi nemenil pokud vybiram z tech co jsou zdarma a pokud bych uz byl moc na vazkach tak bych si asi musel priplatit. A pak uz je rozhodovani jednodussi.

Podle me ta folie bude max po tu hranu vrchni. A nebo ji koupit a otestovat bez nalepeni jestli to pujde posunout nize dolu. A nebo zajit nekde do nejake reklamky a folii si tam nechat udelat vetsi na zakazku a cena myslim bude stejna jako za ten original.

EDIT: ja se rozhodoval podle toho jake barvy byly zdarma a to byla bila, modra a cervena. Cervene auto jsem uz mel modra barva by mi pripadala jako od posty co tu jsou jejich sluzebni tak bych si pripadal jako postak a bilou barvu jsem na aute jeste nikdy nemel tak jsem sel do ni. Metaliza me vylecila na minulem aute cena nastriku barvy blatniku byla vetsi nez ten blatnik i s vymenou.

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Já měl výběr z bezplatných barev podstatně jednodušší, protože už tam zbyla jenom ta modrá Pacific :-) Jenomže mám právě obavy, že na tmavých barvách budou vidět škrábance, což na minulé stříbrné bylo úplně bez problémů.

Mě na ulici docela zaujala šedá Metal. Ale jestli metalízu, pak budu muset něco vyhodit z výbavy. Jenomže není co.

Zvažoval jsem tu Corridu za 3500 Kč, se kterou je Rumík hodně atraktivní, jenomže si v ní teď tatík koupil Yetiho => červená je ze hry.

Bílou Candy zase má strejda na Octavii => bílá je taky ze hry.

Bílá Laser za 5900 Kč se mi nelíbí.

Hrozný rozhodování, nikomu bych to nepřál :kol-28:

Vloženo

No pak ti nezbývá nic jiného, než jít za strejdou, a za tatíkem a sdělit jim, že kvůli nim nemáš na výběr barvu, ať finančně vypomůžou  :D

To bylo na odlehčení.

Jinak bych se vyprdl na to, kdo v rodině něco má a nemá a bral to co se líbí mě. Osobně bych se přimluvil za tu bílou Candy, a má ji jenom strejde a né tatík, předpokládám, že nebydlíte ve stejném domě  :D

Vloženo

Vašku, ano, zejména na Pacificu jsou dost vidět škrábance (třeba od těch tlapek psů, nebo od nesprávného mytí).

Co vím, tak metalické laky bývají proti poškrábání odolnější, jistý si ale nejsem, po Novém roce To můžu zjistit.

Navrhnul bych koupit metalízu (+10.900 Kč), třeba ta stříbrná je vděčná barva (auto vypadá furt jako čisté a nejsou tolik vidět malé povrchové škrábance).

Z konfigurace bych navrhoval vyhodil za celkových 11.300 Kč následující:

- 1.200 Kč boční lišty: jsou k ničemu, stejně u vedlejšího auta nezabrání zadním dveřím (i auto s lištami bývá otlučené)

- 5.200 Kč elektrické ovládání zadních oken: kolikrát v roce je potřeba vyvětrat auto i zadními okny - to se dá rovnou otevřením dveří

- 4.900 Kč paket Dynamic: dostaneš pouze jiný tvar předních sedadel (do kterých se pak o něco hůře nastupuje) a jinou látku na sedadla

Hned to auto v jiné a praktičtější barvě bude vypadat líp. Ale je to jen můj návrh, každý vyžaduje něco jiného ;)

Vloženo

A to já bych si tu modrou nechal, kolik jezdí Roomsterů v barvě Pacific a kolik v bílé Candy..? Nic proti bílé, rok nebo 2 zpátky se mi ještě líbila, ale už je jí podle mě prostě moc. To bych možná raději než bílou bral i tu červenou, těch také moc nevidívám.

Vloženo

Stříbrná barva je úplně neuvěřitelná - psi mi skákali po zadním nárazníku, jak se těšili dovnitř a mně to bylo jedno. Na ty škrábance stačí sáhnout prstem a ony jaksi zmizí. Neskutečný. Na stříbrnou nedám dopustit.

Táta taky říkal, ať si tu metalízu připlatím, že mě to pak bude mrzet, když jí nekoupím. On se i nabízel, že mi něco přihodí, ale samozřejmě jsem to zavrhnul.

Já bych z konfigurace nejraději vyhodil to vyhřívání sedaček, to mě nikdy neoslovilo. Jenomže to nejde.

A čas na rozhodnutí se krátí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...