Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No kdybys to mohl Aleši nějak popostrčit, tak se nezdráhej :kol-28:

Co mi ale trochu vadí, jsou úspory v lakování. Hergot, to by je ubylo, kdyby to nalakovali komplet, tak jako to dělali kdysi. Metalízy ustavičně zdražujou, ale lakovaná plocha se zmenšuje. To zase budu mít co vysvětlovat, když před nějakým posměváčkem otevřu kapotu.

post-4297-0-19400400-1419880051_thumb.jp

Vloženo (editace)

Vašku, vysvětlení je jednoduché: motorový prostor není potřeba běžně otevírat. Raději předvedeš povedený interiér :D

Pravda, u této barvy to snad bije do očí nejvíc (Pacific má tuším plnič černý). Já mám bílou Moon a plnič je taky bílý, takže to není tak vidět.

Řešením je zvolit zvláštní (fleet) lakování, můžeš vybrat z dalších cca 50 barev a budeš mít nalakovaný i motorový prostor ;):D

Editováno: , autor: AlesTDI
Vloženo (editace)

Jak to vlastně probíhá, když se na Rooma zvolí zvláštní lakování? To se jako karoserie vyrobí v Kvasinách, pak se převeze do MB na nalakování a pak to jde už nalakovaný zase do Kvasin?

Editováno: , autor: Václav Š.
Vloženo (editace)

Václave barvu jsi vybral dobrou, byla by to barva, kterou bych dnes zařadil do vybíraných barev pro sebe. No a pod tou kapotou, to je zase něco do reklamy pro imitaci auta Hjundé  :D

No a co ta výbava, nechal jsi nakonec vše, nebo to ořezal?

Editováno: , autor: dick
Vloženo

Nechal jsem všechno, už se mi nic vyhazovat nechce. Už takhle to je pro mě po stránce výbavy docela kompromis, protože jsem si toho chtěl navymejšlet ještě víc.

Budu muset ty náklady, co přijdou spolu s autem, nějak optimalizovat. Zvažuju nákup 14" zimních kol, zaplacení GAPu ne jednorázově, ale v ročních splátkách atp.

Vloženo (editace)

1. pochvala za barvu, Miami má kamarád a osobně si myslim, že Roomsteru po faceliftu spolu s hnědou Mato sedí nejlíp (před faceliftem mně přišla nejlepší naopak Corrida a Brunello)

2. neřeš pár tisíc, nevyplatí se to!! nekupuješ si auto proto, abys šetřil 1520,60Kč, ale abys z něho měl radost a aby se ti dobře jezdilo. já jsem kupoval po slevě R za 465 tisíc a nelituju ani jedný položky, naopak!

3. odpadnutí bočních lišt mně prvě docela zarazilo, ale teď mně R bez lišt přijde dobrej

4. paket Dynamic bych nevyhazoval určitě, jak kvůli materiálu potahu, tak tvaru sedadel

Jo všiml jsem si, že na zadníh sedadlech se teď nedělají chytáky na pásy, ale pořád tam jsou díry na uchycení pásu v plastu.

Blbý je, že Trumf bude podle všeho poslední akční model a zůstane tedy jenom u nabídky 63kW motorizací..

Editováno: , autor: bojler
Vloženo

Díky bojlere.

1. Bez bočních lišt opravdu vypadá Room líp. Až mě to překvapilo, jakej je to bez nich fešák. Nicméně já jsem je přiobjednal, už jenom pro větší pocit klidu při parkování. Lidi jsou hodně neohleduplní a ty lišty aspoň něco chytí.
  2. Motor mi myslím bude vyhovovat i s těmi 63 kW. V Octě jsem měl 1,6 MPI 75 kW a stačilo mi to naprosto. Zrychlení z 0 na 100 je u obou aut +- stejný (12,3s u OII, 12,6s u R).
  3. Z designovýho hlediska by se mi líbil ten paket Black Package. Protože ale vím, jak blbě svítí předfaceliftovej Room s projektorama, tak ho nechci.
  4. Vybrat barvu bylo to nejtěžší. Chtěl jsem nějakou spíš světlejší (ne bílou), a tak už moc možností nezbylo. Světle modrou Shark před časem zrušili, takže zbývala jen stříbrná. Po mnoho dní a nocí jsem si s tím lámal hlavu a nakonec stejně zvítězilo okamžité rozhodnutí, když jsem viděl naživo Miami.

Dneska mám 3 týdny od objednávky a už je to fakt dlouhý. :)

Vloženo

ja jdu pro Rooma Trumfa 1.2 63kw 12.2.2015, tak jsem na to zvědavej. Výbava mi byla určena a jen jsem si musel vybrat barvu a taky jsem se motal okolo Miami, Matto, černé, bílá metla a nakonec jsem vybral bílou metlu s černou střechou. 

Co se týče výbavy tak Trumf,  interiér - onyx, Paket Trumf Ambition (Rádio, Swing, Kola z lehké slitiny ROTARE 15", SunSet, Signalizace při parkování vzadu, síť v zavazadlovém prostoru, pružná schránka, Malý kožený paket (3ramenný volant), tempomat, střešní nosič, vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla, sklopný stolek na zadní středové opěře); závěsné zařízení s odnímatelnou hlavicí; Airbag řidiče a polujezdce s vypínáním airbagu spolujezde; Paket Trumf Ambition Plus (MAXIDOT, loketní opěrka vpředu, výškově nastavitelné sedadlo řidiče a spolujezdce, výhřívaná přední sedadla.

Vloženo

Automaticky by mělo platit, že ti členové fóra, kteří pracují ve škodovce, zařídí upřednostnění výroby vozů objednaných ostatními členy fóra :D Nechápu, že jsme se k tomu po tolika letech provozu fóra ještě nedopracovali :kol-28:

Vloženo (editace)

To těžko [emoji2]

Jinak já na každé auto čekal max 2 měsíce. Minulý měsíc jsme brali řidičům Citigo a za měsíc stálo před barákem. Asi si vybíráte atypické výbavy [emoji6]

Editováno: , autor: Losky83
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

No vidíš, mě volali v pondělí, že už je na prodejně. Objednával jsem nějak koncem listopadu nebo dokonce snad v prosinci. Doma se mrknu. Jinak dnes Rooma stáhli i ze zaměstnaneckého ceníku

Vloženo (editace)

Až přijdu domů, mrknu do papírů

Edit: Objednáno 26.11.2014, 12.1.2015 připraveno na prodejně. Takže max 1,5 měsíce, z toho 14 dní byly Vánoce

Vloženo

Vyroba Roomu konci prej v dubnu 2015 .... nejspise je pricinou to ze se chteji v Kvasinach zamerit na SIII je to muj nazor a myslim si ze nebudu daleko od pravdy ;) ..... druha pravda muze byt i ta ze ho fakt moc uz nikdo holt nechce ;)

Vloženo

Nemyslím, že by nebyl zájem, ale co už je nový S3, tak Room už nezapadá do flotily a musí uhnout následovníku z Polska. Pak už jen Snowman a to samé od Seatu, to je snad taky letošek.

Vloženo

Až přijdu domů, mrknu do papírů

Edit: Objednáno 26.11.2014, 12.1.2015 připraveno na prodejně. Takže max 1,5 měsíce, z toho 14 dní byly Vánoce

Díky. Já objednával 11. 12., ale do výroby to zadali až 12. 12. Takže si ještě budu muset počkat. Já jenom doufám, že nemám nějakou atypickou výbavu, aby to netrvalo dýl, než těch avizovaných 8 týdnů.

Musím říct, že jsem nečekal tak rychlej konec Rooma, když má novej přijít až na konci roku. Ale jsem rád, že ho budu mít. Nový modely Škoda se mi nelíbí ani zvenčí, ani zevnitř.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...