Roxyn Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 (editace) Zdar potřebuji poradit s parkovací kamerou. (jedná se o bezdrátovou sadu)Sada:Kameru tu jsem přimontoval na rámeček SPZetky zapojil na světlo zpátečky (funguje). Potom zrcátko jsem připojil: 1. (obrázek č.2) vpravo nahoře ten přijímač - ACC12+ a GND napojil na zapalovač na cigarety (který jsem koupil zvlášť) 2. Hned pod zrcátkem (viz.obrázek 2) trčí 3 drátky červený (acc 12+ po zapnuti zapalovaní) ,černý (GND kostra) ,zelený (reversing signal (zelená +12V pro zařazení zpátečky)). tyto dráty kromě zeleného (ten jsem nechal nezapojený) jsem napojil také na zapalovač a zrcátko po otočením klíče se zaplo. Poté jsem k červeným drátkům přidal i zelený (pro vyzkoušeni zda vše funguje) a po otočením klíče se zrcátko nezaplo. (když jsem zkusil zapojit do zapalovače nabíječku na telefon tak nefungovala - takže zkrat) Zkratovalo se to tím, že jsem připojil také ten zelený? Mám vyměnit pojistku a zelený kablík připojit na zpáteční světla (na +12V) dozadu kde mám napojenou kamerku? zde ještě další schéma zapojení Editováno: 12. Prosinec 2014, autor: Roxyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Divné je, že v tom českém manuálu pišou, že zelený kabel napojit na couvačku, ale v tom anglickém to vypadá jinak, tam je ten zelený zapojený na Cinch od te bezdrátové jednotky, nechápu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Já to chápu tak, že když to v zadu propojíš s couvačkou, tak si to předá bezdrátově že je zařazená zpátečka.... Asi tak to chápu já z toho horního plánku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Já bych to taky tak chápal podle toho prvního návodu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.