Publikováno Prosinec 12, 201410 r Zdar potřebuji poradit s parkovací kamerou. (jedná se o bezdrátovou sadu)Sada:Kameru tu jsem přimontoval na rámeček SPZetky zapojil na světlo zpátečky (funguje). Potom zrcátko jsem připojil: 1. (obrázek č.2) vpravo nahoře ten přijímač - ACC12+ a GND napojil na zapalovač na cigarety (který jsem koupil zvlášť) 2. Hned pod zrcátkem (viz.obrázek 2) trčí 3 drátky červený (acc 12+ po zapnuti zapalovaní) ,černý (GND kostra) ,zelený (reversing signal (zelená +12V pro zařazení zpátečky)). tyto dráty kromě zeleného (ten jsem nechal nezapojený) jsem napojil také na zapalovač a zrcátko po otočením klíče se zaplo. Poté jsem k červeným drátkům přidal i zelený (pro vyzkoušeni zda vše funguje) a po otočením klíče se zrcátko nezaplo. (když jsem zkusil zapojit do zapalovače nabíječku na telefon tak nefungovala - takže zkrat) Zkratovalo se to tím, že jsem připojil také ten zelený? Mám vyměnit pojistku a zelený kablík připojit na zpáteční světla (na +12V) dozadu kde mám napojenou kamerku? zde ještě další schéma zapojení Upraveno Prosinec 12, 201410 r od Roxyn
Prosinec 14, 201410 r Divné je, že v tom českém manuálu pišou, že zelený kabel napojit na couvačku, ale v tom anglickém to vypadá jinak, tam je ten zelený zapojený na Cinch od te bezdrátové jednotky, nechápu ...
Prosinec 14, 201410 r Já to chápu tak, že když to v zadu propojíš s couvačkou, tak si to předá bezdrátově že je zařazená zpátečka.... Asi tak to chápu já z toho horního plánku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.