robko151 Vloženo 5. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2015 diky, ale skušal som hocijak a neslo to :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 zaber......není se čeho bát. Opravdu to jde celkem těžko na těžko přístupném místě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Tak to mě zaujalo. Nemám ale SII, tak mě to potom prosím vyfot, jestli je to ten stejný držák jako v Passatech = ten tam taky drží jako bejk! Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 5. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2015 No podarilo sa mi vymenit ziarovky/parkovačky, ale stala sa daco, jak som tahal von, spadli mi do vnutra stare parkovačky. jak to vyberiem stamad? :/ :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Tak to "vítej do klubu". Nejdříve jsem si šel pro pivo a promyslet to. A pak stačilo kus drátu v bužírce= abys nic nepoškrábal a delší pinzeta se zahnutýmmi konci. Cca. 10 minut soustředění při té gynekologii :-) a hotovo! Držím moc palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Případně existuje toto: http://www.dobre-naradi.cz/zbozi/flexibilni-vytahovak-predmetu/p-11074 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Drát s lepičkou na konci ,, nejlépe delší volnej plandací kus , vyndej žárovku velkou (větší díra) .. a jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 5. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2015 No tak už mám vonku, drát, na konci lepenka a za minutu bolo vonku, nahodil som vsade Ledky, som objednal z Ebayu 10 kusov jedna ziarovka ma 5 ks SMD led , je to canbus(error free) ale nepáči sa mi , velmi svieti do modra :/ dajaku lepsiu čo svieti normalne biele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 6. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Už to mám, ja som objednal z ebayu T10 SMD 5050 a to je do modra trosku, potom som pokukal na internete a precital som vela veci a som nasiel tie spravne, bud SMD 3020 aleo SMD 1206. má niekto skusenosti? ktorá je taká pekná biela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Ta pri ktorej popis na ebay pise "white". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 r_e_n_e tam bolo white ale tak do modra svieti .... som objednal CREE LED som hodne zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Jaj...no pozri ake je to Kacko.... 6000K uz zacina byt do modra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 aké je to Kacko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Tak pre della... Kolko Kelvinov ma ta LEDka... http://www.ledtuning.ch/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/500x500/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/t/e/techonecolors.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 jsem se bál že čím víc káček, tím víc adihas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 14. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2015 no je to pekne ale tie čínske ledky myslýte že dodržia tie kačka? čo im pridu na ruky naletuju a uz ide na predaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 diky velmi za info... Vie mi niekto poradit ako vymenim parkovačky? Niesom antitalent, proste neviem vytiahnut povodnu parkovačku......take som este nevidel. Dalsia otazka je to mozne ze zadu nemam podsvietenie na nohy iba vpredu?? mylsym pod prednym sedadlom ? V české verzi comfort/active není vzadu osvětlení pro nohy, to je až od vyšších výbav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.