Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

diky, ale skušal som hocijak a neslo to :/

zaber......není se čeho bát. Opravdu to jde celkem těžko na těžko přístupném místě.... 

Tak to mě zaujalo. Nemám ale SII, tak mě to potom prosím vyfot, jestli je to ten stejný držák jako v Passatech = ten tam taky drží jako bejk! Ahoj

• Autor

No podarilo sa mi vymenit ziarovky/parkovačky, ale stala sa daco, jak som tahal von, spadli mi do vnutra stare parkovačky. jak to vyberiem stamad? :/ :/

post-91594-0-92484100-1420491881_thumb.j

Tak to "vítej do klubu". Nejdříve jsem si šel pro pivo a promyslet to. A pak stačilo kus drátu v bužírce= abys nic nepoškrábal a delší pinzeta se zahnutýmmi konci. Cca. 10 minut soustředění při té gynekologii :-) a hotovo! Držím moc palce

Drát s lepičkou na konci ,, nejlépe delší volnej plandací kus , vyndej žárovku velkou (větší díra) .. a jistota  :kol-47:

• Autor

No tak už mám vonku, drát, na konci lepenka a za minutu bolo vonku, nahodil som vsade Ledky, som objednal z Ebayu 10 kusov jedna ziarovka ma 5 ks SMD led , je to canbus(error free) ale nepáči sa mi , velmi svieti do modra :/ dajaku lepsiu čo svieti normalne biele?

• Autor

Už to mám, ja som objednal z ebayu T10 SMD 5050 a to je do modra trosku, potom som pokukal na internete a precital som vela veci a som nasiel tie spravne, bud SMD 3020 aleo SMD 1206. má niekto skusenosti? ktorá je taká pekná biela?

Ta pri ktorej popis na ebay pise "white". :)

• Autor

r_e_n_e tam bolo white ale tak do modra svieti .... som objednal CREE LED som hodne zvedavy

Jaj...no pozri ake je to Kacko.... 6000K uz zacina byt do modra....

aké je to Kacko?   :kol-98:

jsem se bál že čím víc káček, tím víc adihas   :kol-48:

• Autor

no je to pekne ale tie čínske ledky myslýte že dodržia tie kačka? čo im pridu na ruky naletuju a uz ide na predaj :D :D :D

• 2 týdny později...

diky velmi za info... Vie mi niekto poradit ako vymenim parkovačky? Niesom antitalent, proste neviem vytiahnut povodnu parkovačku......take som este nevidel. Dalsia otazka je to mozne ze zadu nemam podsvietenie na nohy iba vpredu?? mylsym pod prednym sedadlom ?

V české verzi comfort/active není vzadu osvětlení pro nohy, to je až od vyšších výbav.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.