Publikováno Prosinec 16, 201410 r Ahoj,chci natáhnout kabely od couvací kamery průchodkou mezi 5. dveřmi a stropem, ale nevím jak tu průchodku vyndat.Použil jsem jen málo síly nebo je v tom nějaký fígl, že se s tím nejdřív musí nějak otočit nebo tak něco?
Prosinec 17, 201410 r Pokud myslíš jednu z dvou gumových kabelových průchodek z pátých dveří do vrchní části karoserie, není problém ji vyndat, ale nasadit ji po vyjmutí zpět. Rozšířená část průchodky v místě prostupu do karoserie obsahuje plastový kroužek, jehož nasazení a zpětná montáž spolu s průchodkou do otvoru v karoserii chce dobré nervy.
Prosinec 19, 201410 r Autor díky, to jsem myslel. Zatím se mi to nepodařilo ani vyndat, takže si užiju asi hodně zábavy, když je těžší to dát zpět
Prosinec 19, 201410 r V porodnici sestřičky řvou na maminku: Když šel tam, musí jít i ven !! Tady by to mělo být podobné, ne ?
Květen 10, 20214 r Volně navážu, ať nezakládám další vlákno - neví někdo co to je za průchodku na LB (možná to tak má i SB) konektoru pro připojení vyhřívání zadního okna skrze páté dveře? Jak se sundává? Mám ji volnou a občas drnčí.
Květen 10, 20214 r Odpovím si sám :-) strčit malý šroubováček do malého otvoru vedle konektoru a vycvaknout.
Květen 10, 20214 r Byl jsi rychlejší, kdysi jsem to také vymezoval na SB, pak ještě vnitřní kryt přes motorek stěračů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.