jenProchazimKolem Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Ahoj,chci natáhnout kabely od couvací kamery průchodkou mezi 5. dveřmi a stropem, ale nevím jak tu průchodku vyndat.Použil jsem jen málo síly nebo je v tom nějaký fígl, že se s tím nejdřív musí nějak otočit nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Pokud myslíš jednu z dvou gumových kabelových průchodek z pátých dveří do vrchní části karoserie, není problém ji vyndat, ale nasadit ji po vyjmutí zpět. Rozšířená část průchodky v místě prostupu do karoserie obsahuje plastový kroužek, jehož nasazení a zpětná montáž spolu s průchodkou do otvoru v karoserii chce dobré nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenProchazimKolem Vloženo 19. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 díky, to jsem myslel. Zatím se mi to nepodařilo ani vyndat, takže si užiju asi hodně zábavy, když je těžší to dát zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 V porodnici sestřičky řvou na maminku: Když šel tam, musí jít i ven !! Tady by to mělo být podobné, ne ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Volně navážu, ať nezakládám další vlákno - neví někdo co to je za průchodku na LB (možná to tak má i SB) konektoru pro připojení vyhřívání zadního okna skrze páté dveře? Jak se sundává? Mám ji volnou a občas drnčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Odpovím si sám :-) strčit malý šroubováček do malého otvoru vedle konektoru a vycvaknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 Byl jsi rychlejší, kdysi jsem to také vymezoval na SB, pak ještě vnitřní kryt přes motorek stěračů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.