Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj vespolek,

nehřeje mi pravy venkovní zrcátko. V DP jsem vyčetl, že se má vyndat sklo, na kterým je nalisovaný topný těleso, který by mělo mít odpor 3-6 Ohmů, a samozřejmě musí být napětí na drátech, když se zapne vytápění zadního okna.

Takže jsem začal tím, že jsem chtěl to sklo vyloupnout, ale tím jsem taky skončil :-(

Podle návodu se má "odtlačit" nejdříve ze spodu a potom z hora. Doufám že jsem to pochopil dobře, prostě jsem tam tou škvírou mezi plastem a sklem vstrčil háčky na vytahování rádia z palubovky, a chtěl jsem to nějak vytáhnout, nejdřív z dola a pak z hora, ale bohužel jsem to jenom natočil do krajních poloh natáčení, a nic víc se mi nepodařilo.

Je možny že bych to nějak špatně pochopil a musí se na to nějakým fíglem, anebo se na to prostě musí hrubou silou a prostě to násilím hákama vyrvat? Já jsem to tahal tak že jsem už hýbal celým zrcátkem, kdybych zabral ještě víc tak nejspíš ohnu zrcátko v kloubu, ale zapřít ho za zabrat ještě víc už jsem se neodvážil, protože jsem to nechtěl zkur***.

Co s tím? Zabrat fakt natvrdo?

Dík

Vloženo
Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout?

Vyhřívání funguje pouze se zapnutým vyhříváním zadního okna. :D

Vloženo
Díky mám je elektrický tak i vyhřívaný. Akorát jsou vyhřívaný pořád, nebo se to někde musí zapnout?

Myslim, ze u pofaceliftu, jde vyhrivani zrcatek vypnout i kdyz hreje zadni sklo, tim joystickem na stelovani zrcatek, samostatne bez skla to nehreje.

Vloženo

Na tom ovládacím joysticku na dveřích bys to měl mít označené. Já tam mám tři polohy - krajní jsou ovládání zrcátek a prostřední je topení, ale jen když je zapnuté vyhřívání zadního okna. Je tam nakreslené takové to okno.

Vloženo
no počkat pánove mam ovládání zrcatek elektrikou a rv.97 to jako mam taky vyhřev??? Dá se to někde zjistit jestli to mám stopro?

Ano, myslím, že máš vyhřívaná zrcátka. V tvém případě (r.v. 97) asi nemáš u joystiku symbol okna s topením, ale při zapnutí vyhřívání zadního okna topí i zrcátka.

Vloženo
...a jsou vyhřívané obě strany, nebo jen ta pravá, u řidiče?

:unsure:

Rekl bych,ze u ridice je PRAVA,ale pokud je mas el. ovladane tak jsöu i vyhrivane a obe.

Vloženo
...a jsou vyhřívané obě strany, nebo jen ta pravá, u řidiče?

:unsure:

Rekl bych,ze u ridice je PRAVA,ale pokud je mas el. ovladane tak jsöu i vyhrivane a obe.

Ja mel dycky pocit, ze u nas ridic sedi vlevo, ale kdyz uz jste dva, taxem si to asi myslel blbe :smich:

Vloženo

U auta bez el. stahovaných předních oken hřejí zrcátka při zapnutí vyhřívání zadního skla, u aut s elektric. oknama se zapíná a vypíná (naprosto nezávisle na zadním okně) joystickem ovládání oken.

Vloženo

U auta bez el. stahovaných předních oken hřejí zrcátka při zapnutí vyhřívání zadního skla, u aut s elektric. oknama se zapíná a vypíná (naprosto nezávisle na zadním okně) joystickem ovládání oken.

Neni to pravidlo, mam elektricky okna a poustim to vyhrivanim zadniho okna, takze rozhodne ne joystickem lol

Vloženo

Neni to pravidlo, mam elektricky okna a poustim to vyhrivanim zadniho okna, takze rozhodne ne joystickem lol

Co máš za rok? Nevím jak u starších, ale u MR2004 je rozdíl dle pohonu oken. A nebo to mají blbě napsané v dokumentaci :)

Vloženo

Co máš za rok? Nevím jak u starších, ale u MR2004 je rozdíl dle pohonu oken. A nebo to mají blbě napsané v dokumentaci :)

Ja mam prave jeste starsi, 98, takze to urcite u MR2004 bude uplne jiny, jak pises ;)-_-

Vloženo
Ahoj vespolek,

nehřeje mi pravy venkovní zrcátko. V DP jsem vyčetl, že se má vyndat sklo, na kterým je nalisovaný topný těleso, který by mělo mít odpor 3-6 Ohmů, a samozřejmě musí být napětí na drátech, když se zapne vytápění zadního okna.

Takže jsem začal tím, že jsem chtěl to sklo vyloupnout, ale tím jsem taky skončil :-(

Podle návodu se má "odtlačit" nejdříve ze spodu a potom z hora. Doufám že jsem to pochopil dobře, prostě jsem tam tou škvírou mezi plastem a sklem vstrčil háčky na vytahování rádia z palubovky, a chtěl jsem to nějak vytáhnout, nejdřív z dola a pak z hora, ale bohužel jsem to jenom natočil do krajních poloh natáčení, a nic víc se mi nepodařilo.

Je možny že bych to nějak špatně pochopil a musí se na to nějakým fíglem, anebo se na to prostě musí hrubou silou a prostě to násilím hákama vyrvat? Já jsem to tahal tak že jsem už hýbal celým zrcátkem, kdybych zabral ještě víc tak nejspíš ohnu zrcátko v kloubu, ale zapřít ho za zabrat ještě víc už jsem se neodvážil, protože jsem to nechtěl zkur***.

Dík

vem to kamenem :D

Vloženo
Ahoj vespolek,

Dík

vem to kamenem :D

Nejlíp to jde asi tak, že sklo naklopíš (joystickem) co nejvíc k sobě aby vznikla na okraji mezera a pak opatrně šroubovákem vyloupnout.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...