hormacher Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Poprosím, dá se přehodit na displeji palubního počítače v budíku otáčkoměru hodnoty z MPH na KM?... hodnoty ukazuje "ponašemu" , ale je tam MPH. V kododvání to nikde nevidím.Děkuji za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 podle mě změníš kódování palubních přístrojů (budíků) z GB na Evropu a musí to být ok. kódovaní by ji měl teď mít XX4XX samozřejmě že místo X máš nějaký čísla ty tam necháš a místo 4 což je kódování pro GB dáš 1 evropa a zbytek světa pokud by jsi ji je měl GB nebo z auta co jsem někdo dovezl z GB, tak bude podklad budíků (ta folie s potiskem) k rychlosti v Majlích a ne v KM/h Vraž jsem fotku budíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.