Pawouk Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Měnil někdo z vás už vložku vzduchového filtru? Případně jestli ano, jak byl "zasviněný" a v kolika kilometrech? V servisní knížce je totiž předepsaná výměna 90 000 km/6 let, což mi přijde nějak moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Menil jsem vzduchovy filtr po 90.000 a byl kupodivu na pohled celkem cisty, ale jezdim spis dalnice, pri jizde ve meste by asi vypadal jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 ja menim vzduchovy filtr kazdych 30 tis, a taky jezdim prevazne dalnice, ale kdyz jsem jej jen ze zvedavosti profoukl na benzince kompresorem tak z nej vyslehl hezkej oblak prachu...cili kazdy podle uvazeni a moznosti... tech 300 korun neni zas tak moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Měnil někdo z vás už vložku vzduchového filtru? Případně jestli ano,jak byl "zasviněný" a v kolika kilometech? V servisní knížce je totiž předepsaná výměna 90 000 km/6 let, což mi přijde nějak moc. Filtr měním vždy po 30 tis. bez ohledu na jeho subjektivní zalepení. 90 tis. mi přijde na našich prašných silnicích trochu mimo mísu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.