Lap Dog Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Zdravím, pokud zakládám totožné téma tak se omlouvám. Mám problém se zadním okénkem na straně spolujezdce... Při stahování či vytahování mi skřípe :-( Snažil jsem se rozebrat tapec ale narazil jsem na tu zábranu proti vodě která je na nýtech a nechtěl jsem to odvrtávat (možná budu muset)... Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Nekde se to tady urcite resi. Mne vrzaly obe predni okenka. Staci to poradne vystrikat napriklad WDckem a je po problemu. Idealni je sundat tapec a potom tu listu, ktera je mezi okenkem a tapcem. Vzniklou mezerou uz neco uvidis a muzes zacit s mazanim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Tapec jsem měl sundaný včera ale lištu mne nenapadlo sundat, jak ji sundam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Sundas tapec (bez toho to nejde) a potom ji vysunes smerem nahoru. Uvidis tam nejake kladky a lanka. Tohle vsechno jsem poradne prostrikal WDckem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 A tu zábranu (hliník či co to je a je to přidělané pomocí nýtů) tam mohu nechat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Muzes. Samozrejme by se to delalo lepe, kdyby jsi ji oddelal, ale jde to namazat jen tou mezerou, ktera vznikne mezi sklem a plechem dveri... Ja to delal se stahnutym okenkem, abych tam poradne videl. Okenko je potom cele od oleje, ale to neni problem utrit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Dobře, zkusím to během tohoto týdne udělat a výsledek napíšu, díky za tip a radu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 13. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) Okno hotové :-) Rozebral jsem tapec, vyndal tu lištu mezi ním a okénkem a zjistil jsem, že se mezi těmi gumami skrývala tyčka od lízátka... :-D Nicméně jsem udělal nějaké foto dveří a mechanismu a zjistil jsem, že dole na dveřích (vevnitř) je už koroze... :-( Přikládám foto Auto je 3 roky staré Editováno: 13. leden 2015, autor: Lap Dog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Neni to jen spina? Podle me to jako rez nevypada. A vidim, ze na dne dveri mas jeste malou gumovou figurku s prisavkou z Lidlu. Ja zase nasel pod kobercem pod zadnima sedackama kosticky od lega... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 tak Lidl... já si furt nemohl vzpomenout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 13. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2015 :-D po pravdě nevím, co to je, nějak jsem to nezkoumal, jen vyfotil a dal sem, mam v planu to ještě rozebrat (všechny dveře) a zjistit to podrobněji protoze mi přijde divné, aby to byl rez když je to 3 roky staré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 proc divne?ja sem mel na rok stare oktavce uz puchyre jak svina pod hagusama,jinak si myslim ze to bude vosk+spina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 no a neříkej, že tě ty puchýře nepřekvapily :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 14. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2015 proc divne?ja sem mel na rok stare oktavce uz puchyre jak svina pod hagusama,jinak si myslim ze to bude vosk+spina Je to možné ale raději se přesvědčím, pro můj klid na duši :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 no a neříkej, že tě ty puchýře nepřekvapily :-) uprime ani ne,byl to facelift a o tom si myslim svoje najeto 17tis a sedacka jak kdyby mela 200tis.km repraky tragedie,dily malajsie sla hned pryc a jeste to byla zdechla 1,6tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 no jo 1,6, to už není o čem mluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Jinak na to skripani mi pomohlo WD s dlouhym sosasek a z venku nastrikat cca v polovine kde se nachazi mechanismus stahovacky. Nedaval jsem moc a je klid:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eski Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Jinak na to skripani mi pomohlo WD s dlouhym sosasek a z venku nastrikat cca v polovine kde se nachazi mechanismus stahovacky. Nedaval jsem moc a je klid:) Myslis aniz by jsi rozebral tapec?jen vyhnout gumu a zarazit tam sosacek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 nic nerozebírám, strčím sosáček za gumu a stříkneš na střed a pak mírně do prava i doleva. Okno měj nahoře, ať ho nemáš od oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Mně vrže sklo od výměny v servisu a o "sosákové metodě" jsem taky přemýšlel, zvlášť v létě je ten zvuk silnější a nepříjemný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.