Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ale sprinty jsem jel jen s klukama hecli a já se nechal 1xnakrmena fabia Rs , 1x sériová Octavia RS , a s úspěchem msjm říct že obojí sem dal :-) a uvidíme Teda co nálepky vydrží :-)

Vloženo

Tak jsem zase pěkně nasranej . Někdo nacouval u kauflandu do ženy rooma a odnesl to přední nárazník a to byl na autě od kvetna. Lidi jsou fakt kokoti na 2 místech nárazník zedrenej , přiřazena spz od koule a na 4 místech prasklej nárazník . Musela to bejt jeba jak svině chytit ho takového zku.vence asi mu rozslapu ksicht kretenovi . Sem nasranej a vůbec nemám pak chuť dělat něco originálního . Můžu nechat zavařit a znova olakovat to je min 3000 zase v hajzlu nějak mě to už přestává bavit . 

Vloženo

jojo presne takhle jsem dopadl s naraznikem na fabce 14 dni tam byl a musel pak na komplet lak... ale bylo to moji blbosti :-( kazdopadne nezavidim a preji pevne nervy... roomici jsou pekny a byla by jich skoda :-)

Vloženo

když se mi to stane moji blbosti ok beru řeknu ses blbej plat ale já to teď upravím nechám nalakovat a on zase přijde debil co neumí parkovat a rach a mám zase nárazník v hajzlu ??? Fakt mě to neba kdyby byl aspoň co k čemu mohlo se to opravit z povinyho a bylo to v klidu ale takhle představám mít chuť něco dělat . 

Vloženo

Havarijní pojištění nemám a nehodlam si ho dělat já nebouram tak proč bych ho měl :-) jinak jsem pcr nevolal patral jsem po kamerách ale na parkoviště zrovna nejsou :-( 

Vloženo

Tak záleží jak a v jakých místech je to prasklý. Jestli jsi něco spojoval a svařoval jak jsem pochopil tak by se to dalo poznat podle zlomení v místě spojů ne? Dáš později i foto? 

Vloženo

Foto dát urco můžu hele nárazník je prasklej na místech kde vůbec nebyl varenej :-) jinak nárazník sám o sobě asi prasklej nejni jen popraskané lak odrenej nárazník a dole promacklej otisk plus ta spztka . A vytrzenej podbeh ten se ale v klidu opraví a asi na to zatím seru :-) 

Vloženo

Přesně tak no asi to zatím řešit nebudu teď pojedu červeným na dovcu udělá se servis na šedým a lehce na to seru . Ikdyz už vymyslím kravovyny typu ostřikovače světel atd 

Vloženo

To je pravda že je špatná doba na takovýto nehody. Upřímně některý parkoviště tvořili asi dle norem EU na rozměry jednotlivých míst ale i uličky pro vyjíždění jsou menší a menší. Každopádně to neomlouvá ty lidi kterým by snad ani 360 kamera nepomohla při couvání. Když se pořádně zaměřím na zadní blatník tak si všimnu různých oděrek habaděj ještě že to dělaji z plastu kterej tak dobře pruží :D

Většinou od koule, přední značka je už taky poznamenaná. Asi bych ty na pevno zakázal a nechal je uřezat a ty co maji odďelovcí koule tak za neoddělanou když ji člověk nepotřebuje dával pokuty.

Jako napsat za stěrač že někdo parkuje jak **** dokáže kdokoliv ale omluvu s číslem pojistky už asi nikdo!

Vloženo

Parkoviště jsou v pohodě, ale auta jsou čím dál oteklejší a řidiči čím dál laxnější a při parkování bezohlednější. Stále častěji se stává, že někdo stojí přes čáru nebo úplně našikmo. Srovnat auto nebo ho postavit dál, kde je víc placu, na to nemá nikdo čas. Proč se s tím trápit, když postih nehrozí a ostatní jsou mi u pr..., že? Občas si přijdu jako exot, když auto třeba i nadvakrát rovnám, abych měl dobrý pocit, že stojím dobře. Ani nevím, kdy jsem to u supermarketu viděl dělat někoho jiného. :(

S tou koulí nesouhlasím. Naopak, pevné tažné je výborný pasivně bezpečnostní prvek, který velice dobře funguje proti nepozorným parkujícím, ale obzvlášť vyniká co se nedobrzďovačů týká. Takové pako s rozpáranou chladičovou stěnou si dá příště mnohem větší pozor. Jiná situace může být na přecpaných sídlištích, kde se parkuje bez ručky a auta se pak ručně šoupají - tam je koule trochu problém...

Proč by někdo dával za stěrač omluvu s číslem povinného ručení, když ujetí od malé dopravní nehody údajně není přestupek? Tohle je systémová chyba. Kdyby nad takovým chytrákem visel Damoklův meč pokuty výrazně převyšující ztrátu bonusu i cenu opravy, pravděpodobně by to vypadalo jinak. :angry:

Fajn by bylo, kdyby musela být všechna auta povinně vybavena funkčními parkovacími senzory. Moc to nestojí a proti takovému typu škod je to nejlepší prevence. S bezohlednými kterény to samozřejmě nehne, ale těch je naštěstí minimum. Většinou jde "jenom" o špatný odhad nebo nepozornost. Plus nádavkem dostane člověk skvělý varovný systém proti za autem neviditelným pobíhajícím děckům nebo zvířatům. Určitě lepší než řezat koule. ;)

Vloženo

Jo tak s koulema z části s tebou Souhlasím a to pokud máš sundavaci tak si ji prostě sundavej !!! Parkovaky by byly fajn ale opravdu by to asi nepomohlo. Před cca 4 lety stojím  nad před panelakem a lestim octu.prijede dědek s mondejem začne parkovat přede mne a couvá couvá a mrd auto mi přes ruční brzdu odtlacil o metr.ja stal u auta hubu dokořán dědek vystoupil a jde pryč bez jediného slova. Říkám mu hej stě mě naboural ??? A on že abych se neposral u ty starý šunky . ( On Mondeo z 96 slepený izolepou já octa v super stavu).to mě hnulo žluči a říkám ok. Volám policii mě to nezajímá. A on hned ze ne že přijde o bonusy atd.... no a tak jako co chci že mi da 200 Kč a ať dám pokoj . Tak mu říkám popraskané lak na nárazníku zohybana slz dáte mi 3000 a já to nenahlasim. To řekl že dědek že ne tak říkám ok volám policii . No tak se zase lekl ale nakonec mi to dál. Ale nestát u auta dědek by se vůbec neobtěžoval neco říct . A ještě mi řekl že se nemůže otočit že nemá to jak jinak dělat než se opřít . To bych mu nejraci vykopl zuby když tohle řekl. Takže nejhorší jsou dle mě starý dedci a baby bez odhadu 

Vloženo

Takže mít dědek senzory, možná k tomu nemuselo dojít. Vpodstatě to sám řekl, že nemá jak - se senzory by měl jak. Přesně jsi popsal důvod, proč je potřeba zavolat PČR a to i v případě, že jde o cizí auto - většinou u něj majitel nestojí a viníkům to projde. PČR aspoň občas viníka zjistí. Průšvih je, že když není auto zbořené hodně, tak podle těch šmejdů okolo Šabatové (včetně) nejde ani o přestupek, PČR nesmí udělit pokutu a pokud ano, viník může nárokovat její vrácení. To je prostě průser nad všechny průsery. Svině mají práva a slušný, nikomu neškodící člověk jenom povinnosti. :angry:

Jinak dobrá věc pro zjištění viníka je kamera detekující pohyb. Ideálně vepředu i vzadu. Zboku tě naboří málokdy. Většinou do tebe někdo na parkovišti nacouvá, nebo tě štrejchne předkem při vycouvávání z místa. V obou případech kamera bezpečně zaznamená RZ viníka. Plus má opět člověk eso v rukávu v případě nezaviněné nehody, kdy se viník snaží dodatečně vykroutit, vymýšlet si jinou historku, falešné svědky apod. I těch je poměrně dost. :(

Vloženo

Jenže nech kamery v autě na nějakém velkém parkovišti na sídlišti. Nechat kamery v Praze na sídlišti, tak jsi do druhého dne bez kamer, jednoho okna a nejspíše i bez obsahu kastlíku.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...